ja dobijem 3 dana tacno ujutro skinem sa punjaca, taj dan i sutradan plus treci dan uvecer oko 22h ide na punjac.Normalno
Ne ocekuj previse, ne znam klikom dugo imaš AW, ali dan i po je maksimum koji možeš da dobijes od punjenja do punjenja
Normalno je, rade senzori u pozadini, jos ako imas sleep podešen pa ti i meri kako spavaš.li normalno da 8ca 45mm sa 100% BH preko noći izgubi 10%?
Da nisu neki senzori koji rade u pozadinik
Ja sa 90% izguram skoro 2 dana, najrealnije dan ipo.To sa 100% BH. Ispod 90%, traje dan. Na 85% od jutra do navece i cao.
Da, na nov AW sam i mislio. Retko može da izgura I dva dana, možda vikendom zbog manje notifikacija. Ne znam na koju foru @Vidaju87 izvuče tri danaTo sa 100% BH. Ispod 90%, traje dan. Na 85% od jutra do navece i cao.
+ aod + heart rate, pracenje koraka, vjezbi 2 dana??Ja sa 90% izguram skoro 2 dana, najrealnije dan ipo.
7ica 45mm
Jako čudno s obzirom na inflaciju i poskupljenjafascicnantno
AP9 u HRV je 100€ jeftiniji nego je bio AW8 do prije par dana
Trenutno je AW8 na akcijama po 10-20% i opet skuplji za 20-30€ od AW9 iste velicine ekrana
AWultra2 je 10€ jeftinija nego AW ultra
neznamJako čudno s obzirom na inflaciju i poskupljenja
Kako je poskupio samsungov watch onda
Totalna nebuloza. Ja imam paket sa nekgraničenim internetom i neće da instalira ako nije na wifi. Koja glupost.Ma sto nekih uslova mu treba da se updatuje. Prvo mora telefon, onda mora da bude prikazen na wifi, nije mogao na hotspot. Onda je morao da bude preko 50% baterije, i da bude na punjacu![]()
Logicno mora wifi ako azuriras sa iphona, da neces preko bluetooth da ti prebaci update sa telefona na sat?Totalna nebuloza. Ja imam paket sa nekgraničenim internetom i neće da instalira ako nije na wifi. Koja glupost.
Meni je vrh u kombinaciji sa Milanese Loop 😀Solar analog je stvarno lep ali mora da se nadje neki dobra narukvica za njega![]()
Pa po meni jedina bitna razlika je 3000nita na ultra2. Veci prostor 64gb novi mocniji cpu, i onaj gasture sa prstima. Drugo nista pametno nisam video da je wow da predjem sa ultra1 na 2.Koje su razlike izmedju ultra i ultra 2, ako ih ima? jos sam na AW6 pa me nesto zagolica ultra...
3000 nita naspram 2000, nov procesor i double tap.Koje su razlike izmedju ultra i ultra 2, ako ih ima? jos sam na AW6 pa me nesto zagolica ultra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari