Šta je novo?

Perači pod pristiskom

Ja sam ja to totalno promasio temu ili su ljudi na odmoru ili je nesto trece.

Imam slabiji, onaj od 140 bar, i mogu ti reci da je odlican. Cini mi se da je oznaka MPX19E.

Ja sam ja to totalno promasio temu ili su ljudi na odmoru ili je nesto trece.
Nisi promašio temu, samo ne vredi da ti bilo ko od nas daje savet ako nemamo taj perač.

Ja sam čim si postavio pitanje pogledao o čemu se radi, ali ne vredi da ti prepričavam tuđa iskustva...

Na amazonu ima dosta review-a samih Michelin perača, i po razmaženim Englezima, ne računajući točkove(totalno nebitna i jeftino zamenjiva stvar) dosta bolji od Karchera.
Ali to su tuđa iskustva...

AKo je taj slabiji odlican , onda verujem da je ovaj jos bolji.
Ako je na Amazonu tako onda zasluzuje sigurno vecu paznju i verovatno je obo dobar odnos cene i kvaliteta.
Kupio bih u lidlu onaj jaci mislim 170 bara ali ne mogu da cekam , jer smo na selu pravili i renovirali pomovne objekte sa dosta betona koji treba zbog prasine cesto prati a tu bih i kola prao.
Hvala vam na odgovorima sada cu jos da pohledam misljenja na amaxonu i slicno.
A nije ni sto dukata ....

E sad na yiu yubu ispod rivjua a u stvari reklame, sam nasao, kao komentar da je problem sto nemaju rezervnoh delova.

Brate, prošlo je vreme uređaja koji će da traju 10+ godina. Nemoj ni gledati na tu dostupnost delova, gledaj na dužinu garancije i to je to.

Sa druge strane, ako ga baš malo koristiš, onda bilo koji od ovih sa metalnom pumpom će da traju 10+ godina, a servisiranje tih sa metalnom pumpom se svodi na dve stvari: četkice, ako motor stane, i eventualno O-ringovi/gumice na pumpi. Baš prošle nedelje komšiji u radionici procuri stari Stihl perač. Iz zahebancije ga rasturimo i skontamo da ima ukupno 6 ventila plastičnih u pumpi sa ukupno 12 gumica, tih 12 gumica stavili nove i perač ko nov.

Čekao sam kada će ponovo biti da se i ja ponovim sa prvim peračem. Pa evo od ponedeljka ima koga jos zanima.

Screenshot_20250901_143329_Chrome.jpg

Nazad
Vrh Dno