Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Htedoh da uzmem Hoco EQ10 za nekih 9+$ ali mrka kapa za sada :(
Choice shnj

Cisto ko gleda za šišanje, da kazem da cesto budu Wahle masinice u domacim prodavnicama za ispod 2000 din, u paketu obicno budu cesljevi velicine 3-25, par pravih cesljeva, ulje za podmazivanje, cetka za ciscenje...ali je sa kablom.

Ko voli da prčka sa elektronikom evo jedna interesantna pločica. UPS tj. neprekidno napajanje sa dve 18650 baterije i USB-C ulazom.
Dok god je USB-C uključen radi samo pass-trough (i puni baterije), kad nestane struje na USB-C portu napajanje nastavlja iz baterija.
Ima više verzija, sa 5V, 9V i 12V izlazom (ja sam uzeo prvi i treći) deluje kao dobra opcija npr. securety kamere u slučaju nestanka struje,
ili recimo kao bolje rešenje za autokamere u odnosu na varijantu da ostanu zakačene na akumulator (od auta).
Ova verzija je u 1S konfiguraciji a ima i modela koji su 2S što je možda i bolja opcija ako na izlazu treba 12V.
www.aliexpress.com/item/1005006097724863.html
www.aliexpress.com/item/1005007536265598.html

Ko voli da prčka sa elektronikom evo jedna interesantna pločica. UPS tj. neprekidno napajanje sa dve 18650 baterije i USB-C ulazom.
Dok god je USB-C uključen radi samo pass-trough (i puni baterije), kad nestane struje na USB-C portu napajanje nastavlja iz baterija.
Ima više verzija, sa 5V, 9V i 12V izlazom (ja sam uzeo prvi i treći) deluje kao dobra opcija npr. securety kamere u slučaju nestanka struje,
ili recimo kao bolje rešenje za autokamere u odnosu na varijantu da ostanu zakačene na akumulator (od auta).
Ova verzija je u 1S konfiguraciji a ima i modela koji su 2S što je možda i bolja opcija ako na izlazu treba 12V.
www.aliexpress.com/item/1005006097724863.html
www.aliexpress.com/item/1005007536265598.html
Ovo bi moglo da se koristi kao power bank?

@daxyco

To je vise UPS nego powerbank. Za powerbank ima namenskih plocica sa odgovarajucim konektorima.

Poslednja izmena:
Jel su ovo Coins sekciju sklonili sa naslovne u app? Meni je coins skroz zamreo i retko koji popust prelazi 10% dok se super deals povampirio poslednjih dana

Meni coins od juče više nema one "crvene" popuste, nego "žute" i ne prelaze 10%. To mi se dešavalo ranije, bio neki bag pa sam brisao aplikaciju i instalirao ponovo.
Ali ovog puta ne pomaže, nema većih popusta.

Sacekajte da prodje ovaj choice day (do 8.10.), verovatno ce vratiti.

Istrošili su se mnogo još za evropsko prvenstvo. Ja sam 13 kupona od 1$ iskoristio, sa coinsima za džabe uzimao stvari. Od tada nema ništa, poneka stvar bude bolji popust za coinse, a kupone nisam video uopšte. Tek za mesec dana će valjda biti nešto. Ali nisu mogli gori tajming da ubodu jer svi prelaze na temu

Istrošili su se mnogo još za evropsko prvenstvo. Ja sam 13 kupona od 1$ iskoristio, sa coinsima za džabe uzimao stvari. Od tada nema ništa, poneka stvar bude bolji popust za coinse, a kupone nisam video uopšte. Tek za mesec dana će valjda biti nešto. Ali nisu mogli gori tajming da ubodu jer svi prelaze na temu
Zapravo suprotno, da su davali lose dilove, tek bi svi isli na temu. Ovako i nesto su spasili obraz.

Verovatno sad kalkulisu koliko su izgubili/zaradili u anti Temu operaciji letos.

Тему те условљава са минималним износом поруџбине. Не пада ми на памет да купујем беспотребно да би они имали зараду.

1727881349764.png
Da ne bese krede, sipak bih im porucio ovo za 1700+ din :D

Тему те условљава са минималним износом поруџбине. Не пада ми на памет да купујем беспотребно да би они имали зараду.
Ma deinstalirao sam aplikaciju posle 5 minuta. Mnogo su napadni. Instalirao sam ponovo na desetak minuta, samo da vidim kakve projektore imaju i nisam našao ni jedan koji ima Android. Sad mi stižu mejlovi (pošto ne mogu drugačije da me uznemiravaju),puno im nedostajem. Ne mogu bez mene koji nikad ništa nisam poručio...
Sve je krenulo nizbrdo s projektorima :)
Jeste. Magcubic HY300 pro ima za 5100,što je i prihvatljiva cena. Ne znam da li se isplati čekati 11.11. za par stotina dinara, ne verujem da če ići mnogo niže...

Ne znam sta da ti kazem, ni ja nisam verovao da ce ici nanize pa smo ih na kraju kupovali za 18$.

Ako ti treba i planiras da ga koristis redovno, nisu to neke pare, ne mozemo bas svako dno da pogodimo.

Ne znam sta da ti kazem, ni ja nisam verovao da ce ici nanize pa smo ih na kraju kupovali za 18$.

Ako ti treba i planiras da ga koristis redovno, nisu to neke pare, ne mozemo bas svako dno da pogodimo.
Više ga želim nego što mi treba. Sačekaću još mesec dana. Sad me još i @zokce naložio da gledam bolje unimere iako o njima nisam ni razmišljao! 🤣

Tako ja sa onim Hoco ew72. Kupio prvo ženi, oduševila se. Pre neki dan uzeo njenoj koleginici. Evo sad i tašta želi da joj uzmem 🤣 🤣 🤣
A sebi da uzmem eq10 plus i mirna bačka 😂

Jel ima još neko na big save xiaomi smart band 8 za 26e? Neki 70mai-Goldway store.

1000002224.jpg

Nazad
Vrh Dno