Ja sam otvorio Racun plus. Te kartice bi trebalo koliko znam da donese postar.Pa sad, zavisi koliko su zatrpani poslom i koliko su vredni (koliko zabušavaju).
Kad sam u drugoj polovini novembra prošle godine išao u ekspozituru u Nehruovoj na NBG i potpisao sve moguće papire za otvaranje posebnog računa i dobijanje internet kartice, rečeno mi je da će biti gotova za 15 dana i da dođem da preuzmem.
Nisam nameravao da ih jašem u dan, te sam dolazio na nekih 20-ak dana. I posle čekanja pola sata a nekad sat i više (jer mi nisu dozvolili preko reda samo da pitam je li stigla kako ne bih gubio vreme za džabe a nisu hteli ni da mi jave mejlom ili porukom ili pozivom već samo lično), dobih je iz trećeg pokušaja sredinom januara ove godine.
Sećam se da mi je negde 21./22. decembra rekao genijalac da još nije stigla i da dođem za 10 dana. Možda mislio da ponesem i šampanjac i prskalice da zajedno slavimo.
Tako da u periodu od 30-40 dana meni nije zasigurno stigla. Opet, ne znači da tebi neće brže. Samo gledaj da ne moraš džabe da čekaš poput mene.
Ja sam otvorio Racun plus. Te kartice bi trebalo koliko znam da donese postar.
Pise da je u procesu kreiranja. Racun otvoren 19.10.Meni je zadnji put od promene statusa kartice na nalogu prošlo tačno 10 dana kada je doneo poštar. Uglavnom zavisi od poštara za tvoju ulicu. Najbolje je ako ga poznaješ najbrže dobiješ.
Pise da je u procesu kreiranja. Racun otvoren 19.10.
Znam da nije merodavno zato i pitam. Mozda neko radi u postanskoj ili ima nekoga ko tamo radi pa ima insajdersku informaciju da li se zaista nesto radi, da li se vrse pripreme neke i tome slicno ili se nastavlja po starom kao i godinama unazad.@Ratibor Pratiš sajt banke, biće obaveštenje ako bude i kada bude bilo, a pretpostavljam i pismance od banke ako se nešto drastično menja. Ove glasine za rokove slobodno zaboravi jer nije merodavno.
Račun Plus-360 (bivša mtsBanka) je multivalutni (dinari, evri, dolari...), uz njega se dobija DINA i Mastercard debitna kartica.A kakva je razlika u tim računima?
iskreno ne verujem da ce menjati brojeve racuna opet videcemo tamo u januaru ili februaru sta i kako,,,,Račun Plus-360 (bivša mtsBanka) je multivalutni (dinari, evri, dolari...), uz njega se dobija DINA i Mastercard debitna kartica.
Računi 200 (BPŠ) nisu multivalutni, otvaraš dinarski i (ili) devizni. Uz dinarski ide sam DINA kartica, za Mastercard ili VISA karticu moraš dodatno da podnosiš papirologiju.
iskreno ne verujem da ce menjati brojeve racuna opet videcemo tamo u januaru ili februaru sta i kako,,,,
Meni je bilo obrnuto. Prvo sam dobio Master, a Dinu tek posle 2 meseca. Nije bilo smetnji da obavim aktivaciju.Jel očekivano da Dina bude brzo, a Master da guslaju već 3 nedelje?
Meni rekose da mogu cekovi i dina debit na rate samo da prodju tri plate i da im se dostavi potvrda o zaposlenju i visini primanja.ne mogu cekovi i odlozeno placanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari