Svi brojevi osim prvog iz Srbije imaju pracenje na nasoj posti i pise da je primalac izvesten sto znaci da je ok status na Cainiao.@vucko83
Posto je registrovana posiljka , ako ne bude isporucena i na sajtu nase poste se ne pojave statusi - narocito onaj da je ostavljen izvestaj , kada istekne rok za dostavu imas pravo
na refund
Evo primera za LA...HU posiljke koje na Cainiao pracenju imaju status
Delivery attempt unsuccessful.Recipent uncontactable by delivery personnel
bez obzira na stvarno stanje
Srbija
LA048215093HU
LA048215589HU
LA048215615HU
LA048215765HU
LA048345629HU
LA048345805HU
LA048455108HU
LA048455261HU
LA048455641HU
LA048455805HU
Kipar
LA048215969HU
LA048216037HU
LA048455669HU
LA048455788HU
Grcka
LA048345045HU
LA048455434HU
Slovenija
LA048455712HU
stvarno, aaaa...hvala za info...Nema onih "Otprema" svaki dan odavno. Inače čeka se oko 3 nedelje trenutno, dan-dva gore-dole.
Pogledajte prilog 400443
e, se desavalo nekom ovo, da je "za carinu" i onda da nema apdejta dugo vremena (eto dve nedelje u mom slucaju i nista)?? nema ono da se vrti izmenicna posta sto puta dok ne ode dalje? hmh... prvi put ovako da vidim
RN JP ce ti biti oznaka za priority. Meni prijatelj poslao neke sitnice pre par nedelja. I to je bas ovo iznad. Paklic.Pozdrav, da li mozda neko ima iskustva sa narucivanjem iz Japana ?
zeleo bih ovih dana da narcim nesto iz Japana sa njihovog sajta, imaju 2 opcije slanja:
Standard Shipping - Japan Post Air, No insurance and tracking
Priority Shipping - Japan Post ePacket, Insurance and tracking include
Zanima me da li ovaj priority znaci da ce biti registrovana posiljka i da kod za pracenje nece pocinjati sa slovom U ?
EMS bi trebalo da prođe carinu za dan.Nemam ja problem sa tim, imam problem sto to smrdi tri nedelje a ems posiljka....
Videcemo sutra. Stiglo u petak, obicno ems u petak, bude mi u ponedeljak na vratima. Danas neje bilo.EMS bi trebalo da prođe carinu za dan.
Ako može malo osvežavanje moje memorije.@vucko83
LA...HU su posiljke sa pracenjem....
Za SunYou takodje imas uputstva.
Pored SY koda te posiljke dobijaju i Rx/Lx/Ux...xx kod.
Licno koristim https://parcelsapp.com/ takodje je popularan https://postal.ninja/enAko može malo osvežavanje moje memorije.
Na kom sajtu je moguće pratiti LA...HU pošiljke a da su status bar malo smisleni?
Njet, nista, nema poscara, status i dalje isti.Ajd ako se setiš napiši koliko im je trebalo. EMS su brzo prolazile i u vreme najvećih novogodišnjih gužvi. Ako su i to upropastili onda je pošta u baš baš raspadu.
Pisao sam posti reklamaciju, posto sam imao UA... HU paket u paketomatu, koji nisam uspeo preuzeti do 22.7., bio do poste kojoj pripada paketomat, kaze cekajte da postar donese, a znam da u drugim postama imaju sortirano po datumima ono izvadjeno iz paketomata...
Posaljem im reklamaciju i dobijem sledeci odgovor.
Поштовани,
Уколико примаоци не преузму нерегистроване пошиљке из међународног саобраћаја на пакетомату у предвиђеном року, достава нерегистрованих пошиљака преузетих из пакетомата се након тога врши на адреси примаоца.
Будући да се ради о нерегистрованим поштанским пошиљкама, које се не евидентирају у поштанским исправама и наменским апликацијама, а примаоцима се уручују без потврђења уручења потписом, по правилу убацивањем у кућни сандучић, није могуће утврдити статус, као ни разлог евентуалног неуручења. Уколико је нерегистрована пошиљка гломазна, односно таквих димензија да је није могуће убацити у кућни сандучић, уручење се врши примаоцу, а уколико ни то није могуће, оставља се извештај о приспећу пошиљке.
Prodje jos dve nedelje i dalje nista, odgovorim im na ovo prilicno drsko i da mi je neshvatljivo da ako vec mogu da posalju poruku sa brojem paketa, sta znaci da su ga negde zaveli, da mu se posle gubi svaki trag... Posle par sati zovu iz poste u koju mi obicno stizu paketi, ne iz ove gde paketomat bio,kaze radnica nasli smo jedan paket na vase ime, ali nije to taj, i da ce mi ostaviti na salteru da preuzmem, a oni ce jos traziti...
Bas sam se iznenadio da su reagovali, ali mislim da dzabe trajlze, jer je paketomat od druge ispostave i da je tamo...
Licno koristim https://parcelsapp.com/ takodje je popularan https://postal.ninja/en
mada ti je ovaj sajt najsigurniji na relaciji HU-SRB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari