Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

open :)

svidja mi se sto matx postaje sve popularniji, a ovo kuciste izgleda super

Ono kad prvi put čujem da postoji ova firma koja pravi kućišta, a deluju uvrnuto...

Ja sam pikirao CH270. Koliko sam shvatio za sada ga ima samo u Indoneziji. Očekuje se ove godine i šire.

CH270-1.jpg

Jonsbo C6. Detetov računar.
1000000886.jpg

Kakvo je mišljenje o ovim otvorenim računarima? Koliko se danas išta greje, a da mu je potrebno protočno kućište kao što je to nekad bio slučaj?

Kapiram grafika jedino tu gori, pošto je u pitanju detetov računar, a dete poraslo ambicije povelike.

Meni se sviđa ideja da će sam morati da to pazi i usisava, ako termalno nema nekih hendikepa.

Novo Cougar kućište za koje Nike reče da je "kao da su ljudi iz Cougar-a otišli da Anteca i NZXTa, pokupili viškove i sklopili svoje kućište"... :)

Poslednja izmena:

Kakvo je mišljenje o ovim otvorenim računarima? Koliko se danas išta greje, a da mu je potrebno protočno kućište kao što je to nekad bio slučaj?

Kapiram grafika jedino tu gori, pošto je u pitanju detetov računar, a dete poraslo ambicije povelike.

Meni se sviđa ideja da će sam morati da to pazi i usisava, ako termalno nema nekih hendikepa.
jedino ako imas macku u stanu :)

Moram da priznam da sam iznenađen sa ovim JONSBO kućištem. Vrlo zanimljivo i neuobičajeno i pored sumanute cene.

Novo Cougar kućište za koje Nike reče da je "kao da su ljudi iz Cougar-a otišli da Anteca i NZXTa, pokupili viškove i sklopili svoje kućište"... :)

Bukvalno sad krenuh da šerujem, jao kako nije manje, uzeo bih ga odmah

@Arthur Morgan

Ovo je već previše para
Ima nešto slično...

Ovo je već preskupo, u međuvremenu mi na pamet pade DeepCool CH370 WH ali mi je dealbreak što je prostor (rupa) za napojne od grafičke u produžetku grafike a ne ispod nje pa to rezultira da napojni idu ovako ukoso kao kod Matt-a od čega se iskreno ježim :D Vidim po komentarima da niko na to ne obraće pažnju pa je moguće i da sam u debeloj manjini, ali šta da radim kad kod mene moraju da padaju ti kablovi pod pravim uglom. :)

Vidim po komentarima da niko na to ne obraće pažnju pa je moguće i da sam u debeloj manjini, ali šta da radim kad kod mene moraju da padaju ti kablovi pod pravim uglom. :)
Nisi jedini, meni je na ovom delu mog AM5 bilda (na slici) STRAŠNO nerviralo što je srednja ekstenzija za GPU sa crnim konektorima pored dva bela, a i to što je iskrivljena pa sam morao da modifikujem češljiće za kablove.

Nedavno sam uzeo G.Skill Ripjaws M5 RAM koji je prelep, vrhunski radi posao, ali ima jednu meni jezivu manu. Kada se moduli gledaju sa 90 stepeni jasno se vide tri LED lampice koje su na gornjem delu RAM-a. I, naravno, ja sedim na 90 stepeni od RAM modula i to me SILNO nervira, da razmišljam da ih ili prodam samo zbog toga. Dođavola, dao sam tolike pare, a to nije savršeno. :D :D

Znam, zvučim kao ludak.

Ali u tim malim kućištima koje ti voliš ponekad nije moguće uraditi tako nešto. Bez ozbiljnog ulaganja.

Prilozi

• 0.jpg
    0.jpg
    231.4 KB · Pregleda: 57
Got Wood??? :)

Jedno od najuvrnutijih ali i najzanimljivijih kućišta koje sam video...

Kućište ko kućište, ima napred ove letvice postavljene i toliko... ali je potpuna blasfemija raditi review ovog kućišta bez ProArt ploče i grafike. :LOL:

Meni je još čudnije to što je "ProArt styyle" u kombinaciji crne i zlatne/tamno braon, a onda stave "wood" i umesto da to bude u stilu ProArta oni i drvo ofarbaju u crno. Ovako, kad gledaš jedva se nađe razlika između "wood" edicije i obične. A mogli su da, mirne duše, ubace i svetlije drvo nego što su uradili sa PA602WOOD edition...

evo wood

Meni je bas dobra fora sto je drvo crne boje.

Vrh Dno