Šta je novo?

[A1] Kucni net

Taj sam i ja dobio za 100/10 mbs. Ali retkokad izvučem preko 50 mbs, kakva je situacija kod tebe sa brzinom?
Kod mene je izgleda neopterećena stanica i dobra lokacija. Out of the box, samo ga stavio pored tv-a i ide 60-70mbit, u večernjim satima i kad je bilo malo nevreme je išlo na 40. Probao na kao malo boljem mestu na spratu 90mbit ali mi ne odgovara zbog drugih uređaja. Još mi nisu raskačili sbb koji je na 200, kad to raskače, videću ako radi dobro strimio i ostalo i neću ništa da diram.
Generalno, zadovoljan sam.

… mala promena pozicije, ume da napravi razliku… u selu BS kao da je samo za mene postavljena, ide preko brzine koju plaćam… u centru grada, drugi Kućni net, mora se tražiti lokacija za brzine iz paketa…

… mala promena pozicije, ume da napravi razliku… u selu BS kao da je samo za mene postavljena, ide preko brzine koju plaćam… u centru grada, drugi Kućni net, mora se tražiti lokacija za brzine iz paketa…
Pa mogu da razvičem od njega kabl, pa da kupim neki wifi 6 uređaj da baca posle wifi, ili da nešto slično napravim za brži signal, ali ako ovako bude radilo a 99% da hoće, nema potrebe za cimanjem.
Hvala za kontakt, završio sam za sat vremena sve. Pričao sam sa agentom kad je došao da namesti, kaže da za xplore tv treba 5-10mbit tako da možda probam i to.

… radiće sigurno, ukoliko je brzina konstantno visoka, bez drastičnih padova… moji u oba slučaju gledaju Eon i ne žale se…

Uzeo pre mesec dana 100/10mb , brzina varira od 20do 100mb upload drzi oko 20, signal isto preko dana oko -85-90db, uveče -100db. Ovo je slika od jutros..

Prilozi

• Screenshot_20250918_102106_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.jpg
    Screenshot_20250918_102106_org_zwanoo_android_speedtest_MainViewActivity.jpg
    56.2 KB · Pregleda: 13
Vrh Dno