Kada je bio na akciji?Zna li se cena?Zvacu prodavnice ili im pisati da provere stanje zaliha po radnjama…Ja bih ti preporucio onaj iz Lidla, model 170, bili su na akciji skoro, verujem da ces sigurno naci jos neki na polici jer nije roba koja brzo odlazi (zbog cene). Ima 10m kabla, sto veoma znaci kad peres auto jer ne moras svaki cas da pomeras celu skalameriju. Dovoljno je jak za dvoriste i auto, kod mene je skinuo prljavstinu sa fasade za koju sam mislio da se boja isprala, ali ne ispod je sve bilo ok. U cugu (sto se kaze) je izdrzao pranje dvorista, 30m fasade turbo mlaznicom (krugic 10ak cm pa vidi koliko mu je trebalo za to) i jednog auta, gotovo bez gasenja. Ja prezadovoljan. Garancija 3 godine.
Pre njega sam imao jedan slican ovom Michelin sto si postavio, ali nije imao ni upola snage kao ovaj i nije mogao ni priblizno ovoliko dugo da izdrzi konstantni rad, stoga preporuka za Lidlov 170. (nemoj one sa manjim brojem jer imaju plasticne pumpe)
Bio je pre 2 nedelje, cena bila 16000 uz aplikaciju.Kada je bio na akciji?Zna li se cena?Zvacu prodavnice ili im pisati da provere stanje zaliha po radnjama…
Da li je PHD 170 D2 ili B2 taj koji predlažete pošto vidim ima i jedan i drugi model?
Jedino je glasan, mada uzmite to sa rezervom jer nemam pojma kako se cuju ostali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari