Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ostalo mi je nesto u korpi duze vreme i stigao mi je vaucer 2000 na 12000, ako nekom treba, javite.

Novim profilima necu dati, ne gubite vreme, samo stare kajle :)

EDIT: ode :)

Iskoristio, hvala! Ali mislim da možda može da se upotrebi na više naloga, sad je i žena uspela da doda isti kod.

I meni je stigao isti kod, čekali smo mastercard. Dobili smo utešnu nagradu :)

Setih se da mogu naručiti gume, tako da sam iskoristio 2x2000 na dva naloga. Hvala za vaučer!

-2000 na 12000
6Q8PJU

Ovi vaučeri nisu personalizovani.. Svima stižu i mogu vise puta da se iskoriste.. Nema potrebe da delite korisnike ali ok..ja to i inace ne razumem..
Bedak je sto vauceri ovog puta nemaju bug.. Mora 12k..😂😂 Javiću ako mi prodje na nižu cifru..
P. S. Počeo je P&G cash back.. Onaj njihov 1000 na potrošenih 3000..Mozete da iskoristite uz ove vaučere samo Ananas nije izlistao ponudu pa postoji rizik..Mislim da je ranije bilo p&g proizvodi koji idu preko Abrzo & Spark..nikako Aman i Only brands..

Setih se da mogu naručiti gume, tako da sam iskoristio 2x2000 na dva naloga. Hvala za vaučer!
Moze i sa istog vise puta
I meni je stigao isti kod, čekali smo mastercard. Dobili smo utešnu nagradu :)
Nista ne fali 😃
Ovi vaučeri nisu personalizovani.. Svima stižu i mogu vise puta da se iskoriste.. Nema potrebe da delite korisnike ali ok..ja to i inace ne razumem..
Bedak je sto vauceri ovog puta nemaju bug.. Mora 12k..😂😂 Javiću ako mi prodje na nižu cifru..
P. S. Počeo je P&G cash back.. Onaj njihov 1000 na potrošenih 3000..Mozete da iskoristite uz ove vaučere samo Ananas nije izlistao ponudu pa postoji rizik..Mislim da je ranije bilo p&g proizvodi koji idu preko Abrzo & Spark..nikako Aman i Only brands..
Taman sam narucio pampers 😁 hvala za info

a3000 za iznos preko 20 000

Nazad
Vrh Dno