ne znam za ovo ali ukoliko je moguce onda tek ovo ima smislaZnaci naredni put pri kupovini, moze se iskoristiti i poklon kartica i vaucer istovremeno? Samim tim, dupla ušteda?
verujem da ce ukinuti vaucer pri placanju poklon karticom
ne znam za ovo ali ukoliko je moguce onda tek ovo ima smislaZnaci naredni put pri kupovini, moze se iskoristiti i poklon kartica i vaucer istovremeno? Samim tim, dupla ušteda?
Da li možeš da probaš, tj. vidiš da li će prihvatiti i poklon karticu i vaučer ?ne znam za ovo ali ukoliko je moguce onda tek ovo ima smisla
verujem da ce ukinuti vaucer pri placanju poklon karticom
To ću da probam uskoro, nisam probao još poklon kartice, pa taman...Znaci naredni put pri kupovini, moze se iskoristiti i poklon kartica i vaucer istovremeno? Samim tim, dupla ušteda?
Provalice verovatno ali ostaje da vidimo da li ce to da koriguju.. Do tada..the world belongs to us.. 😂Znači, radi duplo korišćenje vaučera kroz poklon karticu... Ovo je top, dok ne provale.
Ja sam morala samo da ponovim poslednji korak.. Zapravo samo sam osvežila stranicu i sve se složilo..Meni izbacuje ovo.
Neuspešna transakcija
Plaćanje nije uspelo i tvoj račun nije zadužen. Proveri da li su ispravno uneti podaci sa kartice i da li je izvršena 3D Secure autentifikacija. Ukoliko i nakon toga transakcija nije obavljena, kontaktiraj banku izdavaoca kartice.
Pešačila ulicom nisam ni obratila pažnju.. Ne umem sama da obrišem ako je to uopšte moguće.. 😔Videh. Pomislio da si već potrošila pa si zbog toga okačila. 🤣
Hvala mnogo!!! 😊Odradio sam report da obrišu sliku. Valjda će brzo videti. 😁
Meni to i da je vaucer istekaoNe da mi ni da kupim poklon karticu. Izbaci ovo što sam napisao. Ne znam da li je do moje mastercard ili do čega već.
Posle 4 min od objave otišao već zakasnila sam 🤦♀️Hvala svima... ❤️
Pošteni ljudi!
U znak zahvalnost.. Imam jedan vaucer 500 na 4000...nije mnogo ali mozda ce nekome značiti..
Pogledajte prilog 491369
Sta salju za rodjose?P. S. Dajte i svojim rezervnim nalozima rodjendane..Meni su za svaki slali vaučer.. 🤫(ukoliko ne pošalju pišite podršci..spori su ali su mi uvek poslali..)
Slali su 1500 na 5000.. nisam skoro imala nijedan rodjendan..😂 Ne znam da li su menjali..Sta salju za rodjose?![]()
Ja jos nista nisam kupio na tom sajtu, dobio jutros kupon za 5k off sa prve kupovine, min. 35k da kosta.Kako dobijate te vaucere? Meni prestali da salju mailove jos prosle godine. Nisam dobio nista nakon Black Friday.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari