Bukvalno ti kazem sta da izguglas i tebe to mrzi, ali te ne mrzi ovoliki tekst da napises...primetio si da se niko sem tebe nije javio, jer svi to vec znaju, jer su odavno to procitali i to nije neka oskudna informacija. Moze ti pomoci i hardverski dokaz, guglaj recimo 1GDY23AXD.
Imas i na Daikin i na Gree sajtu, a imas i na domacim sajtovima te vesti, nije to nista skorasnje, ima tome mozda i 15 godina.
Gtech, hansol, amber premium i U-crown sigurno nisi video da ne moduliraju.
Hansol cak ima jako nisku modulaciju, Lomo isto ide do oko 300W kao i Viola, za razliku od ostalih koje sam iznad spomenuo, koje idu do oko 400W, ali vecina ima neke druge prednosti, nije samo modulacija bitna, niti mora biti niska bas toliko koliko je neko zamislio.
Da nisi Hansol spomenuo, pa da neko mozda i pomisli da ne izmisljas, a ovako kada to kazes za klimu koja ide ispod 200W na grejanju u vreme kada nijedan Fujitsu to nije radio, stvarno te ne treba uzimati za ozbiljno.
Da ne spominjem da si trazio dokaz od mene za nesto sto je javno dostupna informacija, a onda mrtav 'ladan u sledecoj racunici: "Ja video sve modele Gree klima i pratio im modulacije"...a kamera ti nije radila?
Ja ne volim stvari, volim ljude, a i to jako mali broj.
Za klima uredjaje sam iz hobija zainteresovan, kao i za televizore, a od brendova najvise cenim verovatno Toshibu i Panasonic.
Ne podnosim generalizaciju i ne podnosim praznu pricu bez cinjenica i dokaza.
Dakle, Muse ne radi lepo, ajde sve brendove sa sedistem u Kini, sa svih njihovih 200 modela klima da zaokruzimo da ne rade lepo i da su krs.
Daikin ima na vise jeftinijih serija defektne senzore...ma ok je to, nebitno skroz, ta firma je iz Japana.
Fujitsu crkava elektronika i jos par stvari na 3 modela...nebitno, ta firma je iz Japana.
Ja platio Gree Amber Premium 12 74.000 dinara u Energy net, pa je cena ~140k dinara