Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Na Big Save sekciji obicno budu minimalno snizene cene, ne isplati se toliko kupovina tu osim ako bas mora odmah.

Save Now sekciju su vratili u pogon ali su srezali popuste.

Sve u svemu poslednja kupovina su mi bile one Kodak kartice, cekace se 11.11. za nesto ozbiljnije ako ne vrate Coins u pogon do tad.

Jedino sto sam video od pocetka ove akcije ali je rasprodato su bili Cusu SSD-ovi, navodno su se prodavali za oko 3.6$ za 120GB.

Kad smo kod kodak kartice, koji vam je status trackinga? Meni dali UB... evo već nedelju dana stoji customs clearance complete (onaj kineski) i ni da se makne. Paketi pre i posle nje svi dobili status received by LDC.

Kinez mi je prve dve ture poslao kao UC...HU, a druge dve ture kao UB...HU, za UB su mi isti statusi.

Poslao je na najjeftiniji moguci nacin da smanji gubitak kad je provalio da smo legli na kartice, samo ja sam uzeo 10 komada :p

Ja po jednu i uc i ub

Anker mi racuna samo 173 coinsa od 5600 koliko imam, to je normalno ili ja nešto ne radim dobro?

Kinez mi je prve dve ture poslao kao UC...HU, a druge dve ture kao UB...HU, za UB su mi isti statusi.

Poslao je na najjeftiniji moguci nacin da smanji gubitak kad je provalio da smo legli na kartice, samo ja sam uzeo 10 komada :p
Јеси писао раније, али баци линк ако ти није тешко.

Samo
Cisto ko gleda za šišanje, da kazem da cesto budu Wahle masinice u domacim prodavnicama za ispod 2000 din, u paketu obicno budu cesljevi velicine 3-25, par pravih cesljeva, ulje za podmazivanje, cetka za ciscenje...ali je sa kablom.

Samo WAHL, probao sam par drugih i brendiranih i iz Lidla i sada Wahl već 2god bez greške, neki osnovni model.

Ево нешто баш занимљиво, додуше и цена је адекватна.
Ja sam našao ovaj zanimljiv i veoma dovoljan
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
RSD3,149.10 | Digital Multimeter ZT100 4000 counts DC/AC Voltage Current Capacitance Hz Diode Ohm tester Ammeter Voltmeter Backlight

Uh, nisam obratio paznju, izlazi mi sve regularno pa i ne gledam vise

Па да, могао сам да претпоставим, хвала.

Да, да, све цифре, прва највише четворка или шестица, и остале од нула до 9. Некад се то другачије називало, али је давно било, заборавио сам.

Како су се показале, обзиром на цену, јеси ли их тестирао?
Ја сам узео неку кобајаги Сони, од 1ТБ, није баш декларисана брзина, али не дозвољава камери у мобилном да снима на њој.

Imam neke pakete u paketomatu pa je mozda stigla prva tura Kodaka s njima, istestiracu je dobro cim dodje.

A za te fals kartice od 1TB, pogledaj kineske poznatije proizvodjace kao npr Lexar, ako kod njih 512GB kosta 30-40-50$, gde mogu Sony, Sandisk, Samsung i slicni da kostaju 1$.

Nije 4e vec je su bile na akciji za 1.12$ do 1.7$ (kako kome) i to 64GB verzije - to i kod nas kosta 400-500 dinara regularno.

1727951200828.png

Ма, добро, не замери, онај ме тамо прозива безвезе и напамет, а ситуација је слична са овим које си ти узео. Зато сам те и питао како су се показале.

naruceno pre nedelju dana, a nije jos ni poslato, sta da radim sa ovim?

1727953939016.png

Narucio sam ovaj proizvod, odlicno radi, ko mora da poveze sa kablom za android auto ovo je spas.
Namesti se za sekund pri prvoj aktivaciji, posle toga je dovoljno da se samo upali bluetooth i automatski se povezuje.
Dobija se u pakovanju i konektor sa usb na type c ako vam je i to potrebno, mozda kroz coinse izadje i jeftinije.

Poručio sam takođe i isto da pohvalim da odlično radi. Za sada nisam imao probleme a mnogo je jeftiniji od brendiranih proizvoda.

@zokce

Treba da prozivamo svakoga ko je duzi period redovan na AE temama i opet nije naucio sta je fejk , a sta nije.

Ne postoji 1 , 2 , 4TB kartica ili SSD za par $

Ni te AE Kodak kartice nisu original , pitanje je koliko ce da traju . Rusi rade masu testova pa cesto unapred mozemo da znamo kakve performanse mozemo da ocekujemo.

Ni Kodak ni Soni ni Xiaomi kao i masa drugih zvučnih imena nikada nisu proizvodili kartice, ko se još peca na to...

Vrh Dno