Hbb tv je bio revolucionaran pronalazak pre 20 god. Nije vredno pomena u današnje vreme, koliko se sećam u pitanju je napredna verzija teleteksta.Ja u specifikacijama na njihovom sajtu ne vidim ni jednu razliku između 600 i 620.
Koji đavo je ovaj hbb tv?
Pa pise u samom oglasu da nema mouse, voice i scroll funkciju... Ovo je magic remote samo izgledom.Stigao mi magic remote, samo što izgleda nije magic
Sve funkcije rade, osim kada pokušam da ga uparim stiskajući home i back dugme, ništa se ne dešava. Kada pritisnem da aktiviram "miša" tv izbaci poruku da pritisnem OK, ali ni tada se ništa ne dešava, Zaključio bih da nema airmouse.
![]()
AKB75855501 MR20GA Remote Commander fit for LG Smart TV - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ја сам пре месец дана купио 43wos600d, за сада сам задовољан. За те паре 24500 је добар. Већ имам LG са WOS.Da se upisem, narucih 43WOS620D, izaslo me oko 24200, videcemo kako ce da se pokaze.
Izgleda je cest problem sa mrtvim pikselima, i meni je isti takav stigaoStigao danas, za moje potrebe fino radi, nazalost za maler zaglavljen/mrtav beli piksel u gornjem desnom uglu, moracu da ga zamenim za drugi isti takav.
Inace WebOS radi super, odziv je momentalan, daljinac je LG.
Pogledajte prilog 398854
Stigao danas, za moje potrebe fino radi, nazalost za maler zaglavljen/mrtav beli piksel u gornjem desnom uglu, moracu da ga zamenim za drugi isti takav.
Inace WebOS radi super, odziv je momentalan, daljinac je LG.
Pogledajte prilog 398854
Meni vratili pare za 1 tako da da😂Zar menjaju uređaj za 1 pixel?
Ostarilo se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari