sanjacu ih povisili cenu, ili ja ne pronalazimOdlična je, nemam šta da joj zamerim, ne zagreva se a radila je jedno 15-20 minuta u cugu, sa povremenim kratkim gašenjima radi skidanja dlaka.
Po uputstvu baterija bi trebalo da radi 30 minuta kada je napunjena, meni je bila u zelenom i nakon recimo 20 minuta, ne znam tačno koliko je prošlo ali nije ispod 10 sigurno
Ne znam da li je lampica crvena kad je pred kraj baterije, kad se stavi na punjač crvena je a pozeleni kad je napunjena, po uputstvu treba sat vremena da se napuni.
Dobar dizajn, mada ih ima raznih, solidna u svakom slučaju za taj novac (299 rsd) , koliko će potrajati je jedino znak pitanja.
Naravno da ces tek videt NS carinu ako zivis ovde ili narucis nesto iz kine(i ostataka sveta) sto nema svoju spediciju, vece zlo koje nas tretira kao stanovnike 5tog reda nemaNesposobna novosadska carina (fasisti), smrde.
Zbog njih ce kinezi prestati da saradjuju sa Srbijom.
Pogledajte prilog 450408
/sarkazam
ali bilo je ovakvih izjava ovde![]()
Nije medikament. Može i za drogiranje. A isto piše i na čarapama. Tako da su mi i dalje slatki.Дa li bi ti prošao špric carinu, medicinska oprema?
Ja, crveneNaručivao neko?
Наручио ја. Носим 43-44 и пашу кнап...Izlaze mi ove kratke čarape, uzeo bih neke ali mi sve daje veličinu do 43 a meni odgovaraju 43-46. Naručivao neko?
Kad je obeleze na sajtu da je isporucena?Zezaju Temu na mrežama, video tvit Elona Muska sad, citriran neki klip u kome pričaju neki likovi kako su demokrate naručile atentat na Trampa ali su angažovale Temu da to izvede
Kad sam već na temi, ne znam u čemu je fora sa PE, u principu ok ne smeta mi ali samo prvi paket je stigao kada su i rekli da će da stigne, sledećih desetak stiglo uvek dan kasnije od Viber poruke.
kod mene najpre uzmem robu a posle pola sata stigne poruka od pe da ću tokom dana dobiti pošiljku....To je verovatno do tvog PE kurira. Kod mene ne maši - čim od Temu stigne mejl da je porudžbina predata kurirskoj službi, ujutru stigne notifikacija od PE i u toku dana donosi PE kurir.
Ok, ljudi. Ovo nije tema o praćenju pošiljaka, nije tema o carinjenju, nije tema o Ananasu, nije tema o gaćama.Offtopic obrisan. Držimo se teme i bez nervoze.
Meni je Temu super za društvene igre. Ne znam jesu li originalne (deluje da jesu), ali je dobar kvalitet, a cena povoljna. Brzo stižu i gabaritniji paketi.
Voleo bih samo da je šira ponuda za nas u Srbiji. Dešavalo se u par navrata da neke artikle vidim i mogu da poručim od više "izvora" na Temu, a kroz par dana više nema ni jednog. Kao da ih sakriju za nas i onemoguće poručivanje, a mogu da se nađu na Temu preko Google-a. Očekujem da unapređuju vremenom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari