E Hvala puno za odgovor. Ako moze i jedno potpitanjePodneses zahtev za prenos u A1, zovu iz Mts posle sat vremena, MOZE i na Senior 50 posto, ali ubedljivo naj varijanta je Mega plan u A1 bespl 12 meseci. Ali ako ipak trebaju neograniceni minuti kao u Senioru, Mega plan to nema vec 500min/sms. Sa druge strane Mega ima 10gb neta + za društvene mreže, a Senior net samo za Viber. Ukoliko mob ima mogucnost 2 kartice, moze se ubaciti druga kartica sa nekim net dodatkom npr i namestiti da net koristi sa sim 2. Tako se resi i neogr pozivi/sms i net.
Da li je neko dobio 50 posto popust na tarifu + uzeo mob sa eko popustom od 15h? Da li je tako nesto moguce ili samo jedan popust?
Nije mi jasno ovaj Mega Plan je prepaid, kako mogu da mi daju 12 meseci po 1 dinar. To znaci da se obavezujem na ugovor od 24 meseca na prepaid? Zvuci mi kontradiktorno, verovatno nisam nesto shvatio
Ovo je samo u slucaju prvih 12 meseci ako dobijemo po 1 dinar? Ili?I za ovaj Mega plan, da ljudi znaju, vazi pravilo kao i za sve prepaid da se mora svaka 3 meseca da se uplati minimalan iznos za dopunu kredita kako bi broj bio aktivan. Ne znam koliko je to u A1 da li 200 ili 250 din. Tako da bude nekog troska od nekih 800-1000 din. za tih 12 meseci .![]()