Šta je novo?

Skoro savršeno kućište....

Ne znam što tako bojažljivo idu u ovo, čemu služi kućište koje šalješ youtuberima ako ne rade glavne stvari koje svakog zanimaju.

tizer trejler :)

Nešto slabo ima u domaćim radnjama Lian Li kućišta?
Jel ima neko info hoće uskoro stizati?

ima na ipon.hu, tj na KP :)

@dexx01 za takva pitanja je bolji

vecina su kucista u videu, ali ima jos par zanimljivih stvarcica :)

vecina su kucista u videu, ali ima jos par zanimljivih stvarcica :)
Pretekao si me za 30ak minuta. Veoma zanimljiv video. Lian Li, jedina kompanija koja se trudi da proba nešto novo i da to u većini slučajeva ispadne dobro. 217 je zanimljivo, 207 digital takođe (onaj ekrančić sa strane od 8,8 inča može da se kupi na Aliju za 60ak evra), a tek ono napajanje sa pomičnim soketom je skroz blesavo.

Šteta što nisu prikazali sjajna Esge Gold napajanja sa USB2/FAN hubom koji može da se zakači za napajanje, ali i da se postavi bilo gde na kućištu. Jedino što mi se na tom napajanju ne sviđa su kablovi, koji su na starijoj verziji mnogo lepši od onih zalepljenih na Gold verziji.

Znam da ovome nije mesto u temi o kućištima, ali kad je već reč o Lian Li...

E naletio sam redditu da ma neki "leak" da treba da izadje Lian Li O11 Evo Mini.

• Available April 2025 for MSRP $99.99
  • Supports up to 360mm radiator on top
  • Supports back connect motherboard
  • Bottom fan bracket tilted by 10 degrees
  • ATX PSU support
  • Two FIO (front I/O?) mounting positions on top and bottom
  • Dimensions D x W x H 423.5mm x 273mm x 390mm
  • Larger than original O11D Mini by 2 Litres (original is 420x269x380)

Ovo su podatci koje je napisao Lian Li Account na tu reddit temu:

Hi all! We exhibited during CES but media embargo is 2/7, so the videos will be coming out later. As per usual, we will also be filming our own Digital Expo to give you guys a more in depth look at the products we're cooking this year! Feel free to discuss the products on this thread and look forward to more info. Thanks!

Evo i link posta:

Naravno nije nista ground breaking, ali mi je dosta zanimljivo sto ce se ovi donji ventilatori moci namestiti pod "uglom" kao ono HAVN kuciste sto smo vidjeli krajem prosle godine.
Takodje mi super djeluje mogucnost pomjeranja Front I/O.
Licno sam veliki ljubitelj ovih "small" ATX Kucista, i vec par mjeseci gledam razna mala dual chamber kucista, ali svakom nadjem neku manu hahah. Nadam se da ovom necu :p

da, to je kuciste u onom videu iznad koji sam okacio, a kitguru ga je skinuo

HA! Ja mislio XPG pravi samo memoriju i SSDove...

Jonsbo izbacio D32 PRO, mATX kućište koje kad se svičuje u "B Mode" bude back connect kompatabilno, po defaultu je namijenjeno standardnim matičnim pločama, vrlo interesantno!
Btw, još je i manje od D31, a GPU Clearance: up to 365mm o_O

iz jos jednog ugla :)

Poslednja izmena:

Ovo Lancool 4 deluje ludački zanimljivo...

Nadam se da ce popraviti ovaj off-color na Front AIO sto imaju kod crnih kucista, i kod Lancool 4 i kod O11D Evo Mini.

Na ovim bijelim nemaju to

Nazad
Vrh Dno