Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Ja u specifikacijama na njihovom sajtu ne vidim ni jednu razliku između 600 i 620.
Koji đavo je ovaj hbb tv?

Највероватније дизајн, како су ми рекли у Fox-u, звао сам их.
Сад сам видео да 43wos630 има за 24690 што је супер цена, тако да ћу највероватније тај да узмем.

Ne znaju ni oni tačno, počeli kao Xiaomi :)I ja bih išao na 4k,ne zato što ovom koji sam uzeo,a uzeo sam ga tako što sam krenuo sa posla u najbližu prodavnicu pa šta ima,nešto fali,nego nije neka razlika u ceni a možda dobro dođe 4k :)

Stigao mi magic remote, samo što izgleda nije magic :)
Sve funkcije rade, osim kada pokušam da ga uparim stiskajući home i back dugme, ništa se ne dešava. Kada pritisnem da aktiviram "miša" tv izbaci poruku da pritisnem OK, ali ni tada se ništa ne dešava, Zaključio bih da nema airmouse.

Управо ми је стигао FOX 43WOS600A.
Још га нисам активирао, треба прво да купим носач.

@offline71 У вези тог даљинско, колико си га платио. Мени је на LG MR19 пукао кочкић/скрол па сам мислио да ће тај даљинки да "ради". Да ли бар може искористити тај точкић да се прелеми са једној на други даљински?

Platio ga 500 kinti.Za točkić ne znam šta da ti kažem,verujem da bi mogao da se prelemi.Baci pogled na aliju da li ima taj daljinac.Oznaka daljinca je MR19?

Stigao mi magic remote, samo što izgleda nije magic :)
Sve funkcije rade, osim kada pokušam da ga uparim stiskajući home i back dugme, ništa se ne dešava. Kada pritisnem da aktiviram "miša" tv izbaci poruku da pritisnem OK, ali ni tada se ništa ne dešava, Zaključio bih da nema airmouse.

Pa pise u samom oglasu da nema mouse, voice i scroll funkciju... Ovo je magic remote samo izgledom.

"This infrared remote control does not have a scroll wheel or voice function, voice control and pointer/mouse functions are not available."

Misliš da sam ja to čitao tj video :) Bar je sad jasno zašto ne radi :)
Ha,preko aplikacije se ne vidi odmah,treba ući u item description.
Ma ovo sam i hteo,ni malo mi ne treba airmouse.
Scroll mu radi.

Poslednja izmena:
43wos600a da se upisem kao nov korisnik. Kupljen za spavacu. Za ove novce odlican tv. Jedina mana sam sistem ;). Naviklo se na android tv. Sto se mene tice mogao je da bide i glup.

Pozdrav fox-ovci, evo prikljucujem se kao ponosni vlasnik jednog lepotana. :) Elem, skoro sam kupio 42WOS630E i vrlo sam zadovoljan, medjutim imam dva pitanja:
1. hbo app ne mogu da nadjem nigde, da li je moguce da je nema?
2. cast sa androida nece (yt, hbo), jednostavno ne prikazuje tv u opcijama (na istoj su mrezi)... Treba li jos nesto podesiti/instalirati?

Verovatno misliš na Hbo max,ona sigurno ima.Za cast ne znam,ne koristim.

Prilozi

• IMG_20230726_204443.jpg
    IMG_20230726_204443.jpg
    117.1 KB · Pregleda: 102
Upravo sam skapirao sta sam uradio. Pogresan region je izabran jer sam nekada davno kad sam koristio lg telefon registrovao mail na UK... 😣On je sada to vrlo uspesno povezao i cao, u UK nema hbo. Videcu koji je problem promeniti region na nalogu, ako ne to onda cu promeniti adresu. Svakako hvala na odgovoru, bilo mi je bas cudno sto nema hbo, ali reko aj da pitam. 🙂

Da se upisem, narucih 43WOS620D, izaslo me oko 24200, videcemo kako ce da se pokaze.

kako bi se vi osecali da kupite nov tv koji ima mrtve piksele i odmah sutra dan tj danas ga vratim a radnik vam kaze sef spava sacekajte 12h da vam javim da li moze da se doplati za Lg umesto fox koji ima mrtve piksele.pa odes u lidl i vratis ono sto ti se ne svidja a kamo li ovo od 30000dinara.sramota za tehnomediu i sad evo cekam 12 sati za svoj novac. ima da vas "hvalim" svuda zbog ovog loseg ponasanja prema kupcu vi kupce ne cenite u radnji u stop shopu rade nestrucna lica neobrazovana,obrazovani su samo dok prodaju proizvod,nakon toga mi kupci postajemo neprijatelji,cak sam i upozoren da ce zvati obezbedjene ... fox 43 4k 620d

Prilozi

• IMG_20230729_213747.jpg
    IMG_20230729_213747.jpg
    96.3 KB · Pregleda: 91
  • IMG_20230729_212618.jpg
    IMG_20230729_212618.jpg
    89.3 KB · Pregleda: 92
Poslednja izmena:
Nemas sta sefa da cekas. Trebao si da vratis i da trazis novac nazad.

Bash to, do dve nedelje nakon kupovine samo trazis kesh lovu nazad i zdravo djaci.

Pod uslovom da je kupio online a ne u radnji.

Ako je uzeo u radnji, oni mogu da mu otvore na licu mesta i provere panel. Pokojni WinWin je to radio, otvore, upale, potpises da je sve ok i slobodan si.

Ovako je on otisao kuci i tek sutra se vratio - sad je diskutabilno kako ce da prodje.

У гигатрону такође отварају пре куповине.

Najiskreniji savet jeste da kupujete preko neta kad god je to moguce. Dve nedelje imate da vratite uredjaj bez navodjenja razloga (iako ja uglavnom kazem sta je) i nema nikakvih problema. Generalno hoce i ovako da vrate ali zavisi od toga da li je menadzer objekta ustao na levu nogu i uvek se postavljaju kao da cine ne znam ni ja koju uslugu.
E sad ima jos jedna stvar, bar je bilo ranije, nadam se da nije promenjeno, ukoliko se dokaze tehnicka neispravnost ili nedostatak uredjaja (sto u slucaju mrtvih piksela i nije toliko tesko) uredjaj se ne sme servisirati bez pristanka kupca tj vlasnika istog. Ukoliko uredjaj nije stariji od xy dana (stvarno se ne secam da li je mesec dana, mozda i dva) i dokaze se nedostatak, prodavac je duzan da ponudi kupcu opcije zamene uredjaja, vracanja novca ili servisiranja uredjaja (iako ne znam zasto bi to neko izabrao). Opet kazem, bilo nekada, siguran sam da ce neko ovde moci potvrditi da li ovo jos vazi ili je povuceno/izmenjeno.

6 месеци. До тада купац бира да ли хоће новац, замену или поправку. После тога иде поправка па ако не могу онда се бира новац или замена.

Da se upisem, narucih 43WOS620D, izaslo me oko 24200, videcemo kako ce da se pokaze.
Ја сам пре месец дана купио 43wos600d, за сада сам задовољан. За те паре 24500 је добар. Већ имам LG са WOS.

Stigao danas, za moje potrebe fino radi, nazalost za maler zaglavljen/mrtav beli piksel u gornjem desnom uglu, moracu da ga zamenim za drugi isti takav.

Inace WebOS radi super, odziv je momentalan, daljinac je LG.

1690903853899.png

Stigao danas, za moje potrebe fino radi, nazalost za maler zaglavljen/mrtav beli piksel u gornjem desnom uglu, moracu da ga zamenim za drugi isti takav.

Pogledajte prilog 398854
Izgleda je cest problem sa mrtvim pikselima, i meni je isti takav stigao

Videcemo kako ce da bude sa sledecim primerkom, da mi ovaj piksel ne bode oci sve ostalo bi bilo super.

Који је конкретно модел у питању?

Zar menjaju uređaj za 1 pixel? :unsure:
Ostarilo se.

Pogledajte prilog 398854

Cudno izgleda, ovo je pre neka prasina pri sklapanju. Svakako nema sta da trazi tu, ni muerto pixelo ni stroka.

Menjaju, odobreno i meni, pare ili zamena.

Mada ovaj moj je imao i neku flekicu ispod ekrana u cosku.

Nazad
Vrh Dno