Ima li ko savjet?Primjetio sam da mi s 25 u zadnje vrijeme trosi vise bateriju,vidim da AOD previze uzima,ali ne znam zasto,nista nisam na njemu novo ukljucivao sto je bilo prije podeseno,dal ima neko nekakav savjet,ovo je preterano.
Нисам ово знао. Искључих АОД одмах. Не свиђа ми се трајање батерије тренутно, па ћу видети како је без АОД-а. Јављам утиске. Хвала ти!Sekundarni mi je S24+. Često ga danima ne uzmem u rukama ali testirao sam bateriju sa uključenim i isključim AOD.
Razlika u bateriji je zaista velika.
Lepa funkcija, daleko od toga da je beskorisna ali vala isključujem je.
Mislim da necu jos ja sa majske zakpre da idem... Ocigledno je da ljudi u razvojnom timu za FW imaju problem i to poprilicno dugo
Razmisljao sam o kupovini,iskreno baterija jel drzi sta kakoPrimjetio sam da mi s 25 u zadnje vrijeme trosi vise bateriju,vidim da AOD previze uzima,ali ne znam zasto,nista nisam na njemu novo ukljucivao sto je bilo prije podeseno,dal ima neko nekakav savjet,ovo je preterano.
U poredjenju sa svim prethodnim ultrama, baterija definitivno nikad bolja. U proseku 8h + SoTa, a ne praznim ga nikad ispod 20%, tako da moze i vise. Ima mana, ali baterija vrh.Razmisljao sam o kupovini,iskreno baterija jel drzi sta kako
Zab sam da naglasim S25 obican 😂Razmisljao sam o kupovini,iskreno baterija jel drzi sta kako
Prelistaj temu malo nazad, posto si mlad clan na forumu i nisu ti neke stvari poznate kakve su bile 🍻Ne vidim ovde neki velik problem, u pitanju je Beta i svaki put sklanjaju pa vracaju opcije kasnije. Zato se i zove Beta...
Sto se tice redovnih zakrpa, evo na Julskoj, i nikakvih apsolutno problema nema.
Meni je sve bilo super do prije par dana,AOD nikad nisam imao ugasen ni na s25 ni na modelima koje sam imao ranije,nisam uopste primjecivao da puno trosi bateriju,a evo sada mi trosi oko 8% baterije u roku od 24 h,i primjecujem da je to bas puno,baterija mi se puno vise prazni,jos nisam otkrio sta je u pitanju.Razmisljao sam o kupovini,iskreno baterija jel drzi sta kako
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari