Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

@GoranMed Mislis na 4 naloga po 2 tisuce 🙌😎

Zaokruži svaki utorak do 27. maja, jer ti svaki donosi super uštedu!

Danas se registruj, obavi kupovinu sačuvanom Mastercard karticom u iznosu od najmanje 10.000 RSD i ostvari popust od 2.500 RSD!
Promo kod:

Mastercard2500
Jel neko iskoristio danas?

Da li neko ima 500/4000 ili 1000/5000? Hvala

Da li ima neko neki vaučer za danas, uzimam nešto za 19.000 ?

Hvala,

Čestitamo!

ā jaje ti daje vaučer od 3.000 RSD koji važi za minimalnu korpu od 20.000 RSD.

Promo kod: ajaje3000

Vaučer traje samo danas ili do iskorišćenja vaučera predviđenih za ovu akciju.

*Broj predviđenih vaučera za danas je 250.

Piše u samim uslovima promocije.

Nema ograničenja u pogledu broja puta koji korisnik može da iskoristi pogodnost, ukoliko ispuni navedene uslove.

Treba da porucim nesto, vrednost izmedju 4-5000, postoji li trenutno neki kod za popust? 500,1000!?

Danas onaj -2000 na 15.000 +

Ima li nekih vaucera da dele 5k na 35k ili neki slican?

Jel ovaj Mastercard2500 može da se koristi samo ako je kartica "sačuvana" od ranije? Jer ja uvek posle kupovine brišem karticu iz app, i sada kada sam dodao vaučer ne prolazi, možda ga tek ujutru aktiviraju?

Jel ovaj Mastercard2500 može da se koristi samo ako je kartica "sačuvana" od ranije? Jer ja uvek posle kupovine brišem karticu iz app, i sada kada sam dodao vaučer ne prolazi, možda ga tek ujutru aktiviraju?
Radi bez obzira da li je cuvao ili ne. Meni je bila sacuvana , pa obrisana pa opet sacuvana

Glupo pitanje, ali jesi stavio prvo slovo veliko M :)

Nazad
Vrh Dno