Imam bukvalno isti slučaj kao i ti i rekli mi da ce paket poskupeti od januara. Sad čekam taj drugi poziv pošto se nisam složio sa novim cenama. Nikako da zovu.Pozdrav svima, pretpostavljam da je vec neko napisao odgovor, i probao sam da nadjem, ali je tema trenutno pretrpana pa ne uspevam. Pa ako bi neko bio voljan da mi odgovori, bio bih mu zahvalan. Naime, imam soko lite ugovor iz avgusta 2023. koji istice avgusta 2025, cija je aktuelna mesecna pretplata 3049rsd. Zanima me da li ce paket da poskupi od januara, ili ce samo da ga promene a da cena ostane ista.
U zahtevu si naveo da želiš da ostane ista cena do kraja UO? Ako jesi, trebalo je samo da ti dođe potvrda da će ti cena i uslovi ostati isti do kraja UO. Ne verujem da će biti nekog drugog poziva.Sad čekam taj drugi poziv pošto se nisam složio sa novim cenama. Nikako da zovu.
Soko Lite je prvih 12 meseci 2050din, drugih 12 3749din.Zapravo ne. Nova cena Soko Lite je 3749 sa UO i e-racunom.
Ne nego su me zvali kad sam im pisao mail i rekao da se ne slažem sa tim novim cenama. Ona je pribeležila i rekla da će druga služba da me pozove. Vidim da je zavedeno u mts aplikaciji, odeljak za prijavu smetnji, piše preuzeto, pa čekam taj drugi poziv.U zahtevu si naveo da želiš da ostane ista cena do kraja UO? Ako jesi, trebalo je samo da ti dođe potvrda da će ti cena i uslovi ostati isti do kraja UO. Ne verujem da će biti nekog drugog poziva.
Cesce svrati u ovu temu, jer si ocigledno preplatio taj Soko lite...Soko Lite je prvih 12 meseci 2050din, drugih 12 3749din.
To su novi uslovi, kome ne odgovara ne mora da potpise. Svi kukaju jer su poskupeli drugih 12 meseci za 450din, a niko ne spominje da je prvih 12 jeftinije za 150din. Ja sam pre ovih novih tarifa obnovio ugovor i placam 2200din prvih 12, drugih 12 3300din.
300din je skocila gore tarifa i sada svi zbog toga drame, a budimo realni barem nama na Severu nema konkurencije u mobilnim mrezama. Yettel i A1 rade jako lose, MTS je nesto najbolje sto trenutno imamo. 300din vise svakog meseca mi ne znaci nista ako cu i dalje imati uslove koje sam imao do sada, znam da sve radi kako treba, ne gubim signal kao kod ostalih mreza i imam jos 2gb vise za roming u inostranstvu.
Nije ni MTS savrsena mreza ali kakva im je konkurencija ne smem ni da pomislim da prenesem broj u drugu mrezu.
A sta ako ti kazu da nisi prihvatio staru cenu po ugovoru i da raskid ide na tvoju stetu jer ti se ugovor ne menja?Mene su zvali danas da ponude da ostane stara cena na 2x Soko lite, Omorika 12, 2 x Kontrola troskova... Odbio sam, pokusavam da blefiram na raskid da pokusam izvuci odmah jos 2 godine Soko sa 50% (isticu u aprili i junu), po tim uslovima cu se obavezati lagano jos 2 god. Takodje i Omoriku 12 bi pristao prebaciti na Soko lite pod tim uslovima (sada je 30% potpisana pre 3 meseca), i KT bi prebacio na Omoriku S, naravno, ako daju 50%.....
U najgorem slucaju ostajem pri starim cenama, ako ne ponude ono sto sam zamislio.
Soko Lite je prvih 12 meseci 2050din, drugih 12 3749din.
To su novi uslovi, kome ne odgovara ne mora da potpise. Svi kukaju jer su poskupeli drugih 12 meseci za 450din, a niko ne spominje da je prvih 12 jeftinije za 150din. Ja sam pre ovih novih tarifa obnovio ugovor i placam 2200din prvih 12, drugih 12 3300din.
300din je skocila gore tarifa i sada svi zbog toga drame, a budimo realni barem nama na Severu nema konkurencije u mobilnim mrezama. Yettel i A1 rade jako lose, MTS je nesto najbolje sto trenutno imamo. 300din vise svakog meseca mi ne znaci nista ako cu i dalje imati uslove koje sam imao do sada, znam da sve radi kako treba, ne gubim signal kao kod ostalih mreza i imam jos 2gb vise za roming u inostranstvu.
Nije ni MTS savrsena mreza ali kakva im je konkurencija ne smem ni da pomislim da prenesem broj u drugu mrezu.
Pa nije ovo pijaca, ima neki Zakon o elektronskim komunikacijama i jasno tamo piše sve šta i kako. Operater nešto menja jednostrano, bez tvoje saglasnosti, niko nije tražio dodatne gb, brzinu, cenu, menja se komplet sadržaj paketa, menja se nešto prvobitno dogovoreno... Ako se ne slažeš, ne slažeš se i tu se stavlja tačka, raskid.A sta ako ti kazu da nisi prihvatio staru cenu po ugovoru i da raskid ide na tvoju stetu jer ti se ugovor ne menja?
Mislis da ces dobiti raskid zato sto ti ostaje stara cena po ugovoru koji si potpisao, a ne slazes se da dobijes vise neta ili minuta? Tu te zakon ne stiti...Nista nije na tvoju stetu, niti veca cena, a nije ti smanjio taj net ili minute... I to je prica za one kojima odobre da ostane cena iz potpisanog ugovora.Pa nije ovo pijaca, ima neki Zakon o elektronskim komunikacijama i jasno tamo piše sve šta i kako. Operater nešto menja jednostrano, bez tvoje saglasnosti, niko nije tražio dodatne gb, brzinu, cenu, menja se komplet sadržaj paketa, menja se nešto prvobitno dogovoreno... Ako se ne slažeš, ne slažeš se i tu se stavlja tačka, raskid.
naravno da jesu. u Supernova temi.Ja sve čekam da vidim da li su nekom odobrili taj raskid bez placanja penala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari