Šta je novo?

Apple Watch

Najbolje da pogledas na GSM areni

U principu nista, crash detection (koji ne radi u Srbiji), jedino body temperature senzor koji moras da aktiviras van Srbije.

^
Koji služi samo za žene(body temp)

Pa ne sluzi samo za žene. Ja sam imao neki žešći virus u maju i AW je detektovao svako odstupanje od normalne temperature tela. Osim toga, puls mi je često bio preko 100. Tek kad sam se konačno izlečio ova dva parametra su se normalizovala.

Prilozi

• IMG_2196.jpeg
    IMG_2196.jpeg
    174.3 KB · Pregleda: 199
  • IMG_2195.jpeg
    IMG_2195.jpeg
    147.4 KB · Pregleda: 131
K
Pa ne sluzi samo za žene. Ja sam imao neki žešći virus u maju i AW je detektovao svako odstupanje od normalne temperature tela. Osim toga, puls mi je često bio preko 100. Tek kad sam se konačno izlečio ova dva parametra su se normalizovala.
Kako si aktivirao i kako mjeris, na spavanju?

Meni je s5 44mm malen, imam vecu ruku. AWU je taman dimenzije
Ja presao sa GT2 Pro na SE 44mm, rekoh sta koji moj je ovo ovako malo, vremenom se navikao ali AW Ultra case sa Alija resava problem :D

Kako si aktivirao i kako mjeris, na spavanju?
Temperatura se meri samo dok je uključen sleep focus. Kod mene je to automatski podešeno (zbog notifikacija, alarma itd) pokreće se svako veče u 23 do 7h

Sta koristite kao zastitu za sat? Uzeo sam neku foliju u iStyle-u, mislim da je Epico, ali je uzasna. Moras pritisnuti 2-3 puta da bih kliknuo na nesto.

Ja lično ništa. Evo ga imam skoro godinu dana i sve je okej sa par jedva vidljivih ogrebotina na ekranu. Ne bi mi se svidelo da imam neke maske ili folije na njemu iskreno.

Prilozi

• IMG_3759.jpeg
    IMG_3759.jpeg
    84.3 KB · Pregleda: 100
Narucio sa Alija neke hidro folije
Dobro su se polazale, nisu ni skupe.

Cak se i kupam sa satom i ne odlepljuju se

Prilozi

• IMG_3816.jpeg
    IMG_3816.jpeg
    85.7 KB · Pregleda: 126
Ovaj moj je starlight sa istoimenom narukvicom :D, nije sivo srebrno nego više neki topliji ton koji malo vuče na zlatnu. I telefon mi je iste boje 😅.

Evo i moje AC zaštite 🥲🥲
Kraj januara - danas

Prilozi

• IMG_1243.jpeg
    IMG_1243.jpeg
    117.1 KB · Pregleda: 164
Nasao sam watch 7, star mesec dana, sa sve racunom po super ceni. Kako mogu da proverim da li je sve ok sa satom u smislu da nije zakljucan ili nesto slicno. I da proverim kad je stvarno aktviran sat?

@zholinho Ili da veruješ prodavcu ili da pre plaćanja uzmeš sat i da ga odmah upariš sa telefonom. Prodavac treba da raspari sat sa svog telefonom, da ukloni "activation lock" i da ga obriše sa naloga. Ukoliko to nije urađeno nećeš moći da ga upariš sa tvojim telefonom.

Bitno ti je, i ako to nije baš precizno, da vidiš koliko je zdravlje baterije. Ako je ispod 80% ne isplatit ti se uzimati jer ćeš morati vrlo brzo da menjaš bateriju.

Sat je star 2 meseca, ima račun iz yettela. BH je 100%.
Uzimam ga lično, rekao je da ćemo ga odmah upariti i probati.
Inače cena je 280e, rekao bih da je povoljno.

Sat je star 2 meseca, ima račun iz yettela. BH je 100%.
Uzimam ga lično, rekao je da ćemo ga odmah upariti i probati.
Inače cena je 280e, rekao bih da je povoljno.
Izvini druze, jel to onaj lik iz Novog Sada? Sto si nasao na KP forumu?
A po ceni i ovom sto si opisao je to taj garant, meni je isto obecao taj sat i dogovorili se danas da se nadjemo...

Rekao je da je 7 generacija sata, da je bukvalno mesec dana star... Parkirao je oglas
Haha a sad taj "posteni prodavac" iz NS-a mi ne odgovara na pozive ni poruke... Aj mi molim te javi samo da li je to taj isti, ali 99% sam siguran da je to taj...

Jeste iz Novog Sada je momak, sad ne znam jel to taj tvoj :)

Ma jeste, to je taj… Jesi kupio od njega? Meni se kazem ti nije javljao, a dogovorili se sve i oko cene i preuzimanja i danas sam krenuo u NS i zovem ga ne javlja mi se .. Bar da je ispao ok i rekao prodao sam ne dolazi, vec cuti ko neka sisica… Nego mi krivo ne mogu da ga ocenim na KP, parkirao je oglas, ali nije fer… Ne mozes tako da poslujes…

Prilozi

• IMG_1447.png
    IMG_1447.png
    369.9 KB · Pregleda: 104
  • IMG_1448.png
    IMG_1448.png
    242.4 KB · Pregleda: 89
Da, to je taj. Kontaktirao sam ga juče, rekao jel možemo da se nadjemo ujutru , kaže može. Dosao i doneo mi sat, stvarno je sve ispoštovao.

Prema tebi očigledno nije ispeo fer. Mladji neki momak, da ne kažem klinac.

Da, to je taj. Kontaktirao sam ga juče, rekao jel možemo da se nadjemo ujutru , kaže može. Dosao i doneo mi sat, stvarno je sve ispoštovao.

Prema tebi očigledno nije ispeo fer. Mladji neki momak, da ne kažem klinac.
Dobro je, tebe je ispostovao. Prema meni je ispao g* haha! Da, po stilu pisanja i obecavanja sam skapirao da je klinac... Nista, u zdravlju da te sluzi, a ja cu morati uzmem neki serie 8 ;)

Koju aplikaciju preporučujete za watch face, sem ovih standardnih?

Vrh Dno