Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Podneses zahtev za prenos u A1, zovu iz Mts posle sat vremena, MOZE i na Senior 50 posto, ali ubedljivo naj varijanta je Mega plan u A1 bespl 12 meseci. Ali ako ipak trebaju neograniceni minuti kao u Senioru, Mega plan to nema vec 500min/sms. Sa druge strane Mega ima 10gb neta + za društvene mreže, a Senior net samo za Viber. Ukoliko mob ima mogucnost 2 kartice, moze se ubaciti druga kartica sa nekim net dodatkom npr i namestiti da net koristi sa sim 2. Tako se resi i neogr pozivi/sms i net.
Da li je neko dobio 50 posto popust na tarifu + uzeo mob sa eko popustom od 15h? Da li je tako nesto moguce ili samo jedan popust?
E Hvala puno za odgovor. Ako moze i jedno potpitanje
Nije mi jasno ovaj Mega Plan je prepaid, kako mogu da mi daju 12 meseci po 1 dinar. To znaci da se obavezujem na ugovor od 24 meseca na prepaid? Zvuci mi kontradiktorno, verovatno nisam nesto shvatio

I za ovaj Mega plan, da ljudi znaju, vazi pravilo kao i za sve prepaid da se mora svaka 3 meseca da se uplati minimalan iznos za dopunu kredita kako bi broj bio aktivan. Ne znam koliko je to u A1 da li 200 ili 250 din. Tako da bude nekog troska od nekih 800-1000 din. za tih 12 meseci . :)
Ovo je samo u slucaju prvih 12 meseci ako dobijemo po 1 dinar? Ili?

E Hvala puno za odgovor. Ako moze i jedno potpitanje
Nije mi jasno ovaj Mega Plan je prepaid, kako mogu da mi daju 12 meseci po 1 dinar. To znaci da se obavezujem na ugovor od 24 meseca na prepaid? Zvuci mi kontradiktorno, verovatno nisam nesto shvatio

Ovo je samo u slucaju prvih 12 meseci ako dobijemo po 1 dinar? Ili?
Nema ugovora , koristis 12 meseci , a mozes i manje. Mozes posle 6 meseci u neku drugu mrezu. Milna ziva 😀
Mega nije 12x1 dinar , nego 12 meseci 0 dinara. Samo na 3 meseca uplacujes produzenje kartice (200din)

Ovde se ne zna ko je ludji, sad zovem A1, pitam za prenos broja iz MTS u A1, da li daju neki dodatni popust u odnosu na ono navedeno na sajtu, oni mi kažu ne. Kao to je to,već je u toku novogodišnji popust, samo ono što je navedeno na sajtu. Ja pitam za tih 50% manje, ili prva godina za 1din, kažu mi to je samo za korisnike OTP banke.
Svakako ću da im pustim poruku i na sajtu, malo mi izgleda nerealno da ne daju ništa više, tako da javljam.

Čekam MTS da me zove, imam soko lite pa sam hteo da predjem na Neo Super. Juče su me zvali jednom, rekao sam da nisam saglasan sa poskupljenjem, oni rekli da će da proslede nekome i da očekujem novi poziv

Ne može Edit.
Upravo me zvao neki lik iz A1. Nudi mi 50% popusta na Neo super sve vreme ugovorne obaveze, što izadje 1500din mesečno.
Telefon može uz paket, ali bez popusta za reciklažu koji je 15k.

Čekam sad MTS da vidim šta će mi ponuditi. Rado bih produžio i soko i box ako mi ponude neke ok uslove, jer za box nemam alternativu, ali ovo u A1 je baš dobra ponuda rekao bih

Ne može Edit.
Upravo me zvao neki lik iz A1. Nudi mi 50% popusta na Neo super sve vreme ugovorne obaveze, što izadje 1500din mesečno.
Telefon može uz paket, ali bez popusta za reciklažu koji je 15k.

Čekam sad MTS da vidim šta će mi ponuditi. Rado bih produžio i soko i box ako mi ponude neke ok uslove, jer za box nemam alternativu, ali ovo u A1 je baš dobra ponuda rekao bih
Cek nude 50% pousta na tarifu plus telefon? Bez popusta za reciklazu je logicno.

I mene su navatali preko telefona, zvali za broj za koji i nisam bio siguran da li bih raskinuo, i ostaće kao i do sada, a za drugi broj , koji bih rado ugasio, važi isto, a za raskid da pitam u poslovnicama.
Čisto sumnjam da bi pustili bez peripetija i bez penala, tako da...

… ali i dalje je u pitanju odluka bez promene iznosa osnovne mesečne naknade… ne i ugovorenih usluga…

da, kazu "u pogledu iznosa"... a sta je u pogledu samog paketa..? treba to proveriti sa njima na vreme i ne pristajati na promenu dok se ne razjasni.

A jel se menjaju i postpaid tarife (cene)? Ili samo Box i postpaid NET?

… o tome se radi, tad kreće migracija koju forsiraju… ako budu bile, tada će se videti promene…

A ne nadjoh cenovnik za to, ima samo za postpaid internet
Ovde imas migraciju starih paketa na nove pakete sa novim cenama.
Nove cene svakako vidis na sajtu.
videcemo posle 9.januara da li ce ostati isto
Neces videti 9 januara nista. Tada oni rade presek. Do 9 januara racunaju po starom a od 9 januara po novom. Ti ces videti oko 6-7 februara na racunu u moj mts aplikaciji. Oni sto dobijaju papirni racun videce jos kasnije.
A 15 frbruara ce reci imali ste rok do.31.12 da se zalite ,za vecinu koja nije videla. Ne racunam nas malobrojne ovde. 😀

Poslednja izmena:
videcemo posle 9.januara da li ce ostati isto
Sta da vidimo kad je i u starom i u novom paketu sve isto samo u drugoj formi sto se rice neta imam 1000/500 i u novom je isto, sto se tice tv kanala imam sve i u novom imam pravo svih 4 tematska kanala dakle opet sve, sto se tice mobilne i soko max tarife koju imam tu sve ostaje isto sve mi je neograniceno roaming 6GB kao i sad samo valjda povecase za zonu 0 umesto 18 valjda ima 20GB neta.

Sve su oni to izmenili još u maju ove godine u opštim uslovima.
Na prvoj strani u drugom članu je sve napisano:
Pogledajte prilog 471237
Cena je bitan uslov. Ostalo ne znam. Diskutovano je tada o tome i izmenama. Ne mogu sada da tražim šta je menjano ali mi se čini da su ovo menjali:
Pogledajte prilog 471241
Generalno je problem šta su ostali bitni uslovi.
Ako je promenjena cena na stetu korisnika korisnik ima pravo da raskine ugovor. Ako je promenjena tarifa i korisnik dobija manje od onoga sto je potpisano ugovorom ima osnov za raskid. Ne moze da raskine ako u novom paketu dobije isto ili nesto vise ( tipa minuti, net... ) . Negde sam pre procitao da se smatra da su korisnici obavesteni ako se okaci obavestenje na javnom vidljivom mestu ( u nekom od prethodnih poskupljenja neko je to spomenuo, ako ima pravnika da potvrdi to ) a oni su okacili na svom sajtu. Ne znam, mozda je to zakonski dovoljno, nisam pravnik. Ja sam u SMS obavestenju za racun za prethodni mesec dobio da ce biti promena. Msm da se u poslednjih par dana previse razglaba oko jednog te istog ovde ...

Poslovnica u Delti jedan red 2 osobe rade na salteru samo u Srbiji je ovako. 🤣🤣🤣

Na koju cenu tarife ide ponuda od 50% popusta, prilikom podnosenja zahteva za prelazak u drugu mrezu?
Ako uzmemo kao primer novu Soko Lite, da li se taj popust odnosi na cenu bez UO od 5149din, ili sa UO od 3749din tokom 24 meseca ili mozda ide 12 meseci popust na 2025din a drugih 12 na 3749din?!

Imam dve O12 jedna pod OU od maja ove godine, a drugoj UO istice 31.1.2025, ne znam sta mi je bolje, da li da sacekam da istekne, pa da podnosim zahtev ili da raskinem, pa platim penale. Jos uvek se nije niko javio da je uspeo da raskine zbog ovog poskupljenja... :unsure:

Na koju cenu tarife ide ponuda od 50% popusta, prilikom podnosenja zahteva za prelazak u drugu mrezu?
Ako uzmemo kao primer novu Soko Lite, da li se taj popust odnosi na cenu bez UO od 5149din, ili sa UO od 3749din tokom 24 meseca ili mozda ide 12 meseci popust na 2025din a drugih 12 na 3749din?!

Imam dve O12 jedna pod OU od maja ove godine, a drugoj UO istice 31.1.2025, ne znam sta mi je bolje, da li da sacekam da istekne, pa da podnosim zahtev ili da raskinem, pa platim penale. Jos uvek se nije niko javio da je uspeo da raskine zbog ovog poskupljenja... :unsure:
Popust 50% se racuna na 2125 - 100 dimara eracun i 3849 pa -100dim e racun.
Kad istekne UO podneses zahtev za prenos broja i onda zovu i nude 50%.
Ako ti zoves za popust onda nude od 10-40% popusta.

Stigla poruka da ostaje sve isto do kraja ugovorne obaveze. E sad pitanje je ako vec nema paketa da li ce se zadrzati to iz paket ili ce sve prebaciti na opcije koje nude novi paketi.

Stigla poruka da ostaje sve isto do kraja ugovorne obaveze. E sad pitanje je ako vec nema paketa da li ce se zadrzati to iz paket ili ce sve prebaciti na opcije koje nude novi paketi.
Na nekoj od prethodnih stranica jedan od kolega je okacio koji paketi prelaze na koji. Kad vidis koji ce ti biti novi paket odes na sajt mts i vidis sta ces dobiti.

Na nekoj od prethodnih stranica jedan od kolega je okacio koji paketi prelaze na koji. Kad vidis koji ce ti biti novi paket odes na sajt mts i vidis sta ces dobiti.
Da, to znam taj deo mi je jasan. Za BOX kad je bilo proslo poskupljenje nisu vrsili migraciju na vece brzine i slicno. Mislim da je neko spomenuo negde da prebacuju ljude na nove pakete koliko sam razumeo ali po ugovorenoj ceni prethodnog paketa. (Ako pristanu na nastavak po istoj ceni). Možda gresim.

Ja sam dobio ovaj odgovor, a zahtevao sam raskid ugovorne obaveze radi prelaska kod drugog operatera zbog promene uslova u ugovoru.

Prilozi

• IMG_5571.png
    IMG_5571.png
    226.6 KB · Pregleda: 117
Koristi li neko Mobilni NET PLUS? Zanima me da li placa 1049 ili 1149 dinara pretplatu?

Jel ima neko da je raskinuo ugovor, bez penala, iako nude nepromenjenu cenu?
4.decembra sam podneo zahtev za raskid minimalne UO bez penala, a da ostanem na postpejd tarifi nakon raskida.. 9.decembra zvali me sa ponudom da sve ostane isto što se cene tiče, što sam odbio.. Rekli su zvaće opet druga sluzba, medjutim niko nije zvao, te juče popodne odoh do poslovnice mts. Tamo mi saopštiše da je moj prigovor u vezi raskida rešen u moju korist. Potpisah novi ugovor za postpejd bez minimalne UO. i uputih zahtev za prenos broja u A1 pripejd , koji je danas i odobren. Noćas će biti prenet broj.

Onda moram i ja sutra do poslovnice, ja sam 5tog podneo zahtev i evo ta druga služba nikako da me pozove.

Nazad
Vrh Dno