Šta je novo?

Apple Watch

Tako je bilo nekad,nema popravke.

Meni su reki, pre mesec dana, da im servis opet radi.

iStyle pocinje sa radom od septembra za servis po nekom mojem insideru :)

Ima smisla da ožive servis sa otvaranjem Apple Premium Partner prodavnice u Ušću (inače format koji u poslednjih godinu dana predstavljaju i na svojim ostalim tržištima)

Odakle vam to da ne popravljaju, nego uvek dobijas nov? Malo mi je ovo neverovatno, pogotovo kod nas.

Apple-ove procedure koji svaki ovlašćeni servis mora da poštuje, Apple Watch se isključivo daje novi, nema popravke. Na iPhone-u se radi samo zamena određenih delova itd, itd.

Sigurno je tako za Apple watch, dobijaš nov.

Kako cistite narukvicu za apple watch? Imam watch 5 i moram da je perem barem dva puta nedeljno inace se sve usmrdi (default narukvica koja dolazi uz sat).

Kako cistite narukvicu za apple watch? Imam watch 5 i moram da je perem barem dva puta nedeljno inace se sve usmrdi (default narukvica koja dolazi uz sat).
Ja kad nosim te gumene, svakih par dana se nakupi prasine kao da na njivi radim. Sa ovim "tekstilnim" nemam taj problem. Sat ko sat, prodjem vlaznom pa obicnom maramicom, ponekad tu prasinu sa cackalicom procistiom i to je to.
Narukvice jos nisam prao, posto ih menjam na par dana, ali te gumene isto kao i sat ocistim.

Jel može da se podesi da na satu i fitnes aplikaciji piše isti broj koraka kao i u health aplikaciji ?

Hteo bih da kupim apple watch. Da li ima smisla cekati da izadje v9? Koliko sam citao ne ocekuje se nista novo u odnosu na v8.

Mislim da će male razlike biti između 7, 8 i 9 ali možda bude nešto što bi baš želeo ili ti znači pa možda ne bi bilo loše sačekati koju nedelju.

Ukoliko ne bude nista, da li je onda 7 najbolja kupovina? Koliko sam video 8 ima samo ono za temperaturu za zene.

Mada iskreno nisam ni siguran da mi treba smart watch, ali nisam dugo kupio nikakav gedzet, pa mi deluje zanimljivo :)

Ukoliko ne bude nista, da li je onda 7 najbolja kupovina? Koliko sam video 8 ima samo ono za temperaturu za zene.

Mada iskreno nisam ni siguran da mi treba smart watch, ali nisam dugo kupio nikakav gedzet, pa mi deluje zanimljivo :)
Uzmi SE :D

Ja sam baš zbog AOD i uzeo S7 i prezadovoljan sam. Mislim da se S8 ne isplati. Na kraju dana bude 40/50% baterije i dosta se brzo puni.

Sacekacu onda da izadje S9, svakako je sad u septembru, pa ako ne bude nesto spektularno novo, uzecu S7.

Šta koristite od narukvica za sat, od ovih neoriginalnih? Ove sa alija ili nešto bolje?
Ja sam poručio 20ak sa alija, za sada su mi se najbolje pokazale kopije onih sa rupicama, i kopije nomad narukvica.

I meni bi mogla neka preporuka, imam sat već 9 meseci a nikako da poručim neke narukvice za njega 🙈

Meni su se ok pokazale ove 2 kopije sa Alija:

Doduse i na Amazonu sam nasao jednu dobru metalnu, za 3e, koju cesto nosim.

Prilozi

• IMG_8364.jpeg
    IMG_8364.jpeg
    148.4 KB · Pregleda: 61
Ja sam od neoriginalnih probao milanese koja mi se nije svidela pa sam uzeo originalnu, ocean band(ali) mi se takođe nije svidela jer se nekako izvlači stalno donji deo narukvice iz onog prstena što treba da ga drži i alpine loop koja mi se najbolje pokazala. Uzeo sam narandžastu i zelenu ali su mi smetali sivi konektori jer imam midnight sat pa sam ih promenio i izgleda bolje nego sa srebrnim.
Uzeo sam i neku kao kopiju link bracelet ali ne onu najskuplju i najverniju i ne dopada mi se jer je ona crna a između linkova je sivo pa izgleda baš jeftino.

Prilozi

• IMG_1162.jpeg
    IMG_1162.jpeg
    134.6 KB · Pregleda: 62
Ova alpine loop mi je isto dobra (kopija sa alija), udobna. Poručio sam i neke kožne, ali su krute nenormalno.
Imam i 3 kožne kopije ovih apple narukvica, one nisu loše, magneti solidno drže, ali mislim da nije prava koža u pitanju.
Nisam nosio dovoljno dugo da vidim kako se pokazuju posle nekog vremena.

Може ли препорука између Серије 7 и СЕ2, колико је серија 7 боља уопште? Преко провајдера изађу исто СЕ2 45мм и С7 41мм, али ми се 41мм чини мало, па бих због тога можда пре изабрао СЕ2…

@Ingvarr SE 2 je 44/40, a SE 7 je 45/41mm. I u zavisnosti šta hoćeš od sata razlike su primetne ili nisu.

SE nema "always-on", leđa su od plastike, ima deblje crne okvire ekrana, nema senzor za merenje kiseonika u krvi, nema EKG, nema brzo punjenje, itd... Ako ti ovo nije bitno, onda je ok.

Да, СЕ је 44мм, помешао сам. У суштини највећа дилема ми је колико је 41мм у пракси мањи од 44мм, од ових осталих ствари које су набројао највише ми свакако значи брзо пуњење, и мислим да С7 изгледа лепше због мањих безела око екрана.

@Ingvarr Ne bih ti preporučio 41mm, to je možda za decu ok veličina, ali za odrasle je užasno malo.

Отприлике ће то и да пресуди, пробао сам С7 од 45мм и та величина ми је ок, тако да ћу вероватно да се одлучим за већи СЕ2. Хвала свакако на одговорима

Vrh Dno