Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ja sam.prvi put porucio, bas je stiglo brzo...

22 Juna poruceno a danas stiglo...preko poste

Meni juce obe stigle sve u fullu prezadovoljan sam i ovaj put nego jednu mi doneo kurir onu koju nisam preusmerio na paketomat a drugu isao do paketomata ***

Kada vam stigne paket da li treba da se potvrdi na sajtu (kao kod Aliexprewssa) ili ne?

Da li kod prosleđivanja na paketomat mogu da biram na koji da dostave?

Dosta toga je upitnog kvaliteta, carape su mi ok (vune ima daleko manje od napisanog) i gace manje vise... majice jok, brljaju sa merama ali to svi kinezi rade

02.07.2024 14:21:0140200 ГПЦ НИШ*Отпремљенa
02.07.2024 14:20:4040200 ГПЦ НИШОтпремa
02.07.2024 07:34:0168200 ЦАРИНА ГПЦ НИШОтпремa
31.05.2024 12:43:0111003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАЗa цaрину
31.05.2024 07:31:0711003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
29.05.2024 05:52:00HU-HU1005Пријем

Kada stiže poruka za paketomat?
Vidim da je zadužena za dostavu a ništa još od poruke 🙃

Pa jel su ti poslali poruku da preusmeris paket?
Po defaultu ti donose kuci.

Drugi paket narucen 16 juna,stigao juce, bluetooth slusalice Hyundai i neke cetkice 4 komada za 250 dinara za ciscenje tastature.
Što se slušalica tiče u odnosu na Xiaomi buds 4 lite mogu reći da je zvuk mnogo bolji i jači a razlika u ceni i nije mala.

Kada stiže poruka za paketomat?
Vidim da je zadužena za dostavu a ništa još od poruke 🙃
Meni uopšte ne stiže, inače izbaksuzirao sam PE rekavši da su solidni, i bili su, ali juče trebao da stigne treći paket, poslali poruku juče ujutro da očekujem paket u toku dana, nit je stigao nit pisma nit razglednice ...
Danas je novo kolo nova sreća.

Bukvalno 10 minuta nakon što sam napisao tu poruku zvao me lik i doneo paket, pitam ga gde je juče , kaže jebg brt lol
Iskreno napisao sam to samo da bih ga "poterao", kontra baksuz fazon, izgleda da je uspelo, god is funny sometimes.

btw otvorio je vrata kombija pozadi da "izbunari" moj paket, kombi je PREPUN temu paketa :ROFLMAO:

evo istitah celu temu danas sam tek otkrila aplikaciju...zna li se uopste na koliki iznos se placa carina i da li se uopste placa i koji je neki limit bez carine? cela tema mi se sad zbrkala svi imaju manje vise razlicita iskustva....Help :)

Koliko znam niko nije presao zakonskih 6000 ili ti 50€ da bi mu isla carina ja sam do nekih 5500 i nista nisam platio, mislim da je ovo pod nekim sporazumom i da se ne placa uopste carina, ostale dazbine se ne placaju to niko nije platio bilo je situacija da su nekima greskom naplatili ali je ispravljeno. Kolega negde gore rece da ce naruciti robu od 20000 dinara pa se nadam da ce javiti iskustva ali ja nesto mislim da su oni napravili neki sporazum i da nema carine i poreza, al to je moje misljenje ili ako ga ima da je na vecoj osnovici od 50€.
Moj nijedan paket od 10 nisu otvarali uz paket ide i faktura na realan iznos pa carinici ne moraju da otvaraju i proveravaju sad dal je neki dogovor na veci iznos ili carine i poreza nema za Temu pakete, to cemo uskoro saznati cim krene masovnija kupovina sa istog.
Pozdrav

Drugi paket narucen 16 juna,stigao juce, bluetooth slusalice Hyundai i neke cetkice 4 komada za 250 dinara za ciscenje tastature.
Što se slušalica tiče u odnosu na Xiaomi buds 4 lite mogu reći da je zvuk mnogo bolji i jači a razlika u ceni i nije mala.
Možeš li da mi daš link za te slušalice?

a sta si platio tih 2000? carinu? evo istitah celu temu danas sam tek otkrila aplikaciju...zna li se uopste na koliki iznos se placa carina i da li se uopste placa i koji je neki limit bez carine? cela tema mi se sad zbrkala svi imaju manje vise razlicita iskustva....Help
Mislio sam da je jasno šta sam htio da napišem. Kofer na Temu sam platio 2000, nikakvih dodatnih troškova nije bilo.

Počeli su da šalju partial pakete, dakle ne mora da čeka ceo paket sa slanjem zbog jednog ili više predmeta koji nisu na stanju odmah, to je vrlo dobro (y)

Da i meni je danas stiglo obavestenje da su razdelili poslednju porudzbinu na dva paketa.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno