Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Инсталнух јулски апдејт малопре. Дуже време ми је писало у статус бару "installing previous update", али га је одрадио.

Veoma los savet. Pretpostavljam da Aco zna da moze ugasi i da se odrekne AOD-a, ali mu to nije cilj. Vec zeli da koristi AOD ali da optimizuje potrosnju baterije.

Znam i ja da zna ali obzirom da je samsung onemogucio podesavanje svetline istoga kao ranije sto je moglo, ima skill da nadogradnjom radikalno izmeni autonomiju pa cak i bubice samog android sistema ko njemu moze tacno dati neki pametan i koristan savet? Cak sta vise nije bez razloga da niko nije odgovorio vec na prvo pitanje. A sat je odlicna opcija, imas info uvek iz sebe + jos gomilu dobrih i korisnih funkcija pored. A sve to moze i sa tipa gw4 koji je mozda 50e po oglasima.

Zato sto je do samo prije para dana sve bilo ok sa ovakvim postavkama AOD,uopste nije trosio ovoliki postotak baterije,zato sam mislio da je mozda neko imao slican problem,nekih 30% duzine trajanja baterije sam izgubio od kako je AOD poceo divljati.

Sekundarni mi je S24+. Često ga danima ne uzmem u rukama ali testirao sam bateriju sa uključenim i isključim AOD.
Razlika u bateriji je zaista velika.
Lepa funkcija, daleko od toga da je beskorisna ali vala isključujem je.

To meni nije jasno da taj aod mora toliko da guta bateriju... Secsm se jos na huawei p30 sam ga koristio i uopste nije bio neki potrosac koliko se secam...

Pa on je i zamišljen da ne guta bateriju pojavom amoled ekrana, tj. mogućnošću tehnologije da svaki pixel pali i gasi zasebno tako da sat i notifikacije ne zauzimaju praktično ni par procenata ekrana uz nisko osvjetljenje.

Sekundarni mi je S24+. Često ga danima ne uzmem u rukama ali testirao sam bateriju sa uključenim i isključim AOD.
Razlika u bateriji je zaista velika.
Lepa funkcija, daleko od toga da je beskorisna ali vala isključujem je.
Нисам ово знао. Искључих АОД одмах. Не свиђа ми се трајање батерије тренутно, па ћу видети како је без АОД-а. Јављам утиске. Хвала ти!

Mislim da necu jos ja sa majske zakpre da idem... Ocigledno je da ljudi u razvojnom timu za FW imaju problem i to poprilicno dugo

Nazad
Vrh Dno