Upravo tako najvise ga trenutno koristim za razgovore. Telefon odlicno ovako radi, nema da zabode, ne secam se kada sam ga restartovao, testirao sam ga sa nekim igricama i lepo je radio. Ja ga imam od 2021 septembra, primecujem da mu baterija sada vec slabije drzi, iako ne igram igrice, ranije sam ga maltretirao sa Art of Conquest, kamera mu nije jaca strana, kada ga uporedim sa Novom 5t nebo i zemlja.Koliko već godina se priča o proximity senzoru, a i dalje kubure s tim. Mogu da ubace hardver kakav hoće, džabe kada ne radi osnovna funkcija pri razgovoru.
Kupi slobodno telefon, jer je odlican. Brat ga urniše već godinu dana i evo ga radi perfektno. Kod mene isto tako. U svakoj temi imaš pojedince koji kukaju i uvek im nešto smeta, to je prosto neizbežno.Au drugari ubili ste mi volju da kupim ovaj telefon !
Na benčmarku na receziji je imao više nego dobre ocene na sve,
sada kada čitam vaše komentare mislim da ću odustati od telefona koji
imaju otisak u ekranu.
Nije tako. Ali nema veze. Sad uz F3 imam i F5, pa upoređujem te modele...Samo što je ekran na A52S svetliji dosta od Poca i njegovih "1300" nita. 3x sam imao Poco F3 i ekran mi je bio najveće razočarenje(od očekivanja koje sam imao)
Ivane ako si ti, tvrdim da jeste kao što sam napisao i da jeste svetliji ekran na A52SNije tako. Ali nema veze. Sad uz F3 imam i F5, pa upoređujem te modele...
Ja i Ujak koristimo POCO f3, njegov kupljen na samom launchu, moj uzet nekih 6m kasnije tokom BF akcije.Koliko već godina se priča o proximity senzoru, a i dalje kubure s tim. Mogu da ubace hardver kakav hoće, džabe kada ne radi osnovna funkcija pri razgovoru.
Koliko košta zamena baterije u njihovom servisu?Ja i Ujak koristimo POCO f3, njegov kupljen na samom launchu, moj uzet nekih 6m kasnije tokom BF akcije.
Njegov je imao problema sa proximity senzorom moj nije... Pošto je njegov "crkao tokom update-a" godinu dana kasnije (u stvari ga je zveknuo bas zbog proxy ali bez fizičkih oštećenja) dobio je je nov primerak od Xiaomi-a i šljaka mu I sada kao moj bez problema...
Takodje kasnije serije nemaju ni problema sa Amoled ekranom koje su pogađale prve serije (green banding)
Naravoucenije - ne kupujte proizvode na samom launchu i ne radite pre-order...
Jedinu zamerku koju imam je da mi baterija nešto manje traje od poslednjeg većeg apdejta a to je možda i do same degradacije baterije... Što i nije neki problem, zamenicu posle leta u oficijelnom servisu.. Kamera mi i ne igra neku ulogu jer je koristim povremeno čisto da uslikam nešto...
Meni je iskreno bolje iskustvo za sada sa f3 nego s9+ kojeg odmenio i koji je Samsung zeznuo sa poslednjim apdejtom (fw koji kontroliše ekran i povremeno se javlja green banding). Prilikom kupovine razmišljao sam i o s21fe ali se nisam pokajao...
Imaj rezervu neku od telefona, sto se kaze za prvu pomoc spremnu, a ovaj dok traje, traje.Primećujem u poslednje vreme na delić sekunde mi se zacrni ekran.
Bukvalno se zacrni i vrati na normalu.
Meni liči da će da skvikne.
Telefon nije šteđen, nije pažen, ćerkica ga uzima ispada joj, baca po krevet
Pa zato i gledam Honor 90Imaj rezervu neku od telefona, sto se kaze za prvu pomoc spremnu, a ovaj dok traje, traje.
Meni se to redovno dešava već dugo vremena. Jedina posledica je to da mi se resetuje Colour scheme ekrana sa Saturated na Vivid.Primećujem u poslednje vreme na delić sekunde mi se zacrni ekran.
Bukvalno se zacrni i vrati na normalu.
Meni liči da će da skvikne.
Telefon nije šteđen, nije pažen, ćerkica ga uzima ispada joj, baca po krevet
Što se tiče zacrnjenja ekrana na trenutak, moguće da je tema koju koristiš nekompatibilna sa verzijom MIUI. Ja sam vratio na fabričku temu pa ću videti da li će nastaviti da se to dešava.Nemam pojma sta je to Colour scheme ekrana sa Saturated na Vivid.
primetio sam jos jednu stvar koja mi ide na zivce, posto ga otkljucavam otiskom, desi se da ne znam kako dal nekim drugim prstom predjem preko senzora kada ga uzimam iz dzepa ili torbice iagano se ***** zakljuca na pola sata i onda moram da ga restartujem, par puta i to nije uspelo nego moram da cekam jos 10ak minuta da prodje vreme.
Ovo mi se desava prvi put desava da imam problem sa otiskom a mislim da je ovo 5. telefon da ima otklucavanje/zakljucavanje otiskom prsta.
Reseno sa zakljucavanjem, stavio da mora klik na taster, hvalaŠto se tiče zacrnjenja ekrana na trenutak, moguće da je tema koju koristiš nekompatibilna sa verzijom MIUI. Ja sam vratio na fabričku temu pa ću videti da li će nastaviti da se to dešava.
Što se otiska prsta tiče, stavi opciju da moraš da klikneš dugme za otključavanje umesto da ga samo dodirneš i nećeš imati tih problema.
Očigledno ti se uključi lock screen pa se slučajno 5 puta unese neispravan pin i telefon se zaključa.
Ja koristim CrDroid. Kontam da će i oni brzo update na 14. Kakav je Hentai?Ako neko koristi HentaiOS, danas stigao Android 14 stable OTA.
Pogledajte prilog 408819
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari