Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

I meni odavno ne šalju 500 na 4000, a ranije su stalno slali kad imam nešto u korpi. Ne znam sa čim ima veze.

Ja jos nista nisam kupio na tom sajtu, dobio jutros kupon za 5k off sa prve kupovine, min. 35k da kosta.
Uff dobro si mi rekao to, zamalo da kliknem poruci upravo sad :D

1746875825448.png

Sad cu da se registrujem sa novim mailom, hocu klimu da uzmem pa mi znaci tih 5000

Elem, ono sto oni rade je isto sto i npr. zNJNJ internet provajder.
Ja im redovno placam svaki mesec/ racun, tv/net i posle isteka ugovora, mislite da su mi nudili kao nekom novom sto bi presao kod njih da potpise ugovor, da dobijem tipa 12 meseci za po 1din? Naravno da jok, sve dok se ne pozalim, ili predjem i ja kod nekog drugog ISPa, tek onda bih dobio te lepe ponude i sl.
Takav je poslovni model i cao, napravite novi nalog i vozi dalje, nema sta drugo.

I ja sam kupio sam sebi poklon vaucer za 10.001 i opet posle iskoristio 2000 popust i uzo protein od 5 kila za 9.000,nikad jeftinije nisam proso sa proteinom 🤣🤣

I ja sam kupio sam sebi poklon vaucer za 10.001 i opet posle iskoristio 2000 popust i uzo protein od 5 kila za 9.000,nikad jeftinije nisam proso sa proteinom 🤣🤣
Kako kupujete kartice za 10001 dinar. Ja ušao u kartice i imaju samo predefinisane kartice, nema opcija da sam unesem iznos kartice?

Već vidim poklon kartice na dark web-u 🤣
Da li je neko probao više puta da kupi poklon karicu, poklon karticom?

Imam kod od 500 dinara na 4000 ako nekome treba neka se javi.

Otisao vec.

Poslednja izmena:
Da li kad koristis poklon karticu moras da iskoristis ceo iznos sa nje ?
Ili moze da pretekne" nesto para ?

Da li proizvod može da se plati sa dve poklon kartice?
Npr. nešto što košta 24000 da se plati sa 2x12000 poklon kartice?

Sada sam probao i ne može sa dve poklon kartice. Izaberem jednu koja nema dovoljno sredstava da pokrije plaćanje i nema opcije da se izabere još jedna poklon kartica nego mora doplata sa bankovne kartice ili pouzećem.

Koliko važi poklon kartica?

jel ima neko vaucer za iznos preko 20000...ovaj E1LT90 nece da radi

Ybg sada opet ne radi, ne stigoh da uzmem tv za 10000din manje :(

Probaj sutra.
Ne znam da li neko ima tačnu informaciju, ali deluje mi da se vaučeri pojavljuju između 12 i 14h ???

Vrh Dno