Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

ne uspevam da proverim jer na kartici nema dovoljno da pokrije veci iznos za koji mogu da unesem kod i onda se sistem gubi i pokaze mi kao da nisam ni primenio placanje karticom
pise da moze kartica plus doplata drugim nacinom placanja ali meni ne prikazuje dobro

Mozda da mi neko posalje poklon karticu, ne mora najveca (ali ni najmanja) da probam kako to radi :ROFLMAO: Iskren da budem ocekivao sam od njih da u promotivne svrhe bar redovnijim ili recimo A+ clanovima poklone karticu :)

Meni prihvati E1LT90 vaucer pri unosu, ali pri placanju kaze da je istekao. I onda mi stigne mejl da je vaucer reaktiviran ali opet ista situacija.

Vaučer E1LT90 trenutno radi ali samo kada se plaća pouzećem. To povećava cenu za 150 dinara.

Znači, radi duplo korišćenje vaučera kroz poklon karticu... Ovo je top, dok ne provale.

Meni izbacuje ovo.

Neuspešna transakcija
Plaćanje nije uspelo i tvoj račun nije zadužen. Proveri da li su ispravno uneti podaci sa kartice i da li je izvršena 3D Secure autentifikacija. Ukoliko i nakon toga transakcija nije obavljena, kontaktiraj banku izdavaoca kartice.

Znači, radi duplo korišćenje vaučera kroz poklon karticu... Ovo je top, dok ne provale.
Provalice verovatno ali ostaje da vidimo da li ce to da koriguju.. Do tada..the world belongs to us.. 😂
Meni izbacuje ovo.

Neuspešna transakcija
Plaćanje nije uspelo i tvoj račun nije zadužen. Proveri da li su ispravno uneti podaci sa kartice i da li je izvršena 3D Secure autentifikacija. Ukoliko i nakon toga transakcija nije obavljena, kontaktiraj banku izdavaoca kartice.
Ja sam morala samo da ponovim poslednji korak.. Zapravo samo sam osvežila stranicu i sve se složilo..
Da li si naveo plaćanje poklon karticom? Mislim verovatno jesi ali eto opet proveri.. I da.. Ako je narudžbina veca od cifre koju imate na poklon kartici pita vas kako zelite da platite ostatak.. Vidi da li si to uredio..

Ne da mi ni da kupim poklon karticu. Izbaci ovo što sam napisao. Ne znam da li je do moje mastercard ili do čega već.

Prilozi

• Screenshot_20250509_222812_Brave.jpg
    Screenshot_20250509_222812_Brave.jpg
    74.9 KB · Pregleda: 65
  • Screenshot_20250509_222826_Brave.jpg
    Screenshot_20250509_222826_Brave.jpg
    61.9 KB · Pregleda: 65
Ja sam ******.. Ostavila sam kod svoje poklon kartice... Nadam se da se niko nije poslužio..
Molim admine da mi pomognu da izbrišem fotku... Izvinite...

Videh. Pomislio da si već potrošila pa si zbog toga okačila. 🤣

Videh. Pomislio da si već potrošila pa si zbog toga okačila. 🤣
Pešačila ulicom nisam ni obratila pažnju.. Ne umem sama da obrišem ako je to uopšte moguće.. 😔

Probaj neku drugu vrstu plaćanja.. QR kod recimo.. (plaćanje uplatnicom) ..oni ti pošalju QR kod.. Ako koristis mobi bankarstvo probaj tako..
Mada proveri tu karticu..izbrisi pa opet unesi..

Odradio sam report da obrišu sliku. Valjda će brzo videti. 😁

isti problem sam imao i ja sa visa karticom
ali mi je proslo sa dina
ne znam da li to ima veze ali pokusaj drugom karticom

Evo ja na drugom nalogu (ista kartica) uspeo da uzmem poklon karticu za primarni mejl, uz vaucer

Hvala svima... ❤️
Pošteni ljudi!
U znak zahvalnost.. Imam jedan vaucer 500 na 4000...nije mnogo ali mozda ce nekome značiti..

Screenshot_20250509_231752_com.microsoft.emmx_edit_16792325850364.jpg

Evo poručio i ja sa qr kodom. Mada nisam dobio potvrdu na mail za porudžbinu. Niti vidim u svojim porudžbinama to što sam naručio. Uredno su skinuli pare sa poklon kartice. 😁

Meni inače često dolaze ti vaučeri 500/4000 ali su ih nešto u poslednje vreme proredili.. Podelicu čim dobijem..

@joca89 Gasi nalog.. Otvori novi.. 😂 Nesto te nece taj.. 😉

P. S. Dajte i svojim rezervnim nalozima rodjendane..Meni su za svaki slali vaučer.. 🤫(ukoliko ne pošalju pišite podršci..spori su ali su mi uvek poslali..)

Kako dobijate te vaucere? Meni prestali da salju mailove jos prosle godine. Nisam dobio nista nakon Black Friday.

Kako dobijate te vaucere? Meni prestali da salju mailove jos prosle godine. Nisam dobio nista nakon Black Friday.
Ja jos nista nisam kupio na tom sajtu, dobio jutros kupon za 5k off sa prve kupovine, min. 35k da kosta.

Nazad
Vrh Dno