Uvozim ih iz Slovenije,ali se firma u kojoj radim ne bavi prodajom,ako ti treba par komada nije problem da ti dam,ako ti treba više mogu da pošaljem kod drugara i kod njega u MP kupiš.Dubina im je 40 i 60mm.Imaš li neki link ka dubokim dozama koje bi trebalo stavljati?
I ako si slikao eventualno kako to izgleda oštemano i posle ugradnje.
Da li zna neko za ovu odozgo pominjanu inspeling IKEA utičnicu da li radi kao ruter/repeater na zigbee mreži ?
Mislim da sve što je na stalnom napajanju radi i kao Zigbee ruter.Da li zna neko za ovu odozgo pominjanu inspeling IKEA utičnicu da li radi kao ruter/repeater na zigbee mreži ?
Šta je dobro kupiti za ovu namenu da se poveća range mreže? Znam da su neki kupovali dongle e ili p koji je flešovan na ruter firmware-a ali da li ima neko povoljnije rešenje možda u IKEA programu kod nas, ako nema koji je proveren USB dongle da radi posao ?
Ja imam cf servis sa strane pa mi ne treba addon. Morao sam u settings, network da ubacim adresu/domen. To je verovatno taj edit koji si odradio kroz yml, ali proveri.Hmm,kako ste rešili pristup HA spolja?Hoću da koristim Clouflare tunel,ali mi ne ide...
Probao:
1.system-settings-network-upisao domen sa koga pristupam
2.instalirao preporučeni,po netu,cloudflare addon,sve podesio na Clodflare sajtu je healty
3.u configuration.yml dodao domen sa koga pristupam,probao i sa javnom ip.
Uvek dobijem 400 bad request.
Neka ideja?
P.S. drugi tuneli normalno rade,već duže vreme.
Hmm,kako ste rešili pristup HA spolja?Hoću da koristim Clouflare tunel,ali mi ne ide...
Probao:
1.system-settings-network-upisao domen sa koga pristupam
2.instalirao preporučeni,po netu,cloudflare addon,sve podesio na Clodflare sajtu je healty
3.u configuration.yml dodao domen sa koga pristupam,probao i sa javnom ip.
Uvek dobijem 400 bad request.
Neka ideja?
P.S. drugi tuneli normalno rade,već duže vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari