tablet_fan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.12.2012
- Poena
- 435
Moja oprema
- CPU & Cooler
- i7 12700KF & AK620 Zero Dark
- Matična ploča
- ASROCK z790 PG Lightning
- RAM
- 32 GB DDR4 3200MHZ
- GPU
- NVIDIA RTX 3080TI
- Storage
- 2x 1 TB NVME
- Zvuk
- KZ ZS10 Pro X
- PSU
- 800W Bronze
- Kućište
- DEEPCOOL MATREXX 50
- Monitor
- LG C3 OLED 42' 4K 120HZ
- Miš & tastatura
- HyperX Pulsefire Haste 2, Red Dragon Kumara
- Ostale periferije
- HyperX QuadCast
- Mobilni telefon
- Honor Magic6 Pro
- Pametni uređaji
- Sony A7IV
DJI MINI 4 PRO
DJI RS4 PRO
- Pristup internetu
- Optički internet
Radice vecina klima posao tu, uzmi neki model iz srednje klase kao na primer Midea Breezeless ili Hisense Energy Pro X i bice vise nego dovoljno da tih 25 kvadrata ohladi u kakvim god uslovima.U pitanju je stan, u novogradnji, zidovi debljine oko 40/ 45cm, ne razumem se najbolje kakva je izolacija, (verovatno onaj stiropor sa spoljne strane zida), stan je na cetvrtom spratu, juzna strana, soba sa terasom, soba je oko 25 kvadrata. Iznad stana se nalazi jos jedan sprat, a levo i desno su takodje drugi stanovi. Zbog velike terase i same cinjenice da je novogradnja, moguce da izolacija nije vrhunska, ali nije ni losa.
Medjutim, sve imam utisak da treba ipak neka jaka i dobra klima, jer je stan okrenut juzno, otvoren je, nije zaklonjen nekom drugom zgradom. Spoljna jedinica mora biti smestena na toj terasi okrenutoj ka jugu, odmah sa druge strane zida bice unutrasnja jedinica. Za nju imam prostora samo od 94cm, dakle ukupan prostor izmedju ivice vrata terase i zida je 94cm. Znaci, sa jedne strane bocni deo klime bi bio "otvoren", a sa druge strane bio bi jako blizu zida. Secam se da sam proslog leta (doduse u drugom stanu) mesec dana konstantno imala upaljenu klimu i secam se da mi je smetala njena buka i da je pustala neprijatne mirise. Delovala je kao da ce izdahnuti svakog momenta, a bila je to od onih na "V" da li Vox ili Vivax, ne secam se tacno... Prihvatljivo mi je da izdvojim i 100hilj. ako stvarno ima smisla i pravi bitnu razliku od onih upola jeftinijih... samo da lepo i tiho radi leti na ekstremnim temperaturama.