bgajic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2011
- Poena
- 180
Meni je radiloNe radi
Meni je radiloNe radi
hvala na info, taman sam pazario gume. dve tisuće, nije za bacanje 😎😎
jedan nalog, vaučer od dve hiljade je za jednu kupovinu preko 15 tisuća@GoranMed Mislis na 4 naloga po 2 tisuce 🙌😎
Jel neko iskoristio danas?Zaokruži svaki utorak do 27. maja, jer ti svaki donosi super uštedu!
Danas se registruj, obavi kupovinu sačuvanom Mastercard karticom u iznosu od najmanje 10.000 RSD i ostvari popust od 2.500 RSD!
Promo kod:
Mastercard2500
Porudžbina za porudžbinom. Planiram da uzmem 4 gume na 4 narudžbine. Ne znam dal mogu sa jednom karticom i jednim nalogom sve isti dan.Može i više puta da se ikoristi kod.
Probaj: ajaje1000Ima neko vaucer za kupovinu preko 5000?
Hvala
Probaj ujutru posle 9-10Jel ovaj Mastercard2500 može da se koristi samo ako je kartica "sačuvana" od ranije? Jer ja uvek posle kupovine brišem karticu iz app, i sada kada sam dodao vaučer ne prolazi, možda ga tek ujutru aktiviraju?
Radi bez obzira da li je cuvao ili ne. Meni je bila sacuvana , pa obrisana pa opet sacuvanaJel ovaj Mastercard2500 može da se koristi samo ako je kartica "sačuvana" od ranije? Jer ja uvek posle kupovine brišem karticu iz app, i sada kada sam dodao vaučer ne prolazi, možda ga tek ujutru aktiviraju?
Glupo pitanje, ali jesi stavio prvo slovo veliko MJel ovaj Mastercard2500 može da se koristi samo ako je kartica "sačuvana" od ranije? Jer ja uvek posle kupovine brišem karticu iz app, i sada kada sam dodao vaučer ne prolazi, možda ga tek ujutru aktiviraju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari