Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Koliko se secam u galeriji u samsung sopu je bila ta folija...

Promobi radnje, jedna u TC Galerija druga u Pozeskoj negde, 899 din je cena sa lepljenjem..

A1 bi morao da prodaje EU verziju, ta je jedina legalna na našem tržištu.
Inače, ja kad sam se raspitivao rekli su mi da je bolje da kupim EU verziju jer naši servisi neće da popravljaju globalnu

Meni je sve bilo super do prije par dana,AOD nikad nisam imao ugasen ni na s25 ni na modelima koje sam imao ranije,nisam uopste primjecivao da puno trosi bateriju,a evo sada mi trosi oko 8% baterije u roku od 24 h,i primjecujem da je to bas puno,baterija mi se puno vise prazni,jos nisam otkrio sta je u pitanju.
Aco je l' si resio problem? Zeni je odjednom pre dva dana na Samsung S25+ pocela da curi batetija nenormalno.

Bitno je ***, kupio sam neku od 1200 din i nije radio citac otiska prsta. Tojest radio je ali mnogo lose, pa zato trazim samsung.

Ja sam sinoć isključio kod nje AOD i uradio poslednji update, baš ćemo videti šta će biti efekat danas. Bukvalno je u 2 dana sam od sebe počela baterija nenormalno da se troši. Videću kako bude danas pa ću uradi screenshot ovih potrošača, možda neko nešto uoči.

U zadnjih par dana slabije koristim telefon ali AOD jede bateriju,niko ne zna odgovor,ne znam sta raditi,radio wipe chace,ali bez pomoci Pogledajte prilog 499866
Pa ako tebi mobitel većinom stoji ili malo koristiš, AoD će uvijek biti pri vrhu. Logično
8% potrošnje baterije u 24h je malo. Nekad je taj AoD drmao i više od 1% po satu

Ako nekome treba info, 26.4. registrovan za promociju, danas mi poslati pokloni.

Poslednja izmena:
Stigli pokloni od Samsung galaksije, kapa dole. Nije nista neuredno, lepo u tvrdoj kutiji tablet, sluske i golisav punjac.

Nazad
Vrh Dno