RadiTaman da proverim radi li mi irish go na A1 mrezi
RadiTaman da proverim radi li mi irish go na A1 mrezi
Ovo je sramota 😅😅
Uzeh karticu sa 100gb interneta 3 dana. Neki "hello stranger" paket.
Jedva dogura do 10mbps. Dok mts dobaci do 60.
Jedino ako ova stanger kartica nije ogranicena po pitanju protoka.
Edit: resetovah telefon pa proradi malo,jace. 65Mbps/15Mbps..
Pa se opet vrati na 10Mbps
Ako se uzima B525 pazite da uredjaju nije pukao eeprom to se kod mene na jednom desilo pa se pri rebootu resetuje na fabricko radice sa A1 bez problema ali se resetuju wifi podesavanja.Ona jeste ograničena na 10mbpsa.
Mislim da sam i ja nju jednom uzeo iz istog razloga i razočarao se kad čuo da je samo 10mpbsa.
Stp se tiče Zyxela, odličan brend, na jačim modelima u fabričkom fw-u ima cell lock i band lock. Za konkretan model pogledam kad budem kući.
PS: Ne moraš striktno 636, bilo koji 5xx, 6xx mislim da će završiti posao i da imaju skripte. Možeš i skuplji b818, mada ne znam cenu.
Fora je da se nadju polovni za relativno dobru cenu.
Zyxel ti je old school profi brend, jos iz doba prastarih serijskih modema. Ako bih sudio po brendu, rekao bih da je uredjaj dobar...Huawei B636 nigde ga nema..
Kakav je Zyxel Lte5398-M904?
Prvi put i,cujem za ovaj brend
Isto pitanjeIma li neko kontakt nekog agenta za Beograd
Nista te ne kosta da pitas A1 agenta da li ima neki drugi ruter u ponudi za Kucni Internet, ali male su sanse.Ljudi, istice mi ugovor pa gledam da produžim. Imam onaj ruter Huawei B535 i dobro je šljakao. Da li da tražim neki drugi agentu ili da nastavim sa ovim? Uzeo bih verovatno 50Mbps jer mi msm vise ni ne treba a pitanje i kolko bi izvukao.
Ljudi, istice mi ugovor pa gledam da produžim. Imam onaj ruter Huawei B535 i dobro je šljakao. Da li da tražim neki drugi agentu ili da nastavim sa ovim? Uzeo bih verovatno 50Mbps jer mi msm vise ni ne treba a pitanje i kolko bi izvukao.
Taj tvoj B535 je bolji nego bilo koji ti A1 nudi.Ljudi, istice mi ugovor pa gledam da produžim. Imam onaj ruter Huawei B535 i dobro je šljakao. Da li da tražim neki drugi agentu ili da nastavim sa ovim? Uzeo bih verovatno 50Mbps jer mi msm vise ni ne treba a pitanje i kolko bi izvukao.
Fino ako je to promenjeno. Ranije nije moglo. Bar u poslovnici za produžetak bilo je nove 2 god garancije na stari ruter.Produžetkom ugovora ionako mi sleduje novi ruter....
Kad stize racun za prethodni mesec. Meni nesto receno posle 5 je obracun pa salju, medjutim nisam jos uvek dobio racun za avgust.
Možeš i više sa ruterom, ukoliko podržava 3 i 4 CA, band I/ili cell lock, I sa externim antenamaKupio A1 sim karticu da uradim probu pre nego kontaktiram agenta. Preko Honor magic 7 lite večeras nakon 20h više merenja sa mesta gde bi mi ruter stajao (najbolje u stanu samo drvo i prozor između telefona i bazne stanice koja je na zgradi preko puta) uglavnom 50-80Mbps jedno merenje preko 100 i jedno 30 Mbps…
Jel to otprilike što bi najviše mogao da izvučem sa solidnim ruterom?
Јеси ли размишљао @Difermo да пробаш са екстерним антенама кроз прозор/на терасу? Можда би агент био вољан да одради мјерење негдје напољу како би могао да те убаци у систем, а ти да видиш како то стварно функционише током пробног периода? Неко је спомињао да дају рутер на пробу неко вријеме, ако је то истина ова опција би можда могла да прођеUpravo bio A1 agent. Na telefonu testirao kod mene u stanu preko neke aplikacije. Ukratko iskace mu da ne moze da mi proda kucni net na lokaciji tako da nista od toga.
Prosto neverovatno da u novoj zgradi u digitalno vreme ostanem u mraku bez televizije i interneta ukoliko ne uzmem sbb.
Možeš i više sa ruterom, ukoliko podržava 3 i 4 CA, band I/ili cell lock, I sa externim antenama
Da li je izmerio jačinu signala ? Usmerene antene imaju senku ispod i iznad antene gde je signal značajno slabiji.@duki92, stvarno misliš da bi mi eksterna antena pomogla a bazna stanica mi je na 50m vazdušnom linijom? I da ovaj telefon nema agregaciju?
SBB je jos uvek najbolja opcija. Doduse nije kao ranije.Upravo bio A1 agent. Na telefonu testirao kod mene u stanu preko neke aplikacije. Ukratko iskace mu da ne moze da mi proda kucni net na lokaciji tako da nista od toga.
Prosto neverovatno da u novoj zgradi u digitalno vreme ostanem u mraku bez televizije i interneta ukoliko ne uzmem sbb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari