Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Nema, minimum je 1699 dinara.
Opcija ti mozda moze biti AliExpress jer tamo nema min, ali je isporuka bez pracenja, traje duze itd.

Ne, i nije fora to je min potrosnja da bi ti poslali. Ranije je bilo manje sad je ovoliko.

Na stranim forumima kazu da su im vremenom podizali minimum do cak $55 u nekim zemljama (Kanada). Ali ima slucajeva da su posle registracije prvo imali $20, pa im smanjeno na $10 bez objasnjenja.
Neki kojima je vremenom povecano su uspevali da se zale i ponovo spuste minium sa recimo $25 na $15. Tako da znamo sta nam je ciniti ako pokusaju da povecaju kod nas. :D

Slučajno sam kliknuo "plaćanje jednim klikom"
I otkazao sam, da li će da mi vrate novac???

Ево да дам и ја извештај и искуство са Тему-ом: наручено је 29ог, послато 30 ог, данас стигло. Седам неких ставки, све заједно. На апликацији тек сад ми стиже обавештење да је Пошта преузела :D.
Врло коректно то све изгледа чини ми се...

Ok, ljudi. Ovo nije tema o praćenju pošiljaka, nije tema o carinjenju, nije tema o Ananasu, nije tema o gaćama. :LOL: Offtopic obrisan. Držimo se teme i bez nervoze.

Meni je Temu super za društvene igre. Ne znam jesu li originalne (deluje da jesu), ali je dobar kvalitet, a cena povoljna. Brzo stižu i gabaritniji paketi.

Voleo bih samo da je šira ponuda za nas u Srbiji. Dešavalo se u par navrata da neke artikle vidim i mogu da poručim od više "izvora" na Temu, a kroz par dana više nema ni jednog. Kao da ih sakriju za nas i onemoguće poručivanje, a mogu da se nađu na Temu preko Google-a. Očekujem da unapređuju vremenom.

Verovatno pustaju ograniceno artikle, da se naviknu ljudi da nema stalno u ponudi, kako bi se potrosaci stalno vracali na sajt i da kupuju. Ovako u 99% slucajeva nista nam nije ni hitno ni bitno. Ako bi artikli bili neogranoceno onda bi svi samo stavljali u "korpu" i porucivali jednom u 2-3 meseca kad se nakupi minimum za porudzbinu. A u ovom slucaju uzimamo 2,3 stvari koje nam trebaju a ostalo samo da dopunimo do iznosa.

Ajde javi kakva je masinica kad stigne.
Odlična je, nemam šta da joj zamerim, ne zagreva se a radila je jedno 15-20 minuta u cugu, sa povremenim kratkim gašenjima radi skidanja dlaka.
Po uputstvu baterija bi trebalo da radi 30 minuta kada je napunjena, meni je bila u zelenom i nakon recimo 20 minuta, ne znam tačno koliko je prošlo ali nije ispod 10 sigurno :)
Ne znam da li je lampica crvena kad je pred kraj baterije, kad se stavi na punjač crvena je a pozeleni kad je napunjena, po uputstvu treba sat vremena da se napuni.
Dobar dizajn, mada ih ima raznih, solidna u svakom slučaju za taj novac (299 rsd) , koliko će potrajati je jedino znak pitanja.

Mašinica za te pare je premija, imam je već par meseci ali sa AE. Jedno punjenje bar 3 dobra trimovanja brade, nema upozrenja kad je baterija na izdisaju ili ja nisam primetio ali je bilo jednom na pola posla bilo punjenje.

dobio mejl da je paket poslat i odmah broj pošiljke u ispravnom formatu.

To je normalno, nista nije to cudno, svima je tako?!

Svi smo dobijali iste PJxxxxxxxRS brojeve, kskav si ti to "ispravni format" dobio broj za pracenje?

Isti takav, samo su ljudi dobijali brojeve od 10, umesto 9 cifara.

Procitah svojevremeno celu temu, od pocetka isporuke za Srbiju narucujem na Temu i nikad nisam dobio nista sem PJ devet cifara RS, prvi put to cujem da je iko dobio nevazeci broj, evo iskreno

Vidi se kako si čitao. Vrati se malo na stranu 2 ove teme, pa pročitaj još jednom, ali pažljivo. I okani me se.

Opet procitah, a dobro sam i onomad, sem jednog niko nije spominjao 10 cifara, a i taj ocito ne zna da broji(kao ni ti) svi su uvek dobijali ispravne kodove od Temua, nema sta ja tebe da se okanem, na forumu si, razmenjujemo misljenja, znanja, utiske itd, ako ti se ne svidja, stavis me na ignore i cao ne vidis moje poruke.

Prve porudzbine nisu imale ispravne brojeve za pracenje. Pocetkom maja je to bilo. To je ispravljeno posle 10 dana.

9 ili 10, ali ti statusi su ili nepostojeći ili nerazumljivi ili su u konfliktu sa onim što je u aplikaciji i na sajtu pošte...bar za sada deluju neupotrebljivo...

Odlična je, nemam šta da joj zamerim, ne zagreva se a radila je jedno 15-20 minuta u cugu, sa povremenim kratkim gašenjima radi skidanja dlaka.
Po uputstvu baterija bi trebalo da radi 30 minuta kada je napunjena, meni je bila u zelenom i nakon recimo 20 minuta, ne znam tačno koliko je prošlo ali nije ispod 10 sigurno :)
Ne znam da li je lampica crvena kad je pred kraj baterije, kad se stavi na punjač crvena je a pozeleni kad je napunjena, po uputstvu treba sat vremena da se napuni.
Dobar dizajn, mada ih ima raznih, solidna u svakom slučaju za taj novac (299 rsd) , koliko će potrajati je jedino znak pitanja.
koja masinica. link, cena?

Klikni ukupno tri puta na ovu sivu strelicu, posle svakog auto scrolla po jednom, da dodjes do originalnog posta.

1721082418629.png

Forsining mehanički sat za samo 4,14 €

link::https://temu.to/m/ex9fgbbgfyx

navedena cena važi za nove korisnike, ili eventualno za one koji TEMU ne koriste neko vreme. Prilikom kupovine potrebno je da kliknete na željeni link pomoću mobilnog telefona. možete pokušati i sa drugim mobilnim telefonom i novom e-mail adresom.

Forsining mehanički sat za samo 4,14 €

link::https://temu.to/m/ex9fgbbgfyx

navedena cena važi za nove korisnike, ili eventualno za one koji TEMU ne koriste neko vreme. Prilikom kupovine potrebno je da kliknete na željeni link pomoću mobilnog telefona. možete pokušati i sa drugim mobilnim telefonom i novom e-mail adresom.
Meni pokazuje cenu od 2600 RSD, iako nisam nista kupovao do sad

Vrh Dno