Citam komentare gore i necu citirati ama nijedan jer su svi slicni. Ljudi morate svatiti sa sam ja korisnik premium telefona od nokie n95 i da meni ne mozete majati glavu sa ovim piskaranjem. Reći da je kamera drasticno bolja u poredjenju sa 12-3-14pm teski je teski apsurd. Ne, kamera moze biti bolja samo onome koji se hvata za bilo koju nijansu i slamku kako bi racionalizovao svoju (citaj ISTU) glupost od 1500e. Takodje price o boljem zvucniku, ekranu i sl smejurije su u najmanju ruku smesne. To su prosto toliko, da kazem laboratorijske i mizerne nijanse i razlike da su u realnom radu primetne iskljucivo entuzijastima, ljudima koji prate ti i zapazaju svaki detalj. Telefon je odlican. Uredjaj je izuzetnih kvaliteta, dugotrajnosti i efikasnosti, o tome nema govora, nego je ljudima problem objektivnost, osete se atakovanim i pocinju da brane kao sa su advokati apple-a. Svaki covek koji nema problem sa tim i ne izrazava svoje zadovoljstvo po pitanju proizvodnje istih identicnih telefona, ne znam sta da kazem, neka dodje sa mojom cerko od11 god da se druzi.