Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Kakve veze ima Realme GT sa kompaktnim S25 i Xiaomi 15?

Uzeo sam s25.
Nakon nekoliko dana korišćenja mogu reći da uopšte ne vredi tih para.
Možda se utisak promeni nakon nekog vremena, a možda ga i zamenim nekom zveri tipa xiaomi 15 ili nekim or realme gt-a...
Ja sam uzeo S25 plus i mogu reci da sam zadovoljan. Nemam neki osecaj da je flagship telefon jer ovako na prvi pogled nije neka velika razlika izmedju njega i ostalih mid range telefona dok se ne uzme u ruke i ne koristi. Pre ovoga sam imao ONEPLUS Nord 2 5g i nije nesto ogromna razlika. Jedino sam se iznenadio sa velikom mogucnoscu prilagodjavanja samog interfejsa u ONE UI 7 sto nisam imao na prethodnom ONEPLUS telefonu i jedna velika razlika je u kameri zbog cega se moze i reci da je S25 flaghsip a ONEPLUS mid range telefon.

Stigle slušalice i punjač iz promocije (telefon uzet 31.01.). Znači šalju svima.😊
Nisu slali nikakav mail, samo se pojavio kurir.

I mojoj gospođi stigle sluške i punjač 😑 najzad 🤗 U aprilu naručeno...

Sad je ok, sot kod mene prosek 8h. Obavezno diseblovati meta services, IG i FB staviti na sleep.

Nista, brisem i saljem ti broj racuna firme i svakog prvog da mi saljes kesh na osnovu invoicea koji ti budem poslao 🤣

Јесте ли приметили да eSIM доста срче батерију? Барем у поређењу са SIM картицом. Размишљам да се вратим на SIM.

Nisam primetio,po logici stvari,trebalo bi da je obrnuto.

Da li mozda neko ima problema sa dodavanjem platnih kartica na Samsung s25 u Google pay? Ja konkretno imam problema sa dodavanjem kartice od YETTEL banke....imao je neko slicnih iskustva?

Imam Yettel.Bank i S25, nisam imao problema.

Ako imaš i druge telefone na koje si dodao karticu, proveri sa bankom da li imaš ograničenje na koliko telefona/uređaja možeš dodati karticu. Par kolega sa foruma je imalo sličan problem i pisali su u Yettel.Bank temi o tome.

Imam Yettel.Bank i S25, nisam imao problema.

Ako imaš i druge telefone na koje si dodao karticu, proveri sa bankom da li imaš ograničenje na koliko telefona/uređaja možeš dodati karticu. Par kolega sa foruma je imalo sličan problem i pisali su u Yettel.Bank temi o tome.
Nedavno sam menjao telefon i sa starog telefona je sve pobrisano i sad zelim da dodam na novi i jednostavno ne mogu.

Upravo sam preko yettel caskanja dobio isti info...potrebno je da pozovem call centar

Poslednja izmena:
Problem koji imam sa S25, ne radi mi Ethernet tethering. Pokušao sam sa više različitih adaptera.
Prvo mi je pucala veza nakon par minuta, a sada koji god adapter da povežem stoji mi "No USB Ethernet adapter connected" iako opcija Ethernet tethering prestane da bude siva čim povežem adapter. Ima li neko ideju šta može biti rešenje?

Primjetio sam da mi s 25 u zadnje vrijeme trosi vise bateriju,vidim da AOD previze uzima,ali ne znam zasto,nista nisam na njemu novo ukljucivao sto je bilo prije podeseno,dal ima neko nekakav savjet,ovo je preterano.

Prilozi

• Screenshot_20250716_121720_Device care.jpg
    Screenshot_20250716_121720_Device care.jpg
    62.7 KB · Pregleda: 60
Vrh Dno