ROSKE-
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 27.09.2024
- Poena
- 20
Samo je glupo sto dole ne mogu ventilatori bar 2 x 120
U CH160 moze i ATX napajanje do 140mmAko sam dobro video mogao bih računar da prepakujem u ovo kućište uz promenu ploče. Dok za CH160 bi morao da menjam i napajanje.
Zanimljiva kućišta i ne tako skupa kao neka.
jedino ako imas macku u stanu![]()
Aluminum Fully Open Case Frame Support ITX / MATX /ATX Motherboard,Vertical Computer Housing PC Water Cooling Gamer DIY Cabinet - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Kakvo je mišljenje o ovim otvorenim računarima? Koliko se danas išta greje, a da mu je potrebno protočno kućište kao što je to nekad bio slučaj?
Kapiram grafika jedino tu gori, pošto je u pitanju detetov računar, a dete poraslo ambicije povelike.
Meni se sviđa ideja da će sam morati da to pazi i usisava, ako termalno nema nekih hendikepa.
Novo Cougar kućište za koje Nike reče da je "kao da su ljudi iz Cougar-a otišli da Anteca i NZXTa, pokupili viškove i sklopili svoje kućište"...
Ima nešto slično...Bukvalno sad krenuh da šerujem, jao kako nije manje, uzeo bih ga odmah
Ima nešto slično...
Nisi jedini, meni je na ovom delu mog AM5 bilda (na slici) STRAŠNO nerviralo što je srednja ekstenzija za GPU sa crnim konektorima pored dva bela, a i to što je iskrivljena pa sam morao da modifikujem češljiće za kablove.Vidim po komentarima da niko na to ne obraće pažnju pa je moguće i da sam u debeloj manjini, ali šta da radim kad kod mene moraju da padaju ti kablovi pod pravim uglom.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari