Petrovic89
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.12.2022
- Poena
- 65
Bas se ne isplati ja dve zime prosao sa 300 eura sve zajedno 🤣🤣🤣
Jel drnda turbina kako treba kod Perfere?Bas se ne isplati ja dve zime prosao sa 300 eura sve zajedno 🤣🤣🤣
Dobro si mu ti onda savetom resio problemJel drnda turbina kako treba kod Perfere?![]()
Eno Zika Pn okacio klip kako radeLjudi za vikend idu sa porodicom na Mesec i vrate se,mi jos ne mozemo da provalimo kako radi klima 😄
Popravio sam hvala bogu 🤣🤣🤣 malo po malo i super je...Jel drnda turbina kako treba kod Perfere?![]()
Drugi savet bio bi: da macola radi dok ne bude sve u vinklu trece nema...Dobro si mu ti onda savetom resio problem
TopPopravio sam hvala bogu 🤣🤣🤣 malo po malo i super je...
Obe mi stoje na 23(toplo je,imam malog sina) i dnevno se vrte ukupno oko 13 kw,vise manje...Drugi savet bio bi: da macola radi dok ne bude sve u vinklu trece nema...
Salim se
Top![]()
Bese imas Perfere 14btu i dve 9btu?Obe mi stoje na 23(toplo je,imam malog sina) i dnevno se vrte ukupno oko 13 kw,vise manje...
MhmBese Perfere 14btu i dve 9btu?
Jedna 14 i jedna 9 🤣,ali ima jedna marka koja je jako dobra ali kod nas je jako slabo ili gotovo uopste nema a to je Hitachi,imao sam priliku da vidim uzivo jedan model ali toplotne pumpe kod jednog servisera u Srbobranu sa kumom,neverovatno zaista...Cek bre nesto smo pobrkali
Jel imas samo jednu perfere 14btu ili imas jos dve perfere 9btu?
Potrošnja je po jednom ciklusu, otprilike je sve pisano tako.Ovo za ves masinu to ti potrosnja po satu ili po jednom celom ciklusu pranja-susenja?
Ma zimi nema sanse ispod 350,leti moze.
Steta sto ga nema kod nas, odlican je HitachiJ ima jedna marka koja je jako dobra ali kod nas je jako slabo ili gotovo uopste nema a to je Hitachi,
E to ne znam,bice mi to prvo letosa klimama,nije im valjda potrosnja na hladjenju ko na grejanju🤣🤣I tad tesko ako rade klime 24/7 = jul i avgust
Kod mene npr. Jedino u mai i pocetak juna ne radu klime... krajem juna kad krene toplo vreme pale se, sve do pocetak septembar, pa od oktobar krece ponovo grejanje![]()
Meni beko nova masina bas sam se prijatno iznenadio kad sam video da pranje od sat vremena trosi 400-500w,stara masina je trosila boga.Potrošnja je po jednom ciklusu, otprilike je sve pisano tako.
Meni je upravo leti najveći problem bio da smo imali preko 1000kw potrošnje struje, a zimi oko 700-800kw mesečno. Tipa ja nisam kući dve nedelje u mesecu. Isključeno je bilo apsolutno sve, čak i frižider. Pola meseca se koristi struja u Julu mesecu kao i svih ostalih meseci. Stigne račun veći nego u Junu ili Maju.
No to je tema za neki drugi podforum, a pisaću tamo više kada otkrijemo tačno gde je problem.
Ne znam kako se niko nije dosetio da bude uvoznik i distributer za Srbiju...Steta sto ga nema kod nas, odlican je Hitachi
Na +40c nece sigurno da prdi na 200w mozda nocuE to ne znam,bice mi to prvo letosa klimama,nije im valjda potrosnja na hladjenju ko na grejanju🤣🤣
Palo meni na pamet davno, al samo dotle sam dosao, verovatno ima peripetija inace bi samo pucalo to, neki rodjak od nekog Q r cevog glavesine bi gruvao uveliko, al izgleda da im se ne isplati iz nekog razloga.Ne znam kako se niko nije dosetio da bude uvoznik i distributer za Srbiju...
Nesto postoji... Ima neki firma klimalux ali nema cene,za bilo koji model moras da zoves ili na meil...Palo meni na pamet davno, al samo dotle sam dosao, verovatno ima peripetija inace bi samo pucalo to, neki rodjak od nekog Q r cevog glavesine bi gruvao uveliko, al izgleda da im se ne isplati iz nekog razloga.
Mislis moze se kupiti klima ? Predpostavljam da niko ne uvozi jel bi im bile niske marze, sta znam.Nesto postoji... Ima neki firma klimalux ali nema cene,za bilo koji model moras da zoves ili na meil...
Svakako preko 1000 evricaNesto postoji... Ima neki firma klimalux ali nema cene,za bilo koji model moras da zoves ili na meil...
Kucaj ako te ne mrzi klimalux 😁Mozda je ovo kod Bacuske, sto je Petrovic video
Da bre Klimalux je onom Rusu isti brojeviMozda je ovo kod Bacuske, sto je Petrovic video, on sve ima
E, pa seti se i ti, al kasno , pametniji baja od nas, i vrednijiCovek napravi Big Business
Svaki brend ima i sve na istu foru + stranice sve iste da li Gree,Mice itd.![]()
Uh 200w mnogo je kume🤣Na +40c nece sigurno da prdi na 200w mozda nocu
Naravno sve zavisi do klime i prostora...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari