Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Mene su zvali juce sa 064789 i rekli da su evidentirali prigovor i da ostaje ista cena ugovora.
Mada je meni ostalo jos mesec dana do kraja ugovora.

Jel ima neko da je raskinuo ugovor, bez penala, iako nude nepromenjenu cenu?

Prelomio sam i rešio dva broja. Na prvom sam dobio 40% popusta, soko lite, prve godine 1100 i nešto dinara, druge 1900 i nešto dinara. Imao sam Omoriku 12 na tom broju.
Drugi broj Morava 150, prešao na Morava, 950 dinara 24 meseca.
Ugovori su isticali krajem decembra, možda sam mogao dobiti 50% na soko lite ali sam umoran od njih.
Ostala Supernova da se reši.

Kad prenosis broj iz koje mreze? Zvali te na broj koji imas u A1/Yettel i nudili ti 12 meseci po dinar a drugih 12 meseci koja cena?
Ovo izgleda odgovor na A1 12 meseci gratis Mega plan. 😄
Prenos broja iz druge mreže na mts postpejd. Drugih 12m u zavisnosti koji paket se odabere.

Čuo sam da su krajem oktobra davali 20% popusta na Senior tarifu za ugovor od 24 meseca (preko broja 064733). Ako se pozove pomenuti broj nakon isteka ugovora, prvo ponude 10%, pa ako taj popust ne odgovara zovu za par dana i ponude 20%. Ljudi sa kojima sam pričao su prihvatili 20% popusta, pa ne znam da li može da se dobije nešto bolje od toga.

Vezano za senior tarifu

Vidim da je puna cena 1099rsd dal to znaci da je minimum za ovo 880rsd (20% popusta)?
Dal moze da se dobije koji GB?
I dal najava prelaska u drugu mrezu ima uticaja da ponude bolje uslove?

Hvala :)

Ako vam nisu posebno bitni minuti za MTEL zonu i neograniceni pozivi u MTS-u
A1 nudi besplatno 12 meseci Mega plan

@scouser

Mozda si mogao da sacekas i iskoristis ovu ponudu
( A1 funkcionise u SM )

@TeslaSerb

Predlog i za tebe

EDIT :

Takodje , Globaltel ima Freepaid ( bez UO )

Poslednja izmena:
Prenos broja iz druge mreže na mts postpejd. Drugih 12m u zavisnosti koji paket se odabere.
Pa kako doći do takve ponude ako si iz druge mreže a želiš na mts postped? Koga zoveš? Agenta? Kol centar (na koji broj).? Odeš u poslovnicu i kažeš želim da prenesem broj i u poslovnici ti odmah ponude 12 m free i 12 m cena sa sajta?

Dajte ljudi, vi koji znate, odgovorite jasno i nedvosmisleno. Nemojte neke poluinformacije, za čitanje između redova.

• Like
Reagovanja: Ryo
@sasa022
Imam 3 postpaid broja u A1. I radi super u Mitrovici. Ne volim prepaid i razmišljanje o planovima i uplatama. I postoje razlozi zašto su ova dva u MTS.

Pa kako doći do takve ponude ako si iz druge mreže a želiš na mts postped? Koga zoveš? Agenta? Kol centar (na koji broj).? Odeš u poslovnicu i kažeš želim da prenesem broj i u poslovnici ti odmah ponude 12 m free i 12 m cena sa sajta?

Dajte ljudi, vi koji znate, odgovorite jasno i nedvosmisleno. Nemojte neke poluinformacije, za čitanje između redova.
On kaze da ga zvali ali ko ga je zvao. Nije to zvanicna kampanja nema je nigde na sajtu. Dok mi saznamo kako ide prodje godina. 😄
Mada je jace 50% , Sokolite druga godina dodje 3800, na dve godine 1900 mesecno, a sa 50% izlazi 1400 mesecno na dve godine.
@trucic

Zasto bi se oni menjali kad uvek imaju dovoljno "ovaca za sisanje" ?

@zeljkoz

Reci da se salis...
Pa trzisna inspekcija vise nema uticaj ni na male prodavce , a ne na Telekom

@boban01

Nisi shvatio
MTS i Yettel nude 50% ako podneses zahtev za pelazak sa postpejda na pripejd ili prenos broja u drugu mrezu.
Nisi ti shvatio , jeste iz A1 ko predje dobija 12 meseci po dinar, samo da saznamo kako funkcionise. 😀

Poslednja izmena:
Potpisao sam 31. 07. 2024. god. ugovor za paket Zmaj sa povoljnijom naknadom (beneficirana cena) na 24 meseca po ceni od 1699 din. Ako bih sada želeo da raskinem ugovor zbog poskupljenja, da li bih morao da platim razliku do komercijalne cene koja je po ugovoru 2199 din. (ovo će biti cena posle poskupljenja)?

Potpisao sam 31. 07. 2024. god. ugovor za paket Zmaj sa povoljnijom naknadom (beneficirana cena) na 24 meseca po ceni od 1699 din. Ako bih sada želeo da raskinem ugovor zbog poskupljenja, da li bih morao da platim razliku do komercijalne cene koja je po ugovoru 2199 din. (ovo će biti cena posle poskupljenja)?
Sad raskidas bez penala jer su poskupeli.
A inace placas razliku koliko placas mesecno 1699 do cene bez UO 2799 .

Prelomio sam i rešio dva broja. Na prvom sam dobio 40% popusta, soko lite, prve godine 1100 i nešto dinara, druge 1900 i nešto dinara. Imao sam Omoriku 12 na tom broju.
Drugi broj Morava 150, prešao na Morava, 950 dinara 24 meseca.
Ugovori su isticali krajem decembra, možda sam mogao dobiti 50% na soko lite ali sam umoran od njih.
Ostala Supernova da se reši.
isto ko i ja

@boban01

Nije mi poznato ( da li se i ) kako dobija 50% u MTS pri prenosu broja u MTS.
Ja sam iz svih ovih pisanja na MTS temi mislio da pisete o varijanti da MTS
sada daje 50% onima koji zele da napuste mrezu.

@scouser

OK ako postoje neki bitni razlozi boravka u odredjenoj mrezi.

Inace kao sto pratis ove izmene na postpejdu , isti ti je posao
i na pripejd tarifama.

Nije mi jasno sto se ljudi vezuju UO ako imaju opciju da budu slobodni

Da ne tagujem redom, nemam više informacija od onoga što sam već napisao, da imam podelio bih, tako da nema potrebe za onim "poluinformacije", kad smo valjda ovde da se pomažemo.

Sami su me kontaktirali, nisam nigde tražio da me kontaktiraju. Očigledno imaju internu evidenciju ljudi koji su nekada bili kod njih, jer su zvali tačno sada kad mi ističe UO za manje od mesec dana kod drugog provajdera.

Onda je trebalo odmah ovako, kako si sada napisao, da napišeš u prvom postu sa tom informacijom. Onako je više nas bilo u zabuni.

I mene je pre više od 2 god kontaktirao mts preko vibera. Nikada kod njega nisam imao nikakav ugovor, ali jesam bio pri kraju UO sa yettelom (telenorom). Ponudili Omoriku 3 sa 25 TB neta na 2 god. Naravno da sam prešao. Ali, mojima u porodici, koji takođe nisu nikada bili u Mts-u, to se nije desilo nikad, bez obzira u kom su statusu bili kod drugih operatera. Tako da ne znam kako i kada vode takve kampanje, tj. "vrbovanje" novih korisnika kontaktirajući ih preko "suparničkih' mreža.

Zovu korisnike A1 i Yettela i nude 12 meseci po dinar. Ne znam odakle im brojevi ali da, definitivno hvataju korisnike iz drugih mreža. A1 im malo pomrsio planove sa besplatnim mega planom 12 meseci.

Mislim da malo ljudi zna za mega plan.

Vezano za senior tarifu

Vidim da je puna cena 1099rsd dal to znaci da je minimum za ovo 880rsd (20% popusta)?
Dal moze da se dobije koji GB?
I dal najava prelaska u drugu mrezu ima uticaja da ponude bolje uslove?

Hvala :)
Podneses zahtev za prenos u A1, zovu iz Mts posle sat vremena, MOZE i na Senior 50 posto, ali ubedljivo naj varijanta je Mega plan u A1 bespl 12 meseci. Ali ako ipak trebaju neograniceni minuti kao u Senioru, Mega plan to nema vec 500min/sms. Sa druge strane Mega ima 10gb neta + za društvene mreže, a Senior net samo za Viber. Ukoliko mob ima mogucnost 2 kartice, moze se ubaciti druga kartica sa nekim net dodatkom npr i namestiti da net koristi sa sim 2. Tako se resi i neogr pozivi/sms i net.
Da li je neko dobio 50 posto popust na tarifu + uzeo mob sa eko popustom od 15h? Da li je tako nesto moguce ili samo jedan popust?

Poslednja izmena:
Podneses zahtev za prenos u A1, zovu iz Mts posle sat vremena, MOZE i na Senior 50 posto, ali ubedljivo naj varijanta je Mega plan u A1 bespl 12 meseci. Ali ako ipak trebaju neograniceni minuti kao u Senioru, Mega plan to nema vec 500min/sms. Sa druge strane Mega ima 10gb neta + za društvene mreže, a Senior net samo za Viber. Ukoliko mob ima mogucnost 2 kartice, moze se ubaciti druga kartica sa nekim net dodatkom npr i namestiti da net koristi sa sim 2. Tako se resi i neogr pozivi/sms i net.
Da li je neko dobio 50 posto popust na tarifu + uzeo mob sa eko popustom od 15h? Da li je tako nesto moguce ili samo jedan popust?
Samo jedan popust je moguc tako meni rekli u poslovnici i preko cc. E sad ide nova godina moze se pitati kad dobijes 50% popusta jer moze i telefon. Oni kazu moze , ne moze i saznas.
Nijedan operater nema povoljne net dodatke , vise se isplati uzeti tarifi sa dosta neta sa 50% popusta onda.

Poslednja izmena:
I za ovaj Mega plan, da ljudi znaju, vazi pravilo kao i za sve prepaid da se mora svaka 3 meseca da se uplati minimalan iznos za dopunu kredita kako bi broj bio aktivan. Ne znam koliko je to u A1 da li 200 ili 250 din. Tako da bude nekog troska od nekih 800-1000 din. za tih 12 meseci . :)

I za ovaj Mega plan, da ljudi znaju, vazi pravilo kao i za sve prepaid da se mora svaka 3 meseca da se uplati minimalan iznos za dopunu kredita kako bi broj bio aktivan. Ne znam koliko je to u A1 da li 200 ili 250 din. Tako da bude nekog troska od nekih 800-1000 din. za tih 12 meseci . :)
200 je minimum.

Ovde se ne zna ko je ludji, sad zovem A1, pitam za prenos broja iz MTS u A1, da li daju neki dodatni popust u odnosu na ono navedeno na sajtu, oni mi kažu ne. Kao to je to,već je u toku novogodišnji popust, samo ono što je navedeno na sajtu. Ja pitam za tih 50% manje, ili prva godina za 1din, kažu mi to je samo za korisnike OTP banke.
Svakako ću da im pustim poruku i na sajtu, malo mi izgleda nerealno da ne daju ništa više, tako da javljam.

Čekam MTS da me zove, imam soko lite pa sam hteo da predjem na Neo Super. Juče su me zvali jednom, rekao sam da nisam saglasan sa poskupljenjem, oni rekli da će da proslede nekome i da očekujem novi poziv

Dali je ova poruka ok da im covek veruje nesto mi ovo dejule kao varka.Ako pise u pogledu OSNOVNE mesecne obzirom da sada imamo soko lite po 2299 i 3299 posle godinu dana manje 100 din e racun.Da li je ta famozna OSNOVNA naknada ovako kako pise ili da ne ukinu ovih 2299 i ostave 3299 i kazu to je osnovna naknada.Ima li neko strucan da ovo protumaci.Logicnije bi po nama bilo da u poruci pise u pogledu osnovne i ugovorene naknade.

Prilozi

• 20241210_122545.jpg
    20241210_122545.jpg
    74.8 KB · Pregleda: 79
Ostace ti ista cena. Nema sakrivene poruke iza ovog teksta.

Nazad
Vrh Dno