Blade Runner
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 665
Da, to sam i ja video. Slika u galeriji izgleda super i cim je editujes postane tamnija. Ne znam gde bih ovo podesavao...
Што нападаш човека, први ти је написао да је HDR у питању, и то сигурно и јесте, ја сам имао исти проблем, искључио HDR, и решено.Ma daj brate, ako ne mozes da pomognes, molim te ne odmazi. Ovo se nije desavalo na iphone, niti se desava na drugim telefonima, proverio sa ortakom. Em sto ovo o cemu mi pricamo nema veze sa kompresijom vec sa brightness levelom u samoj galeriji i camera app. Kada iskopiramo video na desktop, video je taman i nema veze sa onim osvetljenjem koje sam snimio.
Ja sam ti napisao gde da ugasis hdr snimanje, uzmes, probas, izguglas, raspitas se.Da, napisao je HDR bez konteksta. Sta HDR, gde HDR, gde sta da iskljucim, nema kontekst, ne pomaze. Druga poruka o kompresiji, nidje veze, baca krivicu na drustvene mreze i kompresiju a sve vreme pricamo o brithness levelu u camera i gallery app.
U podešavanja video zapisa, pa napredna podešavanja video zapisa i na kraju isključi hdr 10+. Kada gledaš video u galeriji izgleda odlično, čim pošalješ video nekome katastrofa kako izgleda. Meni je to pravilo problemaDa, napisao je HDR bez konteksta. Sta HDR, gde HDR, gde sta da iskljucim, nema kontekst, ne pomaze. Druga poruka o kompresiji, nidje veze, baca krivicu na drustvene mreze i kompresiju a sve vreme pricamo o brithness levelu u camera i gallery app.
Ma jok ova druga.Jel to ona prva promocija kada je išao punjač na poklon uz registraciju za praćenje Galaxy Unpacked?
Sta je bezobrazluk i na koju promociju mislis?Pa to je stvarno bezobrazluk,sta si uhvatio na promociji za poklon?
Ma retardiran je. Mislio sam da je auto HDR, al nije. Iskljucio i HDR 10+, iskljucio i auto brightness, ma jok ne ebe covek zivu silu, i dalje osvetljava ekran kad se snima video. Ovaj telefon je definitivno retardiran. Potpisujem.
Kao npr?@cekipa ukratko valja za tvoju situaciju (rekao bih) a za mene ili nekog trećeg ima daleko boljih i isplativijih kupovina.
I mene zanima bolja i isplativija kombinacije.. Moze i na PM.. Preko Yettela ako ima nesto.Nije bitno šta bih ja u ovom slučaju, kao što već rekoh tvoj predlog bi trebalo da valja za situaciju "Supruga zeli novi Samsung,ali ne obican".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari