ma ja sam odustao zbog toga od Temu, iako sam otvorio nalog.Koja je fora sa ovim?
Da li mogu da poručim ispod 1.700 dinara?
Odlična je, nemam šta da joj zamerim, ne zagreva se a radila je jedno 15-20 minuta u cugu, sa povremenim kratkim gašenjima radi skidanja dlaka.Ajde javi kakva je masinica kad stigne.
koja masinica. link, cena?Odlična je, nemam šta da joj zamerim, ne zagreva se a radila je jedno 15-20 minuta u cugu, sa povremenim kratkim gašenjima radi skidanja dlaka.
Po uputstvu baterija bi trebalo da radi 30 minuta kada je napunjena, meni je bila u zelenom i nakon recimo 20 minuta, ne znam tačno koliko je prošlo ali nije ispod 10 sigurno
Ne znam da li je lampica crvena kad je pred kraj baterije, kad se stavi na punjač crvena je a pozeleni kad je napunjena, po uputstvu treba sat vremena da se napuni.
Dobar dizajn, mada ih ima raznih, solidna u svakom slučaju za taj novac (299 rsd) , koliko će potrajati je jedino znak pitanja.
Meni pokazuje cenu od 2600 RSD, iako nisam nista kupovao do sad
Forsining mehanički sat za samo 4,14 €
link::https://temu.to/m/ex9fgbbgfyx
navedena cena važi za nove korisnike, ili eventualno za one koji TEMU ne koriste neko vreme. Prilikom kupovine potrebno je da kliknete na željeni link pomoću mobilnog telefona. možete pokušati i sa drugim mobilnim telefonom i novom e-mail adresom.
Upravo to, tako da ti brojevi nisu u funkciji tako da kazem dok ne prodje carinu.9 ili 10, ali ti statusi su ili nepostojeći ili nerazumljivi ili su u konfliktu sa onim što je u aplikaciji i na sajtu pošte...bar za sada deluju neupotrebljivo...
Tako je i meni ta cifra.2697 rsd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari