Zamalo i mene da navuce moram priznati al u zadnji momenat sam obrisao komentar,jednostavno provocira kulturno da mu administracija nista ne moze a u stvari zavuce ga nafinjaka,treba bojkovati sve njegive komentare pa nek se dopisuje sam sa sobom.
Posto ti nije prvi put da pises ovakve postove, napises li jos nesto slicno, bices trajno udaljen sa foruma.
Da ne bude zabune, totalno nebitno kome su upuceni ovakvi postovi. Ovakve nastupe ne tolerisemo.
Ma da covek digao frku oko 70dinara, Nego sreca pa bio kuci 😆
Nego ajde ima razni ljudi...
Covek se toliko dugo raspitivao oko ovog modela(TCL) kao da kupuje RW35 od 2500€
Neki ljudi lakse kupe auto nego on klimu
Pa onda valjda bolje da proveri paket da klima nije olupana...Nego ok igra svakako na kvarno!
Ja se nadam da su igrali fudbal, pa da vidimo kako ce da prodje...
Ti bi da rasipas tudje pare, sudis nekom zasto koristi forum pre kupovine necega, nadas se da su ostetili da vidis kako ce da prodje i to sve ovako javno... kako te nije sramota.
@DukeLander dobar dan cenjena Administracijo. Želeo bih da znam gde nestade moj post? Šta se desilo sa korisnikom Mr.Wolf?
Dobar dan i Vama.
Koliko vidim, post je nestao u moru obrisanog offtopica - i bolje je sto je tako.
Offtopic je uglavnom zbog:
ja mu napisao za njegovo dobro
Nebitan Stefan u prici vec forsiranje "za njegovo dobro", iako je covek lepo napisao zasto i kako i da je njegova odluka. Lepo si napisao "odrasli smo ljudi", ne treba niko nikom da soli pamet sta treba da radi sa njegovim parama.
Kojim povodom? Niti jednu jedinu uvredljivu reč, čak ni u prikrivenom značenju mu nisam uputio. I tužio me administraciji?
Niko tebe nije ni spomenuo administraciji, a i zasto bi, kada si bio najkulturniji sagovornik u diskusiji.
Sto se tice Mr. Wolf, on nije direkto banovan vec je skupio poene za privremeni ban. Cim istekne vratice se.
Stvarno bezveze covek dobije ban zbog nekog tamo egoiste sto sprda forum. Sto rece
@style53 , raspituje se za klimu ko zna koliko i sad glumi ludilo a do pre mesec dana nije znao sta je klima. Hoce da mu hladi sa 100W. E moj druze… Ja kada sam uzimao uredjaj od 750€, svega sam par puta postavio pitanje na forumu i to je to. Odluka donesena u roku od dva tri dana i cao zdravo. Ovaj bi da mu tcl radi kao Daikin Ururu-Sarara. Ne moze jare i pare. A onih 70 dinara i dostava, ono je sramotno za komentarisati i hvaliti se na forumu.
Nemoj... dok te lepo molim - nemoj
Moje zapazanje:
Koliko znam Poolmakera sa foruma iako ga ne znam licno, nije njemu bio problem 70 dinara vec drskost kurira zbog zaokruzivanja. Covek je na forumu cinio ljudima free stvari koje mnogo vise vrede nego 70 dinara, tako da ovaj nije bio bezobrazan sam bi mu zaokruzio cifru.
Inace treba videti nemce sta rade za 1 cent a ne 70 dinara...
🙂