Nisi promašio temu, samo ne vredi da ti bilo ko od nas daje savet ako nemamo taj perač.Ja sam ja to totalno promasio temu ili su ljudi na odmoru ili je nesto trece.
Hvala na podeljenim utiscima.Odličan.
Ima dosta snage, i ima dugačko anti-twist crevo, staviš perač na mesto, i pereš auto bez da mrdneš perač. To dugačko crevo mi je spas kada perem balkonce na spratu, pre sam izvlačio crevo iz kupatila kroz sobe i struju na balkonac na spratu da bi ga prao, sada više te peripetije nemam. Perač i voda dole, ja na spratu perem terasu. Uz dodatne nastavke i dizne, od odličnog perača, dobije se fenomenalan perač.
Odavno je lidl promenio politiku reklamacija.Sa druge strane je Lidl koji je neverovatno fleksibilan u prvih mesec dana sto se tice vracanja proizvoda, a i generalno nisu problematicni sto se tice garancije. Nema slanja, odneses u radnju i to je posle njihov problem.
Uz to nije smak sveta ako nemas perac neko vreme dok je u servisu, nije to sporet ili masina za ves pa da se ne moze bez njega.
Pošto sam relativno skoro reklamirao baš perač, mogu da kažem da je novi stigao za manje od 20 dana.Ako dobijate drugi to traje oko 20-25 dana
Siguran sam da će mnogima to smetati, ali je svakako bolje nego da vam vrate novac i nemate mašinu koja vam treba.
Sta smo mi?Ne znam odakle potiče informacija, tj čime je potkrepljena tvrdnja da često crkavaju.
U prilog ovome: moj je crkao posle svega 15ak minuta korišćenja. Samo se ugasio i to je bilo to.Poenta je u tome da ti uređaji cesto crkavaju i da to treba uzeti u obzir u zavisnosti koliko vam je važan taj uređaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari