Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Инсталнух јулски апдејт малопре. Дуже време ми је писало у статус бару "installing previous update", али га је одрадио.

Znam i ja da zna ali obzirom da je samsung onemogucio podesavanje svetline istoga kao ranije sto je moglo, ima skill da nadogradnjom radikalno izmeni autonomiju pa cak i bubice samog android sistema ko njemu moze tacno dati neki pametan i koristan savet? Cak sta vise nije bez razloga da niko nije odgovorio vec na prvo pitanje. A sat je odlicna opcija, imas info uvek iz sebe + jos gomilu dobrih i korisnih funkcija pored. A sve to moze i sa tipa gw4 koji je mozda 50e po oglasima.

Zato sto je do samo prije para dana sve bilo ok sa ovakvim postavkama AOD,uopste nije trosio ovoliki postotak baterije,zato sam mislio da je mozda neko imao slican problem,nekih 30% duzine trajanja baterije sam izgubio od kako je AOD poceo divljati.

Sekundarni mi je S24+. Često ga danima ne uzmem u rukama ali testirao sam bateriju sa uključenim i isključim AOD.
Razlika u bateriji je zaista velika.
Lepa funkcija, daleko od toga da je beskorisna ali vala isključujem je.

To meni nije jasno da taj aod mora toliko da guta bateriju... Secsm se jos na huawei p30 sam ga koristio i uopste nije bio neki potrosac koliko se secam...

Pa on je i zamišljen da ne guta bateriju pojavom amoled ekrana, tj. mogućnošću tehnologije da svaki pixel pali i gasi zasebno tako da sat i notifikacije ne zauzimaju praktično ni par procenata ekrana uz nisko osvjetljenje.

Sekundarni mi je S24+. Često ga danima ne uzmem u rukama ali testirao sam bateriju sa uključenim i isključim AOD.
Razlika u bateriji je zaista velika.
Lepa funkcija, daleko od toga da je beskorisna ali vala isključujem je.
Нисам ово знао. Искључих АОД одмах. Не свиђа ми се трајање батерије тренутно, па ћу видети како је без АОД-а. Јављам утиске. Хвала ти!

Mislim da necu jos ja sa majske zakpre da idem... Ocigledno je da ljudi u razvojnom timu za FW imaju problem i to poprilicno dugo

Mislim da necu jos ja sa majske zakpre da idem... Ocigledno je da ljudi u razvojnom timu za FW imaju problem i to poprilicno dugo

Ne vidim ovde neki velik problem, u pitanju je Beta i svaki put sklanjaju pa vracaju opcije kasnije. Zato se i zove Beta...

Sto se tice redovnih zakrpa, evo na Julskoj, i nikakvih apsolutno problema nema.

Primjetio sam da mi s 25 u zadnje vrijeme trosi vise bateriju,vidim da AOD previze uzima,ali ne znam zasto,nista nisam na njemu novo ukljucivao sto je bilo prije podeseno,dal ima neko nekakav savjet,ovo je preterano.
Razmisljao sam o kupovini,iskreno baterija jel drzi sta kako

Ne vidim ovde neki velik problem, u pitanju je Beta i svaki put sklanjaju pa vracaju opcije kasnije. Zato se i zove Beta...

Sto se tice redovnih zakrpa, evo na Julskoj, i nikakvih apsolutno problema nema.
Prelistaj temu malo nazad, posto si mlad clan na forumu i nisu ti neke stvari poznate kakve su bile 🍻

Razmisljao sam o kupovini,iskreno baterija jel drzi sta kako
Meni je sve bilo super do prije par dana,AOD nikad nisam imao ugasen ni na s25 ni na modelima koje sam imao ranije,nisam uopste primjecivao da puno trosi bateriju,a evo sada mi trosi oko 8% baterije u roku od 24 h,i primjecujem da je to bas puno,baterija mi se puno vise prazni,jos nisam otkrio sta je u pitanju.

Ја сам јуче и данас са искљученим АОД, и не примећујем неку велику разлику. Видећу још сутра како ће бити.

С обзиром на то како ми се јуче и ноћас понашао телефон, ипак примећујем разлику са и без АОД-а.

Без њега ми батерија изгура једно 11 сати СоТ-а за нешто мање од 2 дана. Тренутно је на 10 сати СоТ-а и имам још 14% батерије.

Са АОД-ом ми је СоТ био око 9-10 сати на отприлике 2 дана (једном у 2 дана пуним телефон).

Тако да има разлике, синоћ сам осетио док сам сурфовао и нешто подешавао. Иначе, телефон је С25У.

Impresivni rezultati u oba slučaja...ne pamtim 10+ još od doba huawei mate 10 pro-a

Nazad
Vrh Dno