War10ck_97
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.01.2018
- Poena
- 185
Ja sam.prvi put porucio, bas je stiglo brzo...
22 Juna poruceno a danas stiglo...preko poste
22 Juna poruceno a danas stiglo...preko poste
Mozes naravno.Da li kod prosleđivanja na paketomat mogu da biram na koji da dostave?
Ne, on ti sam pise da je isporucen paket.Kada vam stigne paket da li treba da se potvrdi na sajtu (kao kod Aliexprewssa) ili ne?
Ma ne treba meni zbog mene nego mislim da li i ovde kao kod Aliexpressa prodavac dobija novac tek kada potvrdim da sam dobio paket ili ne?Mozes naravno.
Ne, on ti sam pise da je isporucen paket.
Nisam ni rekao da treba za tebe, pitao si da li kao na AE trebas da potvrdis, rekoh ti, ne.Ma ne treba meni zbog mene nego mislim da li i ovde kao kod Aliexpressa prodavac dobija novac tek kada potvrdim da sam dobio paket ili ne?
02.07.2024 14:21:01 | 40200 ГПЦ НИШ | *Отпремљенa | |
02.07.2024 14:20:40 | 40200 ГПЦ НИШ | Отпремa | |
02.07.2024 07:34:01 | 68200 ЦАРИНА ГПЦ НИШ | Отпремa | |
31.05.2024 12:43:01 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Зa цaрину | |
31.05.2024 07:31:07 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Приспелa | |
29.05.2024 05:52:00 | HU-HU1005 | Пријем |
Prodavac je odmah dobio novac, temu je prodavnica a AE je platforma.Ma ne treba meni zbog mene nego mislim da li i ovde kao kod Aliexpressa prodavac dobija novac tek kada potvrdim da sam dobio paket ili ne?
da, za nove korisnike kao što sam ranije rekao. ali zato možete koristiti drugi mobilni telefon i novu e-mail adresu. ili možete pokušati da vratite telefon na fabrička podešavanja.
Meni uopšte ne stiže, inače izbaksuzirao sam PE rekavši da su solidni, i bili su, ali juče trebao da stigne treći paket, poslali poruku juče ujutro da očekujem paket u toku dana, nit je stigao nit pisma nit razglednice ...Kada stiže poruka za paketomat?
Vidim da je zadužena za dostavu a ništa još od poruke 🙃
Možeš li da mi daš link za te slušalice?Drugi paket narucen 16 juna,stigao juce, bluetooth slusalice Hyundai i neke cetkice 4 komada za 250 dinara za ciscenje tastature.
Što se slušalica tiče u odnosu na Xiaomi buds 4 lite mogu reći da je zvuk mnogo bolji i jači a razlika u ceni i nije mala.
Mislio sam da je jasno šta sam htio da napišem. Kofer na Temu sam platio 2000, nikakvih dodatnih troškova nije bilo.a sta si platio tih 2000? carinu? evo istitah celu temu danas sam tek otkrila aplikaciju...zna li se uopste na koliki iznos se placa carina i da li se uopste placa i koji je neki limit bez carine? cela tema mi se sad zbrkala svi imaju manje vise razlicita iskustva....Help
Ovo je link za te slusalice: https://share.temu.com/6A55xrL9pCAMožeš li da mi daš link za te slušalice?
za carinu postoji posebna temazna li se uopste na koliki iznos se placa carina i da li se uopste placa i koji je neki limit bez carine?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari