Difermo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.05.2014
- Poena
- 255
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Samsung S24 Ultra
- Pristup internetu
- Optički internet
Јеси ли размишљао @Difermo да пробаш са екстерним антенама кроз прозор/на терасу? Можда би агент био вољан да одради мјерење негдје напољу како би могао да те убаци у систем, а ти да видиш како то стварно функционише током пробног периода? Неко је спомињао да дају рутер на пробу неко вријеме, ако је то истина ова опција би можда могла да прође![]()
Testirao je agent i ispred zgrade i dobija ista ocitavanja. Isto to sam dobijao i ja sa karticom A1 koju sam kupio na probu. Prosetam 50m dalje i dobijam 235 Mbps. Definitivno je zgrada na nezgodnom polozaju. Mozda bi stanovi na poslednjem spratu imali bolji signal. Da je mogao da mi proda kucni net pristao bih, uzeo bih ja bolji ruter samo bez eksternih antena (na terasu). Ne zelim ista da busim. Zgrada je nova i tek par stanova iznajmljeno u vlasnistvu investitora koji se nece prodavati, a cekaju legalizaciju da prodaju ostale stanove. Jedino da cekam do tada i nadam se da ce tad stanari na svoju ruku uvoditi mts itd.. Jer suludo da su napravljene tri zgrade, od kojih samo u srednjoj nije sproveden ni bakar ni opticki vec samo coax.
Ubedjen sam da ce novi kupci stanova busiti kroz hodnik i uvoditi optiku.
Kad bih mogao da dobijem 12x1 +12xPuna cena, ili bar 6x1 +18xpuna uzeo bih sbbSBB je jos uvek najbolja opcija. Doduse nije kao ranije.