Šta je novo?

Apple Watch

Je li normalno da 8ca 45mm sa 100% BH preko noći izgubi 10%?

Da nisu neki senzori koji rade u pozadini?

Normalno
Ne ocekuj previse, ne znam klikom dugo imaš AW, ali dan i po je maksimum koji možeš da dobijes od punjenja do punjenja

To sa 100% BH. Ispod 90%, traje dan. Na 85% od jutra do navece i cao.

Je li normalno da 8ca 45mm sa 100% BH preko noći izgubi 10%?

Da nisu neki senzori koji rade u pozadinik
Normalno
Ne ocekuj previse, ne znam klikom dugo imaš AW, ali dan i po je maksimum koji možeš da dobijes od punjenja do punjenja
ja dobijem 3 dana tacno ujutro skinem sa punjaca, taj dan i sutradan plus treci dan uvecer oko 22h ide na punjac.

li normalno da 8ca 45mm sa 100% BH preko noći izgubi 10%?

Da nisu neki senzori koji rade u pozadinik
Normalno je, rade senzori u pozadini, jos ako imas sleep podešen pa ti i meri kako spavaš.

Ja sa 90% izguram skoro 2 dana, najrealnije dan ipo.

7ica 45mm
+ aod + heart rate, pracenje koraka, vjezbi 2 dana??

Svima ovdje duze traje nego sto je Apple deklarisao. Kad mi je bio nov AW 5 mogao je dan sa svime osim gps. Na vikend nigdje bez punjaca. Ali ajde dobro.

Ne koristim AOD, vežbe 2 puta nedeljno samo.

fascicnantno
AP9 u HRV je 100€ jeftiniji nego je bio AW8 do prije par dana
Trenutno je AW8 na akcijama po 10-20% i opet skuplji za 20-30€ od AW9 iste velicine ekrana
AWultra2 je 10€ jeftinija nego AW ultra

fascicnantno
AP9 u HRV je 100€ jeftiniji nego je bio AW8 do prije par dana
Trenutno je AW8 na akcijama po 10-20% i opet skuplji za 20-30€ od AW9 iste velicine ekrana
AWultra2 je 10€ jeftinija nego AW ultra
Jako čudno s obzirom na inflaciju i poskupljenja

Kako je poskupio samsungov watch onda

Prošle godine je dolar ludovao u odnosu na evro i po prvi put (ili jako retko) dolar je bio jači od evra (ispraviće me neko), ali to je uticalo na cenu.
Ove godine su jednostavno odlučili da ih inflacija ne zanima.

Tako je, a i sam dolar je u odnosu na proslu godinu u ovo vreme oslabio 7-8% u odnosu na evro

Šta je novo u watch os 10? Slučajno ga videh i kažu da je najveći update od kako je predstavljen watch os...

Svidja mi se redizajn, lepo izgleda.

Bezveze što ne može sat da se apdejtuje ako se prvo to ne uradi sa telefonom

Ma sto nekih uslova mu treba da se updatuje. Prvo mora telefon, onda mora da bude prikazen na wifi, nije mogao na hotspot. Onda je morao da bude preko 50% baterije, i da bude na punjacu :)

Ma sto nekih uslova mu treba da se updatuje. Prvo mora telefon, onda mora da bude prikazen na wifi, nije mogao na hotspot. Onda je morao da bude preko 50% baterije, i da bude na punjacu :)
Totalna nebuloza. Ja imam paket sa nekgraničenim internetom i neće da instalira ako nije na wifi. Koja glupost.

Totalna nebuloza. Ja imam paket sa nekgraničenim internetom i neće da instalira ako nije na wifi. Koja glupost.
Logicno mora wifi ako azuriras sa iphona, da neces preko bluetooth da ti prebaci update sa telefona na sat?

Moze i direktno sa sata ali sat mora da bude nakacen na wifi. Stim da zahteva da telefon i dalje ima instaliran ios 17.

WatchOS 10 je veliki mislim oko 1.2gb ne radi se o internetu vec komunikaciji sata i telefona preko wifi.

Aha, e to je druga stvar. Mada tamo piše In range of your iphone connected to wifi. Tu ispada da je iphone konektovan na wifi. A ne piše da je sat konektovan na iphone preko wifi. I šta mi znači da je iphone konektovan na wifi ako nije i sat na istoj mreži? Znači treba i sat i iphone da budu konektovani na istu wifi mrežu, a to nigde ne piše.

Na kraju su pored Snoopy i Pallete, dodali i Solar Analog, Modular Ultra(samo za Ultra i Ultra 2) i Nike Globe izglede
IMG_3722.jpeg

Koje su razlike izmedju ultra i ultra 2, ako ih ima? jos sam na AW6 pa me nesto zagolica ultra...

Vrh Dno