Najbolje ovlašćeni servis taman da se produži garancija😉^ Hehe, niko izgleda. Ja ću moju na kraju grejne sezone da generališem, ima vremena do tada ali ne škodi biti pripremljen
1. Da li zvučno mnogo iritira spoljna jedinica pri tim preheat ili defrostima na oko 10-15c, šta god da ste odlučili da je 😁
2. I ono što me još više interesuje a do sad su dvojica spomenula problem sa pucketanjem plastike UJ na grejanju, može malo više o tome ?
Ne bih da preporučim klimu pa da mi posle sve po spisku. Već dugo nisam u ovoj tematici pa sam izgubio korak šta je dobro i šta se sad prodaje,a ova mi je za te pare možda i najbolja kupovina ukoliko ove gore stavke ne izluđuju.
Prisutan!!! 2X do sada sam skidao turbinu i rasturao sam je celu. Nesretno su napravili krilca da ne mogu da se uklone da moze lakse da se pridje turbini kao npr kod Mission modela.Rasklapao neko Xtreme u svrhu detaljnog čišćenja ili se može očistiti valjano i bez toga?
Ja sam primetio da exteme 12 btu trosi malo vise kad je ventilator na auto, cim se promeni brzina ventilatora npr 60% odmah smanji potrošnju sa 550w na 250w. Kao da ne radi modulacija kako treba na auto mod ventilatora. Da dodam kod mene je follow me aktiviranKoliko je pouzdano to pracenje potrosnje na brizles modelu, meni ne spusta ispod 400 500w iako ne grije nesto posebno, na 24,5 iako prijavljuje da je sobna 26...sta je sad tu netacno
Transfer gasa prilikom pocetka i kraja defrosta je znatno glasniji na ovim jeftinijim brendovima nego na tvojoj LU.Hvala na odgovorima, svakako je poželjno čuti još nečije iskustvo ako neko želi da ga podeli.
Ja se grejem već 10g sa Fujitsu 12LU i tih nekih problema nema ali svaka klima ima neke svoje boljke, svestan sam da nijedna nije savršena.
Znači to pucketanje se čuje samo pri DF, što je svakako bolje nego da to radi konstantno. Ponekad se desi da probleme koje ti imaš ostali nemaju ili je mnogo manje izraženo, zato je bitno da se čuje što više iskustava.
tačno,ja mogu to da potvrdim za bergen apolo u auto modu duvanja troši više nego kada ga namestim na high, to je osobina izgleda svih jevtinih kinezaJa sam primetio da exteme 12 btu trosi malo vise kad je ventilator na auto, cim se promeni brzina ventilatora npr 60% odmah smanji potrošnju sa 550w na 250w. Kao da ne radi modulacija kako treba na auto mod ventilatora. Da dodam kod mene je follow me aktiviran
Možda je to problem sto gore navedena Midea exteme 18 btu ne modulira ispod 600W, ventilator na auto rezimutačno,ja mogu to da potvrdim za bergen apolo u auto modu duvanja troši više nego kada ga namestim na high, to je osobina izgleda svih jevtinih kineza
Daljinac malo bolji nego na Mitsubishi HR 😂Očigledno ženama, a Fujitsu 12 LLCE ima sve sem izgleda, a daljinac je tek posebna priča.
Da se ja pitam uzeo bi Fujitsu ali...
Isto, treba joj dugo da primi informaciju ili daljinskom da posalje istu.Midea daljinski kao da nije bas responzivan, nekad kasni, nekad ne reaguje odmah...kako je kod vas
Ja mislim da zapamti podešavanje i nastaviKako ide kod Midea da ne resetuje podešavanja nakon nestanka struje i da se sama upali nakon istog?
Koja je brzina ventilatora?Nocas tj jutros moja Midea 18ca Xtreme bas gruvala u 55kv, velika 25 kv i dve sobe po 15kv. U vecoj sobi 22.5 stepena dok u sobama po 21.
Nesto je bas bilo tesko nocas, nije mogla da dobaci do 22 stepena u sobama. Celu noc je bila na 24 stepena podesena, temperatura napolju -1 je bila u 7h ujutru, obicno potrosi za noc 4kw. Plus zaledila spoljna malo.
Komsija ima Gree Muse 12cu, isto vidim spoljna malo zaledila.
Kakve su vama klime bile nocas? Mislio sam da moze da gruva do -10 makar Ok, medjutim dosta je pao kapacitet rekao bih. Negde pise kao moze i do -25 da greje mada posle ovoga nesto ne verujem.
Pogledajte prilog 465443Pogledajte prilog 465444Pogledajte prilog 465445
Ne, barem ne kad je iole duži nestanak struje, tad je offline i mora se upaliti na daljinski i nije upamtila podešavanja.Ja mislim da zapamti podešavanje i nastavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari