Prenos broja iz druge mreže na mts postpejd. Drugih 12m u zavisnosti koji paket se odabere.Kad prenosis broj iz koje mreze? Zvali te na broj koji imas u A1/Yettel i nudili ti 12 meseci po dinar a drugih 12 meseci koja cena?
Ovo izgleda odgovor na A1 12 meseci gratis Mega plan. 😄
Čuo sam da su krajem oktobra davali 20% popusta na Senior tarifu za ugovor od 24 meseca (preko broja 064733). Ako se pozove pomenuti broj nakon isteka ugovora, prvo ponude 10%, pa ako taj popust ne odgovara zovu za par dana i ponude 20%. Ljudi sa kojima sam pričao su prihvatili 20% popusta, pa ne znam da li može da se dobije nešto bolje od toga.
Pa kako doći do takve ponude ako si iz druge mreže a želiš na mts postped? Koga zoveš? Agenta? Kol centar (na koji broj).? Odeš u poslovnicu i kažeš želim da prenesem broj i u poslovnici ti odmah ponude 12 m free i 12 m cena sa sajta?Prenos broja iz druge mreže na mts postpejd. Drugih 12m u zavisnosti koji paket se odabere.
On kaze da ga zvali ali ko ga je zvao. Nije to zvanicna kampanja nema je nigde na sajtu. Dok mi saznamo kako ide prodje godina. 😄Pa kako doći do takve ponude ako si iz druge mreže a želiš na mts postped? Koga zoveš? Agenta? Kol centar (na koji broj).? Odeš u poslovnicu i kažeš želim da prenesem broj i u poslovnici ti odmah ponude 12 m free i 12 m cena sa sajta?
Dajte ljudi, vi koji znate, odgovorite jasno i nedvosmisleno. Nemojte neke poluinformacije, za čitanje između redova.
Nisi ti shvatio , jeste iz A1 ko predje dobija 12 meseci po dinar, samo da saznamo kako funkcionise. 😀@trucic
Zasto bi se oni menjali kad uvek imaju dovoljno "ovaca za sisanje" ?
@zeljkoz
Reci da se salis...
Pa trzisna inspekcija vise nema uticaj ni na male prodavce , a ne na Telekom
@boban01
Nisi shvatio
MTS i Yettel nude 50% ako podneses zahtev za pelazak sa postpejda na pripejd ili prenos broja u drugu mrezu.
Ja čekam da me zovu drugi put i da pokušam da raskinem ugovor bez penala ako je moguće pa javljam, nego nikako da pozovu, evo već 5ti dan.Jel ima neko da je raskinuo ugovor, bez penala, iako nude nepromenjenu cenu?
Sad raskidas bez penala jer su poskupeli.Potpisao sam 31. 07. 2024. god. ugovor za paket Zmaj sa povoljnijom naknadom (beneficirana cena) na 24 meseca po ceni od 1699 din. Ako bih sada želeo da raskinem ugovor zbog poskupljenja, da li bih morao da platim razliku do komercijalne cene koja je po ugovoru 2199 din. (ovo će biti cena posle poskupljenja)?
isto ko i jaPrelomio sam i rešio dva broja. Na prvom sam dobio 40% popusta, soko lite, prve godine 1100 i nešto dinara, druge 1900 i nešto dinara. Imao sam Omoriku 12 na tom broju.
Drugi broj Morava 150, prešao na Morava, 950 dinara 24 meseca.
Ugovori su isticali krajem decembra, možda sam mogao dobiti 50% na soko lite ali sam umoran od njih.
Ostala Supernova da se reši.
Što je slučaj i u mom okruženju 😁Ima i masa onih koji ne veruju da je 12 meseci nesto za dzabe.
Podneses zahtev za prenos u A1, zovu iz Mts posle sat vremena, MOZE i na Senior 50 posto, ali ubedljivo naj varijanta je Mega plan u A1 bespl 12 meseci. Ali ako ipak trebaju neograniceni minuti kao u Senioru, Mega plan to nema vec 500min/sms. Sa druge strane Mega ima 10gb neta + za društvene mreže, a Senior net samo za Viber. Ukoliko mob ima mogucnost 2 kartice, moze se ubaciti druga kartica sa nekim net dodatkom npr i namestiti da net koristi sa sim 2. Tako se resi i neogr pozivi/sms i net.Vezano za senior tarifu
Vidim da je puna cena 1099rsd dal to znaci da je minimum za ovo 880rsd (20% popusta)?
Dal moze da se dobije koji GB?
I dal najava prelaska u drugu mrezu ima uticaja da ponude bolje uslove?
Hvala![]()
Samo jedan popust je moguc tako meni rekli u poslovnici i preko cc. E sad ide nova godina moze se pitati kad dobijes 50% popusta jer moze i telefon. Oni kazu moze , ne moze i saznas.Podneses zahtev za prenos u A1, zovu iz Mts posle sat vremena, MOZE i na Senior 50 posto, ali ubedljivo naj varijanta je Mega plan u A1 bespl 12 meseci. Ali ako ipak trebaju neograniceni minuti kao u Senioru, Mega plan to nema vec 500min/sms. Sa druge strane Mega ima 10gb neta + za društvene mreže, a Senior net samo za Viber. Ukoliko mob ima mogucnost 2 kartice, moze se ubaciti druga kartica sa nekim net dodatkom npr i namestiti da net koristi sa sim 2. Tako se resi i neogr pozivi/sms i net.
Da li je neko dobio 50 posto popust na tarifu + uzeo mob sa eko popustom od 15h? Da li je tako nesto moguce ili samo jedan popust?
200 je minimum.I za ovaj Mega plan, da ljudi znaju, vazi pravilo kao i za sve prepaid da se mora svaka 3 meseca da se uplati minimalan iznos za dopunu kredita kako bi broj bio aktivan. Ne znam koliko je to u A1 da li 200 ili 250 din. Tako da bude nekog troska od nekih 800-1000 din. za tih 12 meseci .![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari