Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Slatki su ovi kineščići. Naručio špric a u opisu piše:

Details​

...
Power Supply: Use Without Electricity
Battery Properties: Without Battery

Дa li bi ti prošao špric carinu, medicinska oprema? Nisu naivni a da je napisao to što jeste globio bi samog sebe jer nije njihova krivica što bi vratili pošiljku.

Odlična je, nemam šta da joj zamerim, ne zagreva se a radila je jedno 15-20 minuta u cugu, sa povremenim kratkim gašenjima radi skidanja dlaka.
Po uputstvu baterija bi trebalo da radi 30 minuta kada je napunjena, meni je bila u zelenom i nakon recimo 20 minuta, ne znam tačno koliko je prošlo ali nije ispod 10 sigurno :)
Ne znam da li je lampica crvena kad je pred kraj baterije, kad se stavi na punjač crvena je a pozeleni kad je napunjena, po uputstvu treba sat vremena da se napuni.
Dobar dizajn, mada ih ima raznih, solidna u svakom slučaju za taj novac (299 rsd) , koliko će potrajati je jedino znak pitanja.
sanjacu ih povisili cenu, ili ja ne pronalazim

Šta ne pronalaziš? Dao sam ti link, na popustu je i dalje ali možda je manji nego ranije, zavisi cena i do dizajna koji se odabere, meni za ovaj što sam ja uzeo black dragon daje sada da je 427 rsd, a Golden dragon je sada 363 rsd

Nesposobna novosadska carina (fasisti), smrde.
Zbog njih ce kinezi prestati da saradjuju sa Srbijom.

1721137193938.png

/sarkazam
ali bilo je ovakvih izjava ovde :D

Poslednja izmena:
koliko sam ja skontao Temu ima neku svoju firmu koja radi spediciju

Te dragon (T9 hair trimmer) imaš sad na AE za nekih 1,60$.
Normalno da imaju neku špediciju, odrade svu papirologiju i da ne tražim valjda neka pošta na Voždovcu im je za slanje ili samo pokupe nalepnice (dodju sa spiskom adresa i težinom i samo im odštampaju) pa sami lepe i puštaju na izmeničnu.

Ja sam (bar za ovu prvu porudžbinu) zadovoljan brzinom isporuke.
Stiglo je sve za 13 dana, od toga je četiri dana bilo na carini.

Nesposobna novosadska carina (fasisti), smrde.
Zbog njih ce kinezi prestati da saradjuju sa Srbijom.

Pogledajte prilog 450408

/sarkazam
ali bilo je ovakvih izjava ovde :D
Naravno da ces tek videt NS carinu ako zivis ovde ili narucis nesto iz kine(i ostataka sveta) sto nema svoju spediciju, vece zlo koje nas tretira kao stanovnike 5tog reda nema

Za prvu porudzbinu sto sam obavio 30. juna preko Temu, paket je stigao vec 10. jula sve kako treba, mogu samo reci da sam prezadovoljan. Sada sam porucio jos 2 razlicita paketa po jedno 10tak stvari i ako opet prodje isto, definitivno treba razmisljati o kupovini vecine tako nekih sitnih stvari bas samo preko njih.

Izlaze mi ove kratke čarape, uzeo bih neke ali mi sve daje veličinu do 43 a meni odgovaraju 43-46. Naručivao neko?

Da li neko zna koliko na NS carini traje "postupak carinjenja" ? Vidim da je kolegi iznad prošao isti dan carinu, a moj paket stoji par dana već.

Ima neka fora da vam ne trazi minimum 1700din za svaku porudzbinu?

Nema fore. 1700din je trenutno minimum.

Zezaju Temu na mrežama, video tvit Elona Muska sad, citriran neki klip u kome pričaju neki likovi kako su demokrate naručile atentat na Trampa ali su angažovale Temu da to izvede :ROFLMAO:

Kad sam već na temi, ne znam u čemu je fora sa PE, u principu ok ne smeta mi ali samo prvi paket je stigao kada su i rekli da će da stigne, sledećih desetak stiglo uvek dan kasnije od Viber poruke.

To je verovatno do tvog PE kurira. Kod mene ne maši - čim od Temu stigne mejl da je porudžbina predata kurirskoj službi, ujutru stigne notifikacija od PE i u toku dana donosi PE kurir.

Zezaju Temu na mrežama, video tvit Elona Muska sad, citriran neki klip u kome pričaju neki likovi kako su demokrate naručile atentat na Trampa ali su angažovale Temu da to izvede :ROFLMAO:

Kad sam već na temi, ne znam u čemu je fora sa PE, u principu ok ne smeta mi ali samo prvi paket je stigao kada su i rekli da će da stigne, sledećih desetak stiglo uvek dan kasnije od Viber poruke.
Kad je obeleze na sajtu da je isporucena?

Menjaju se dvojica kurira, po kontakt mobilnom znam koji je u pitanju, ali to ne menja stvari, pitao sam ovog jednog prvi put kad se to desilo ali nije mi rekao ništa konkretno osim "jebg"
Tad su bile one ćelijske kiše i poplave pa sam mislio da je povezano , ali nije.

Obeleže popodne taj dan kad ne dostave da je status "naredna dostava" i onda stigne sutradan i tad obeleže da je isporučena kad i bude isporučena.
Nova Viber poruka ne stiže.

Meni uvek isporuce tog dana kad mi i stigne poruka. Obeleze da me nisu nasli ali mi uvek ispoeuce, to vazi i za PE i za obicnog postara kad mi donosi sa AE pakete to rade zadnjih mesec dana, u cemu je fora ne znam, bas cu da pitam kad se budemo videli sl put.
Pazi napise da me nije nasao, a naso me i predao paket a onda popodne ili sutra potvrdi da mi je dao tada a dao dan ranije, bas me ianteresuje u cemu je fora.

Možda je rejon, opština, kraj u pitanju (nbg), u principu nije mi to mnogo ni bitno, dan kasnije mi ne znači ništa, ali jeste zanimljivo znati u čemu je fora.
Zato što carina brzo završi i onda je već uveče isti dan u pošti spremna za isporuku i znam da će sutra ujutru stići poruka da je na isporuci, jedino što se ona desi dan kasnije haha , nema veze ...
U suštini je i pored toga sve vrlo brzo, nije baš mnogo brzo ali solidno ipak.

U mom kraju se desi da na trakingu pise urucena , a dostave je sutra,prekosutra...

To je verovatno do tvog PE kurira. Kod mene ne maši - čim od Temu stigne mejl da je porudžbina predata kurirskoj službi, ujutru stigne notifikacija od PE i u toku dana donosi PE kurir.
kod mene najpre uzmem robu a posle pola sata stigne poruka od pe da ću tokom dana dobiti pošiljku....:p

stigle su mi 2 pošiljke za 13 dana...ništa više neću da kažem, bolje da ne ureknem ;) kod nas ništa što je pozitivno ne traje dugo...

Ok, ljudi. Ovo nije tema o praćenju pošiljaka, nije tema o carinjenju, nije tema o Ananasu, nije tema o gaćama. :LOL: Offtopic obrisan. Držimo se teme i bez nervoze.

Meni je Temu super za društvene igre. Ne znam jesu li originalne (deluje da jesu), ali je dobar kvalitet, a cena povoljna. Brzo stižu i gabaritniji paketi.

Voleo bih samo da je šira ponuda za nas u Srbiji. Dešavalo se u par navrata da neke artikle vidim i mogu da poručim od više "izvora" na Temu, a kroz par dana više nema ni jednog. Kao da ih sakriju za nas i onemoguće poručivanje, a mogu da se nađu na Temu preko Google-a. Očekujem da unapređuju vremenom.

Možeš li da postaviš neki link do društvenih igara koje si kupovao? Daj nam neku ideju na šta da potrošimo pare. :D Hvala.

Neke su rasprodate na linkovima sa kojih sam ih poručio, ali potražite svakako najpovoljnije cene u ovom trenutku:

Dungeon Mayhem: https://share.temu.com/e96bJ57ZSaA

Dungeon Mayhem ekspanzija: https://share.temu.com/5YqRGerFZhA

Dungeon Mayhem - Monster Madness:

One Night Ultimate Werewolf Deluxe: https://share.temu.com/AyYWLzfMH5A

One Night Ultimate Werewolf - Daybreak: https://share.temu.com/mbBrZKZZu6A

Coup: ne nalazim aktuelan link

Coup Reformation: https://share.temu.com/UfeSzY7cNpA

Nisam uzimao na Temu, a video sam da ima puno Exit The Game igara, The Crew, Monopoly, Dixit (videh da su karte manje nego originalne), Here to Slay, Cluedo, itd.

Nazad
Vrh Dno