Šta je novo?

Klima uredjaji - opšta diskusija

Ljudi za vikend idu sa porodicom na Mesec i vrate se,mi jos ne mozemo da provalimo kako radi klima 😄

Cek bre nesto smo pobrkali :LOL:
Jel imas samo jednu perfere 14btu ili imas jos dve perfere 9btu?

Cek bre nesto smo pobrkali :LOL:
Jel imas samo jednu perfere 14btu ili imas jos dve perfere 9btu?
Jedna 14 i jedna 9 🤣,ali ima jedna marka koja je jako dobra ali kod nas je jako slabo ili gotovo uopste nema a to je Hitachi,imao sam priliku da vidim uzivo jedan model ali toplotne pumpe kod jednog servisera u Srbobranu sa kumom,neverovatno zaista...

Ovo za ves masinu to ti potrosnja po satu ili po jednom celom ciklusu pranja-susenja?
Ma zimi nema sanse ispod 350,leti moze.
Potrošnja je po jednom ciklusu, otprilike je sve pisano tako.
Meni je upravo leti najveći problem bio da smo imali preko 1000kw potrošnje struje, a zimi oko 700-800kw mesečno. Tipa ja nisam kući dve nedelje u mesecu. Isključeno je bilo apsolutno sve, čak i frižider. Pola meseca se koristi struja u Julu mesecu kao i svih ostalih meseci. Stigne račun veći nego u Junu ili Maju.
No to je tema za neki drugi podforum, a pisaću tamo više kada otkrijemo tačno gde je problem.

I tad tesko ako rade klime 24/7 = jul i avgust :)
Kod mene npr. Jedino u mai i pocetak juna ne radu klime... krajem juna kad krene toplo vreme pale se, sve do pocetak septembar, pa od oktobar krece ponovo grejanje :LOL:
E to ne znam,bice mi to prvo letosa klimama,nije im valjda potrosnja na hladjenju ko na grejanju🤣🤣
Potrošnja je po jednom ciklusu, otprilike je sve pisano tako.
Meni je upravo leti najveći problem bio da smo imali preko 1000kw potrošnje struje, a zimi oko 700-800kw mesečno. Tipa ja nisam kući dve nedelje u mesecu. Isključeno je bilo apsolutno sve, čak i frižider. Pola meseca se koristi struja u Julu mesecu kao i svih ostalih meseci. Stigne račun veći nego u Junu ili Maju.
No to je tema za neki drugi podforum, a pisaću tamo više kada otkrijemo tačno gde je problem.
Meni beko nova masina bas sam se prijatno iznenadio kad sam video da pranje od sat vremena trosi 400-500w,stara masina je trosila boga.

Ne znam kako se niko nije dosetio da bude uvoznik i distributer za Srbiju...
Palo meni na pamet davno, al samo dotle sam dosao, verovatno ima peripetija inace bi samo pucalo to, neki rodjak od nekog Q r cevog glavesine bi gruvao uveliko, al izgleda da im se ne isplati iz nekog razloga.

Palo meni na pamet davno, al samo dotle sam dosao, verovatno ima peripetija inace bi samo pucalo to, neki rodjak od nekog Q r cevog glavesine bi gruvao uveliko, al izgleda da im se ne isplati iz nekog razloga.
Nesto postoji... Ima neki firma klimalux ali nema cene,za bilo koji model moras da zoves ili na meil...

Hvala ti, mrzelo me da guglam :)
Alal nam Q kakvi smo, pocevsi od mene, da dodje neki brat, i on radi posao, al to tako ide :)
Dobro, ovo mislim, ja bi isporucivao placenu robu, mozda i on isporucuje, necu nikog da ono, jel

Poslednja izmena:
Covek napravi Big Business :rolleyes:
Svaki brend ima i sve na istu foru + stranice sve iste da li Gree,Mice itd. :ROFLMAO:

Covek napravi Big Business :rolleyes:
Svaki brend ima i sve na istu foru + stranice sve iste da li Gree,Mice itd. :ROFLMAO:
E, pa seti se i ti, al kasno , pametniji baja od nas, i vredniji :)
Mada ako je prevara, teralo bi me na povracanje, nemam ja zeludac za to ebg :)
E al iam zeludac za bocu Jack-a, ko od sale, cudo je to .

Nazad
Vrh Dno