Šta je novo?

Midea Extreme klima uređaji (iskustva)

@Dzoneee šta ćeš ljudi vole da idu u ekstreme, ja sam na više od jednog mesta u temi pisao da je dobra klima.
Što se tiče toga da duva stalno na grejanju i za to je spomenuto da se može isključiti i kako se to može obavi.
Nije smeće, radi lepo i greje lepo. Ko zna zašto su je tako programirali ali eto, manje više svaka klima ima svoje bubice i minuse, ovakve ili onakve.

Kako onima kojima je visoko postavljena vanjska jedinica rješavaju na minusima odvod vode kroz lulu

Jel ok da za 4 godine vanjska jedinica ovoliko korozira na dno? Lulu mi nisu stavili majstori nikad da napomenem.

Prilozi

• IMG_2977.jpeg
    IMG_2977.jpeg
    250.7 KB · Pregleda: 22
Jel ok da za 4 godine vanjska jedinica ovoliko korozira na dno? Lulu mi nisu stavili majstori nikad da napomenem.
Ovo koliko vidim nije korozija, vec prljavstina slivena sa izmenjivaca pa se tu nahvatala. Kod mene je tako slicno ( i ja se bio istripovao ) jer je klima do prometne ulice, pa kad sam provukao prstom ostalo je cisto-kao novo na tom mestu. Pokusaj i ti tako ako ti je lako dostupna, ili nekim crevom-mlazom vode da malo isperes i vidis da li je ( verovatno jeste ) isti slucaj kao kod mene.

Ovo koliko vidim nije korozija, vec prljavstina slivena sa izmenjivaca pa se tu nahvatala. Kod mene je tako slicno ( i ja se bio istripovao ) jer je klima do prometne ulice, pa kad sam provukao prstom ostalo je cisto-kao novo na tom mestu. Pokusaj i ti tako ako ti je lako dostupna, ili nekim crevom-mlazom vode da malo isperes i vidis da li je ( verovatno jeste ) isti slucaj kao kod mene.
I meni ovo lici vise na prljavstinu nego na koroziju :unsure:

Nazad
Vrh Dno