- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Pošteno.
(Ali pitaj svakako 😁)
(Ali pitaj svakako 😁)
Ja na to ne gledam tako, evo uveo sam Box3 L, u mojim očima to je optički internet 600/600. Kod yunet-a cena za to (zapravo 600/300 - s tim da meni znači dodatni upload) je 2800din, nema meseci po dinar i stvarno je super usluga. Kod mts-a to košta 14 meseci po 1din, 10 meseci 5700 čini mi se, u proseku 2375, i to ako dođemo do perioda kada se počne plaćati. Sa trenutnim tempom povećavanja cena, očekujem da ću raskinuti ugovor pre nego što počnem da plaćam išta. A čak i da ostanem ceo ugovor, jeftinije je nego kod yunet-a za nešto veći upload, bez fiksne IP adrese koja jeste prednost, ali nije krucijalna za mene. Čak i da plaćaš fiksnu IP adresu, cena je jako slična (mislim da je 600din doplata - ne znam da li bi se doplata plaćala tokom ovih meseci po 1din, nisam se raspitivao).Već je rečeno nekoliko puta u temi da ti nikakv IDP broj za prelazak iz MTS-a u Yunet ne treba, da sve funkcioniše izuzetno glatko i prodesionalno što se Yuneta tiče i da nemaš nikakav prekid u korišćenju Interneta jer ti Yuntu daje MiFi ruter na besplatno korišćenje za tih par dana dok ne dođe njihova ekipa i poveže te.
Što se tiče prelaska sa Yuneta na MTS ne znam kakva je procedura ali ne vidim ama baš ni jedan razlog što bi se iko prebaciovao sa Yuneta na fucking MTS koji te za bilo koju njihovu uslugu pilićarski ucenjuje da plaćaš besmislenu imaginarni "fiksnu telefonsku liniju".
Bili,ugradili. Kratko trajalo. Kazu da ne znaju da li ima pilicarenja.Ne veruje jer kaze da nsu kao Yettel sigurno.Pošteno.
(Ali pitaj svakako 😁)
Pa i nisu kao yettel oni su više mts lolPitacu,samo da dodju
Bili,ugradili. Kratko trajalo. Kazu da ne znaju da li ima pilicarenja.Ne veruje jer kaze da nsu kao Yettel sigurno.
A reci mi jesi prešao sa yuneta u mts zbog bolje finansijske ponude ili si imao problema sa yunet-om?Ja sam mislio da IDP važi za sve koji koriste istu infrastrukturu (mts-ovu optiku), međutim nisam prelazio sa mts na yunet, nego sam prvo koristio mts, pa orion, pa otišao na yunet. Sada povratak na mts - imao sam možda 30h prekid što nije strašno ali nije idealno. Radove nisu imali nikakve, samo doneli ruter i stb. Evo da pohvalim momke iz MTS ovde, doneli su mi Q2 ruter koji sam ranije imao (ogroman je), ja rekoh ljudi meni to ne može da stane u ormarić, može li onaj noviji manji ruter (oko 16h je bilo već). Kaže hajde da se vratim do magacina da pogledam pa dolazim. Ja mislio nema od ovih ništa do sutra, kad eto ga lik za sat vremena, nosi u kesi onaj Huawei 6t ruter. Zakačio ga i probao da li radi, za 5 minuta sve završili, nakon toga ga prebacih u bridge i to je sve.
Bili,ugradili. Kratko trajalo. Kazu da ne znaju da li ima pilicarenja.Ne veruje jer kaze da nsu kao Yettel sigurno.

Tv/ net paketi stranica kaze da ima PromoJel ima Yunet neku akciju gratis meseci ili slično? Ili to što je na sajtu to je.

😆👍Da budemo korektni, bilo je 3 meseca jer je ta ponuda bila objavljena od pocetka godine. Ne svidja mi se sto stave datum kad se ponuda zavrsava umesto Xmrseci dzabe. Prosle godine su isto stavili datum. Imali su do 6 meseci dzabe tv ako si odmah u Junu uradio ugovor (vidi se na FB i Instagram)2 meseca,pretrgli se.🤣
Post nije proizvoljan i u to što sam napisao ćeš se sam uveriti kad sledeći put budeš na svoju ruku čačkao već podešen uređaj, "ubio ga" kako ti kažeš i budeš tražio njihovu asistenciju.Nisam ja rekao da nije dobra nego da nisu uspeli resiti. Nista me nisu upozorili tako da ti je ceo post potpuno proizvoljan pa samim tim i nerelevantan za bilo sta.
Može savet,preporuka. Koristio sam mts Box 4 crveni. Ugovorna obaveza istekla pre 12 meseci. Tražio sam da zadržim samo optički internet ali mi je rekla da bih morao posebno da plaćam optički ibternet a posebno fiksni telefon jer želim bez ugovorne obaveze. To dodje oko 5000 din. Mada postoji Box 2 oko 3400 din. Tražio sam i ponudu Yuneta i poslali su mi neku tabelu. Možete li mi reći kakav je kvalitet interneta u odnosu na mts? Koliko traje i kakva je procedura uvodjenja interneta? Svaki savet je dobro došao.
I ti si si presao na YUNET
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari