bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Pa Zokce 😁ko se još peca na to...
Pa Zokce 😁ko se još peca na to...
Ni Kodak ni Soni ni Xiaomi kao i masa drugih zvučnih imena nikada nisu proizvodili kartice, ko se još peca na to...
Ovo mi je jedna od boljih kupovina za smešne pare.Jedan kuulaa kabl prestao da puni a drugi prestao brzo da puni. Zanimljivo je da ovaj sto "ne radi" hoce da transferuje fajlove bez problema. Mislio sam da je do punjaca pa sam ga probavao sa drugim i menjao uredjaje ali ista prica. Oba kabla su inace iz nove ture od pre par meseci. Oni stari rade bez problema.
Ni Kodak ni Soni ni Xiaomi kao i masa drugih zvučnih imena nikada nisu proizvodili kartice, ko se još peca na to...
Ја сам баш хтео да купим било какву од 1ТБ за што мање пара. Одлучио сам се за ту коју сам узео. И шта кога боли брига да ли сам се упецао или не, и зашто сам баш тако поступио.@zokce
Treba da prozivamo svakoga ko je duzi period redovan na AE temama i opet nije naucio sta je fejk , a sta nije.
Ne postoji 1 , 2 , 4TB kartica ili SSD za par $
Ni te AE Kodak kartice nisu original , pitanje je koliko ce da traju . Rusi rade masu testova pa cesto unapred mozemo da znamo kakve performanse mozemo da ocekujemo.
Jedino nisi probao sa h2testw a to je najmerodavniji test za kartice.
Nije problem prodavnica. Ima i na drugim mestima za ove, čak i manje pare. Nego instrument mi se čini i više nago ok, pogotovo za te pare.mozda:
10% of buyers are dissatisfied with products of the seller.
Nisam povezao da je to taj jer nisu iste specifikacije, a obično zapamtim model ako mi se one svide. Pogledao sam ih milion za to vreme, pa se i ne setim svih modela koji su pomenuti! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Citirao si coveka i zaboravio si posle 24hPopij kafu i sacekaj @dedamrsoje da ga pohvali jos malo
Za te pare da mu radi NCV dobro je, za bolju preciznost i neki bolji kvalitet mora da se plati dodatno kao i uvek
Pogledajte prilog 460929
Poručio sam ga, za 600 din, nek' ima. Po ovim specifikacija a nije baš za nalaženje kabla u zidu. Može je dovoljan u situacijama kad su bitni gabarit.Колико сам ја видео, тај џепни 'мултиметар' је више за електричара, да нађе кабл у зиду и још понешто, а остала мерења онако, успут.
Elektricari bas i ne mere capacitet kondenzatora . Meni odgovara to sto je funkcionalni srafciger .Колико сам ја видео, тај џепни 'мултиметар' је више за електричара, да нађе кабл у зиду и још понешто, а остала мерења онако, успут.
НЦВ је баш згодан за налажење жица под напоном, у зиду нарочито.Poručio sam ga, za 600 din, nek' ima. Po ovim specifikacija a nije baš za nalaženje kabla u zidu. Može je dovoljan u situacijama kad su bitni gabarit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari