I dalje nisam nigde video te vase kontrolne defroste, zamolio sam tebe i djalfa da mi okacite iz uputstva gde to pise.
Zamolio sam jednu stvar da okacite, odakle vam da klima radi kontrolne defroste i to na 15C spoljasnje, a ti sada siris pricu dalje.
Nisam pitao tebe za tvoj defrost, to je normalan defrost, fascinantno mi je da ti mislis da klima na 0C ne treba uopste da ti radi defrost, nego je to cisto onako, reda radi i to sve na nista specijalno jakoj klimi.
Pitao sam ljude na Midei koja navodno radi defrost na +15C defrost.
Na oko 5C spoljasnje moze da odradi defrost, to nije toliko cudno.
Problem toga sto si ti okacio je sto ovo nije Breezeless, a "warming in heating mode" ne znaci i "compressor preheating", Midea lepo u njihovom uputstvu navodi tacan termin "compressor preheating", takodje i u Breezeless uputstvu.
Niko nije imao cF kod na displayu(a po tvojim recima, morali bi imati svi kada se klima pali), niti isti postoji kod Xtreme klime.
@Gorannn
To nije kontrolni defrost, jedini defrost koji ne zavisi od temperature je upravo 40 gasenja kompresora, a to s obzirom da kada se iskljuci, ne sme da se pali 3min, da uradi u tako kratkom periodu je nemoguce.
Kao i svaki drugi proizvodjac, postoje razliciti defrosti, kao sto sam i rekao, reprogramirani su odavno iskorenjeni i zamenjeni "senzorskim".
Neka se javi neko da mu je Fujitsu radio defrost na +10 do +15C.
Ja to za mojih 6 godina koriscenja Fujitsua nisam primetio.