Kako si aktivirao i kako mjeris, na spavanju?Pa ne sluzi samo za žene. Ja sam imao neki žešći virus u maju i AW je detektovao svako odstupanje od normalne temperature tela. Osim toga, puls mi je često bio preko 100. Tek kad sam se konačno izlečio ova dva parametra su se normalizovala.
Ja presao sa GT2 Pro na SE 44mm, rekoh sta koji moj je ovo ovako malo, vremenom se navikao ali AW Ultra case sa Alija resava problemMeni je s5 44mm malen, imam vecu ruku. AWU je taman dimenzije
Temperatura se meri samo dok je uključen sleep focus. Kod mene je to automatski podešeno (zbog notifikacija, alarma itd) pokreće se svako veče u 23 do 7hKako si aktivirao i kako mjeris, na spavanju?
Izvini druze, jel to onaj lik iz Novog Sada? Sto si nasao na KP forumu?Sat je star 2 meseca, ima račun iz yettela. BH je 100%.
Uzimam ga lično, rekao je da ćemo ga odmah upariti i probati.
Inače cena je 280e, rekao bih da je povoljno.
Dobro je, tebe je ispostovao. Prema meni je ispao g* haha! Da, po stilu pisanja i obecavanja sam skapirao da je klinac... Nista, u zdravlju da te sluzi, a ja cu morati uzmem neki serie 8Da, to je taj. Kontaktirao sam ga juče, rekao jel možemo da se nadjemo ujutru , kaže može. Dosao i doneo mi sat, stvarno je sve ispoštovao.
Prema tebi očigledno nije ispeo fer. Mladji neki momak, da ne kažem klinac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari