Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jedan kuulaa kabl prestao da puni a drugi prestao brzo da puni. Zanimljivo je da ovaj sto "ne radi" hoce da transferuje fajlove bez problema. Mislio sam da je do punjaca pa sam ga probavao sa drugim i menjao uredjaje ali ista prica. Oba kabla su inace iz nove ture od pre par meseci. Oni stari rade bez problema.
Ovo mi je jedna od boljih kupovina za smešne pare.
Čim mi kabl sumnjiv proverim i ako vidim da zeza, bacam odmah.

Plus ovo da se proveri i kabl i punjač.

preporuka za ok BT adapter za stari pc?

Imam Logitech Z-2300 i neki usb DAC koji sam kupio ko zna kada. Počeo je da crkava i prekida. Imate li preporuku za neki sa ALI-a, ne bih baš puno para da dajem.

Ja sam pre par meseci uzeo Tempotec Sonata BHD (non-Pro) za 35e, bilo je i za 30, i zadovoljan sam.
Sada je 45-50, cene otišle naviše...

Moondrop Dawn Pro je dosta hvaljen i košta nepunih 50e ali ja sam imao problema s mojim primerkom...možda zato što sam uzeo odmah nakon izlaska na tršište, ne znam da li su sada poboljšali QC.

Fiio KA13 je 54-55e, možda može da se smanji na 50 i manje uz novčiće i kupone.
Fosi DS2 je oko 50e, BLON V1 35-36e...

@zokce

Treba da prozivamo svakoga ko je duzi period redovan na AE temama i opet nije naucio sta je fejk , a sta nije.

Ne postoji 1 , 2 , 4TB kartica ili SSD za par $

Ni te AE Kodak kartice nisu original , pitanje je koliko ce da traju . Rusi rade masu testova pa cesto unapred mozemo da znamo kakve performanse mozemo da ocekujemo.
Ја сам баш хтео да купим било какву од 1ТБ за што мање пара. Одлучио сам се за ту коју сам узео. И шта кога боли брига да ли сам се упецао или не, и зашто сам баш тако поступио.
Можда би неко овде требало да одрасте и понаша се као нормално људско биће. Првенствено она двојица што су се јавили после тебе, онај други је још и злонамеран и безобразан.

Stigle danas par komada "Kodak" kartica, ne sa Alija, ali tjt. Pa vidim da se pominju , rekoh da okacim sta sam do sada probao, mozda nekog zanima :)
Kupljene za Kineske wifi kamere, mislim da ce biti taman.
edit: 64 gb

Prilozi

• 20241003_175652.jpg
    20241003_175652.jpg
    540.7 KB · Pregleda: 121
  • 20241003_175655.jpg
    20241003_175655.jpg
    549.6 KB · Pregleda: 76
  • 20241003_182401.jpg
    20241003_182401.jpg
    515.6 KB · Pregleda: 150
nisam, nisam se setio , na poslu sam testirao, ali sutra mogu

Prilozi

• 20241003_200741.jpg
    20241003_200741.jpg
    244.6 KB · Pregleda: 140
To je otprilike to sto se ocekuje, sasvim dovoljno.

Moja tura jos nije stigla ali cu i ja da izvrtim testove, nek se nadje.

mozda:
10% of buyers are dissatisfied with products of the seller.

mozda:
10% of buyers are dissatisfied with products of the seller.
Nije problem prodavnica. Ima i na drugim mestima za ove, čak i manje pare. Nego instrument mi se čini i više nago ok, pogotovo za te pare.

Citirao si coveka i zaboravio si posle 24h :) Popij kafu i sacekaj @dedamrsoje da ga pohvali jos malo :)

Za te pare da mu radi NCV dobro je, za bolju preciznost i neki bolji kvalitet mora da se plati dodatno kao i uvek :)

1728032768347.png

Citirao si coveka i zaboravio si posle 24h :) Popij kafu i sacekaj @dedamrsoje da ga pohvali jos malo :)

Za te pare da mu radi NCV dobro je, za bolju preciznost i neki bolji kvalitet mora da se plati dodatno kao i uvek :)

Pogledajte prilog 460929
Nisam povezao da je to taj jer nisu iste specifikacije, a obično zapamtim model ako mi se one svide. Pogledao sam ih milion za to vreme, pa se i ne setim svih modela koji su pomenuti! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Колико сам ја видео, тај џепни 'мултиметар' је више за електричара, да нађе кабл у зиду и још понешто, а остала мерења онако, успут.

Колико сам ја видео, тај џепни 'мултиметар' је више за електричара, да нађе кабл у зиду и још понешто, а остала мерења онако, успут.
Poručio sam ga, za 600 din, nek' ima. Po ovim specifikacija a nije baš za nalaženje kabla u zidu. Može je dovoljan u situacijama kad su bitni gabarit.

Prilozi

• Screenshot_2024-10-04-14-42-52-430_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2024-10-04-14-42-52-430_com.alibaba.aliexpresshd.png
    161.4 KB · Pregleda: 59
Elektricari bas i ne mere capacitet kondenzatora . Meni odgovara to sto je funkcionalni srafciger .
Jedino sto mi nedostaje je test dioda a u upustvu ga ima :ROFLMAO:
Za neko ozbiljnije premeravanje tu je Fluke.

Ко је пажљиво читао, уочио би да сам написао да је остало онако успут. Не знам шта је ту нејасно?

Poručio sam ga, za 600 din, nek' ima. Po ovim specifikacija a nije baš za nalaženje kabla u zidu. Može je dovoljan u situacijama kad su bitni gabarit.
НЦВ је баш згодан за налажење жица под напоном, у зиду нарочито.

Treba mi neki jeftin digitalni termometar, jos bolje ako ima i bezicni modul za merenje spoljne temperature.. A da ne kosta 15-20e

@Poolmaker Meni su stigla dva takva u jednoj porudžbini, jedan radi normalno a drugi zuji pri uključivanju i posle prestane. Za te pare je odličan :D Nemam čime da izmerim, ali isto puni kao i 33W Xiaomi punjač.

Nazad
Vrh Dno