Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

E, samo nam je ovo nedostajalo. :D :D

mATX kuciste deluje zanimljivo :)

Lian Li i Phanteks su jedine firme koje probaju nešto novo kod kućišta. Nisam oduševljen sa Lancool IV prototipom, ali 011 mini V2 je više nego zanimljivo...

I ne samo kućišta, mnogo toga zanimljivog ima na videu.

napokon wireless ventilatori 😍

this

and this

Kad pre, crni Ilidane: :D :D Videh ovaj video sat vremena nakon što je postavljen i rekoh da postavim ovde, kad ono... :D

I apsolutno neobičan video od strane GN - jedan od veoma retkih koji ne traje 30+ minuta.

Poslednja izmena:
spor si :D

dosao najzad i lian li KRALJ na red :)

Ne znam dali je to samo moj utisak, ali za razliku od prošlog Computex-a gde ništa novo nije viđeno i gde je, bar meni, Phanteks Evolv X2 bio JEDINO zanimljivo kućište (koliko se sećam) jer su sva ostala bile nadogradnje postojećih, ovaj Computex je prepun noviteta i vrlo zanimljivih stvari. Evo i TRYX se uključio u trku sa nekoliko vrlo zanimljivih noviteta (ne samo što se kućišta tiče) i video koji zaista vredi pogledati...

A i ASUS dođe na red sa Computex-a. I ni oni nisu loši. :)

Video sam (i imao jedno) Thermaltake kućišta kod kojih se matična stavlja pod uglom od 90 stepeni, ali šta je, za ime Božje, nateralo COUGAR da uradi to isto, samo na suprotnu stranu. Kako ovde ( 4:48 na videu) ubaciti uSB u matičnu ploču živo me zanima...

Ako me je šta nerviralo kod onih prvih kompjutera to su uređaji u 163 nijanse bež boje. Pojava crnih komponenti je bio spas za vizuelni utisak o računarima. A Silverston je rešio, zbog jedne šale, da napravi jedno baš retro kućište u bar 3 različite bež boje. :)

Tek što sam kupio FRAME 4000D, oni izbace 5000D FRAME. :D

Poslednja izmena:
Retro Silverstone FLP02, prelepo, kupuje se obavezno.

Vidi se da si mladac. :) Ja još uvek imam traume od tih bež komponenti. :)

Ne znam dali je to samo moj utisak, ali za razliku od prošlog Computex-a gde ništa novo nije viđeno i gde je, bar meni, Phanteks Evolv X2 bio JEDINO zanimljivo kućište (koliko se sećam) jer su sva ostala bile nadogradnje postojećih, ovaj Computex je prepun noviteta i vrlo zanimljivih stvari. Evo i TRYX se uključio u trku sa nekoliko vrlo zanimljivih noviteta (ne samo što se kućišta tiče) i video koji zaista vredi pogledati...

Ne vidim ništa novo što se tiče kućišta ni na ovom Computexu...
Samo razne kerefeke sa staklom i prenjim panelima, i displeji na sve strane što će izgleda da bude sledeći trend nakon drveta.
Jedina iole inovativna stvar je ona "kadica" ispred prednjih ventilatora za usmeravanje vazduha u grafiku kao u Meshify 3 i valjda HAVN kućištu. Ali i to je kompromis, kadica znači da taj prostor ne možeš da iskoristiš za debeli hladnjak napred ili push-pull ili HDD-ove...Rešenje je da bude uklonjiva što je prosto napraviti.

Ne vidim ništa novo što se tiče kućišta ni na ovom Computexu...
Ventilatori u staklu (Lian Li), kućišta bez oštrih ivica (Hyte), "Triple chamber" kućište (Corsair), kućište sa osam ventilatora napred (Tryx), ekran od AIO koji može da se stavi i na ćošak kućišta (Tryx), Matrix LED na stranicama kućišta kroz platno (Phanteks), ležište za matičnu ploču koje se odvaja od kućišta (APNX v2), Silverston retro kućište... Ovo je samo ono što sam stigao da nabrojim onako "iz glave".
Mislim, kućišta su došla dotle da ne može ništa revolucionarno da se izmisli, ali ovo su, u današnjim pojmovima, velike razlike u odnosu na prošlu godinu.

Nazad
Vrh Dno