Kako kupujete kartice za 10001 dinar. Ja ušao u kartice i imaju samo predefinisane kartice, nema opcija da sam unesem iznos kartice?I ja sam kupio sam sebi poklon vaucer za 10.001 i opet posle iskoristio 2000 popust i uzo protein od 5 kila za 9.000,nikad jeftinije nisam proso sa proteinom 🤣🤣
Ne može. 😂Već vidim poklon kartice na dark web-u 🤣
Da li je neko probao više puta da kupi poklon karicu, poklon karticom?
Pih, ja već krenuo do banke da uplatim neku veću cifru i gledam kako kupujem sve preko ananasa 😅Ne može. 😂
DaA kod od 2k jos postoji i vazeci je?
Trebalo bi da važi godinu dana, od dana kupovine.Koliko važi poklon kartica?
Neće više kodovi imala sam nov kod i rekoh sutra cu iskoristiti juce nisam imala vremena ali evo ne radi visejel ima neko vaucer za iznos preko 20000...ovaj E1LT90 nece da radi
Ne rade ovi za 2000 ili ne rade kodovi uopšte za poklon karticu?Neće više kodovi imala sam nov kod i rekoh sutra cu iskoristiti juce nisam imala vremena ali evo ne radi vise
Ne rade uopšte od 2000, ni na druge proizvodeNe rade ovi za 2000 ili ne rade kodovi uopšte za poklon karticu?
Ja sam ih sinoc koristio, bas za poklon kartice.Ne rade ovi za 2000 ili ne rade kodovi uopšte za poklon karticu?
Hvala na informaciji 😊Radi a5000
Kupio poklon karticu sa tim kodom, pa kupio tv opet sa tim kodom. Em je na akciji tv em 10 000 vaučer 🤝
Jel mora minimum 35.000 za taj vaucer?Radi a5000
Kupio poklon karticu sa tim kodom, pa kupio tv opet sa tim kodom. Em je na akciji tv em 10 000 vaučer 🤝
Da mora minimum 35k+Jel mora minimum 35.000 za taj vaucer?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari